PAGIO.ASL Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Geia sas, Prosfata agorasa ton Amilo A1667G2 me ton Turion64, kai opws katalavainete amesws ton ekana format gia na tou perasw ta WinXP Pro enanti twn Home pou eixe. Mipws kaneis apo sas pou exete to idio notebook exei kratisei to screen saver tis fujitsu?Oso kai an exw psaksei den mporesa na to vrw oute sta synodeytika CD's oute kai sto site tis Fujitsu. Twra 8a mou peite ti kollima einai ayto?Einai ena kollima... An to xei kaneis as mou to steilei re paidia.... aaa kai kati allo oso afora to beep pou kanei gia 1-2 sec. To ekane kai se mena otan ton afisa ektos reymatos mexri pou ekleise monos tou. Otan ton anoiksa akoustike ayto to beep kata tin fortwsi tou BIOS. Na simeiwsw pws otan teleiwne i mpataria me eidopoiouse me minimata gia ton ameso termatismo tis leitourgias tou. Dokimaste na vgalete tin mpataria gia ligo kai anoikse ton.Den prokeitai na to ksanakanei. P.S. Min ton afinete na kleinei monos tou logw pesmenis mpatarias.
skullman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Αυτό που άκουσες κατά την φόρτωση, (1 οξύς ήχος, διάρκειας αρκετών δευτερολέπτων) διορθώθηκε με την έκδοση νέου Bios το οποίο απενεργοποιεί την έξοδο ήχου από την κάρτα. Αν το ψάξεις λίγο στο φόρουμ, θα το δείς να αναφέρεται σε αρκετά σημεία.
c0nFuSeR Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 εμενα μου βγαζει προβλημα ο ηχος μετα απο αναμονη :/ αλλα ακομα δεν εχω κανει αναβαθμιση το BIOS..
nobleman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 εμενα μου βγαζει προβλημα ο ηχος μετα απο αναμονη :/ αλλα ακομα δεν εχω κανει αναβαθμιση το BIOS.. Ε κάνε!!!
c0nFuSeR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Ε εκανα κι ολα καλα!! μετα απο αναμονη ακουω μουσικη χωρις restart επισης μου αναγνωρισε το μοντεμ που μεχρι τωρα δεν το εμφανιζε. ..ρε κοιτα τι κανει ενα BIOS κολο-update ..
c0nFuSeR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Ε εκανα κι ολα καλα!! μετα απο αναμονη ακουω μουσικη χωρις restart επισης μου αναγνωρισε το μοντεμ που μεχρι τωρα δεν το εμφανιζε. ..ρε κοιτα τι κανει ενα BIOS κολο-update ..
PAGIO.ASL Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Re paidia ti egine?Vrike kaneis to screensaver apo to sygekrimeno montelo?As mou to steilei kapoios.
PAGIO.ASL Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Re paidia ti egine?Vrike kaneis to screensaver apo to sygekrimeno montelo?As mou to steilei kapoios.
johnny81 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δεν ξερω αν ψαχνεις το συγκεκριμενο σου εστειλα ενα στο email του προφιλ σου Αν δεν ειχα δει το ποστ δεν θα τα κρατουσα ουτε εγω.Εκανα την ιδια δουλεια περασα xp pro.
ankouts Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δεν ξερω αν ψαχνεις το συγκεκριμενο σου εστειλα ενα στο email του προφιλ σου Αν δεν ειχα δει το ποστ δεν θα τα κρατουσα ουτε εγω.Εκανα την ιδια δουλεια περασα xp pro. Johnny από ότι κατάλαβα το παρέλαβες επιτέλους ε? Καλορίζικο και καλοδούλευτο!!!
johnny81 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 ευχαριστω το παρελαβα το σαββατο επιτελους. ισα που προλαβα γιατι και σε αυτον τον προμηθευτη αρχισαν να εξαντλουνται.μεχρι στιγμης ολα καλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Για στείλτε μου κι εμένα αυτό το screensaver ρε παιδιά στο oglavas at gmail dot com, έτσι να δω προς τι ο ντόρος, διότι δεν πρόλαβα καν να τον δω (μπήκαν τα 64άρια τα windows επάνω στο καπάκι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.