littlelouievegos Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Παραιτούμαι. LOL. EΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.. Αλλα κατσε πτυχιο Οικονομικων περνω και ακουω νεες θεωριες προσφορας / ζητησης.. Ωχ παναγια μου τι γελιο εχω ριξει.. Αχαχαχαχ
Ailuros Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μια χαρά τα πάνε όλες οι καινούργιες κάρτες στο Oblivion και δεν είναι δα και παιχνίδι που θέλει γενικά τρελλές επιδόσεις. ΄Οσον αφορά το G80 ποιός ξέρει ακριβώς σε τι στάδιο βρίσκεται να του χαρίσω μπισκοτάκι; (ναι όντως υποστηρίζει συνδυασμούς HDR+MSAA). To μερικές εβδομάδες μου άρεσε LOL. Γενικά το float HDR για τις κάρτες DX9.0 θα ήταν μάλλον καλύτερο να το δει κανείς σαν μια πρόβλεψη για το μέλλον όσον αφορά τα επερχόμενα παιχνίδια αλλά και τις μελλοντικές κάρτες. Σε όλες τις DX9.0 GPU όλο και κάτι λείπει (floating point filtering, orthogonal ROPs etc.) και προπάντων το εύρος μνήμης. Εάν θέλαμε συνδυασμούς HDR και MSAA με ελάχιστες απαιτήσεις memory footprint + memory bandwidth θα χρειαζόμασταν TBDR, γιατί ακριβώς αυτές οι αρχιτεκτονικές έχουν τεράστια προτερήματα με floating point framebuffers. Ελλείψη παρουσίας τέτοιων αρχιτεκτονικών στην αγορά του PC παραμένει στο πεδίο της θεωρίας και ισχύει μόνο για την αγορά των PDA/mobile/handhelds/IGPs. Για να συνοψίσω ρίξτε μια ματιά σε όσα παιχνίδια υποστηρίζουν κάποια μορφή HDR ή και LDR (low dynamic range όπου συναντάτε bloom effects) για να δείτε τις δυνατότητες της τεχνολογίας και αναμένατε στο ακουστικό σας για τις D3D10 GPU και τα μελλοντικά παιχνίδια για να το απολαύσετε όπως θα έπρεπε.
hurin Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Σε 3800χ2, 7900gt, 2gb ram, στα 1024 με hdr και όλα on, σε εξωτερικούς χώρους (ειδικά άμα βρέχει) πέφτει κάτω από τα 25fps. Δεν νομίζω οτι φταίει οτιδήποτε άλλο, πέρα από την ανικανότητα των προγραμματιστών!
HellasVagabond Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Με λιγα λογια PEPPA γιατι να δωσω 560 για 1 Χ190ΧΤΧ και οχι 560 για 2χ7900GT SLI ??? Αν μπορεσει να μου απαντησει θα του δωσω εκεινου μπισκοτακι..... Ailure αν θελεις και ξερεις μπορεις και εσυ να απαντησεις στον PEPPA για τον λογο που υπαρχουν Χ1900ΧΤΧ στην αγορα.
Kombatant Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Βασικά μπορεί να είπα ότι παραιτούμαι, αλλά καλές ευκαιρίες ποτέ δε τις παραβλέπω... HV δε μου λες, την 7900GT το Skroutz.gr χαμολότερα μου τη βγάζει στα 325.75, δηλαδή 650 και για τις 2. Που τη βρήκες 280 ευρώ;
billpeppas Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Κοίτα να δείς με τι ασχολούμαστε κάθε μέρα τώρα εδώ και 2 μήνες. e-Entertainment
HellasVagabond Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δλδ να δωσει καποιος 570ε ( 571ε ειναι η φτηνοτερη τιμη μεσω Skroutz απο την Γραμμη σε Ελληνικο μαγαζι ) για 1 Χ1900ΧΤΧ και οχι εστω 660 για 2 7900GT ?? Στα 90ε δλδ θα κολησει καποιος που θα δωσει 570ε ?
Kombatant Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δλδ να δωσει καποιος 570ε ( 571ε ειναι η φτηνοτερη τιμη μεσω Skroutz απο την Γραμμη σε Ελληνικο μαγαζι ) για 1 Χ1900ΧΤΧ και οχι εστω 660 για 2 7900GT ??Στα 90ε δλδ θα κολησει καποιος που θα δωσει 570ε ? Δεν έθιξα αυτό, έθιξα την ανακρίβεια των δηλώσεών σου. Και ως συνήθως, έπεσα μέσα.
HellasVagabond Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Ανακριβεια για 80ε ? Φοβερο.... Η Πιο φτηνη 7900GT ειναι στα 325ε απο Ελληνικο καταστημα.... Τωρα αν υπαρχει 1 ατομο που θα προτιμησει 1 Χ1900ΧΤΧ απο 2 7900GT εξαιτιας των 80ε να μου το πει.
billpeppas Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 1) Αν θέλει ποιότητα εικόνας 2) Αν θέλει επιδόσεις παντού ( εκτός και αν μας πείς ότι έχεις 100% games support ) 3) Δεν έχει SLI Board, ή σωστό τροφοδοτικό 4) Να μην είναι πορωμένος με την nVIDIA σαν κάποιους...
HellasVagabond Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 1) Αν κανει ρυθμιση σε High Quality απο το Control Panel της Nvidia σβησει ολα τα Optimisations και ανοιξει και το Gamma Correct AA η διαφορα στο IQ ειναι αμελιτεα να εισαι σιγουρος αφου εχω βαλει διπλα διπλα εικονα απο X1900XT παλι σε Full IQ απο το Control Panel και ειδαμε διαφορες μονο στο HL2 πραγμα που δεν μου φανηκε περιεργο. 2) 100% Games Support δεν εχει , εχει ομως πολυ περισσοτερο Support απο το Crossfire και απο εδω και περα δεν νομιζω πως βγαινει παιχνιδι χωρις υποστηριξη για SLI. 3) SLI Board βρισκεις και με 100ε και τροφοδοτικο 500w με 50ε..Ενα καλο τροφοδοτικο εξαλλου ειναι Must και χωρις να εχει καποιος SLI. 4) Και να ειναι πορωμενος με ΑΤΙ ωστε να παρει 1 Χ1900ΧΤΧ με σχεδον τα ιδια λεφτα που κανουν 2 7900GT ?? Χαζος πρεπει να ειναι για να διαλεξει 1 εναντι 2.
billpeppas Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Το 4 που λες μου θυμίζει κάποιον που δεν βλέπει διαφορά μεταξύ AA & without AA Όσο για το (1)...ναι αν έχεις 100 βαθμούς πρεσ. στο μάτι, τότε ναι, το IQ της nV είναι ίδιο με της ATi O.o
HellasVagabond Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Ειπα εγω ποτε πως δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ ΑΑ και χωρις ΑΑ ??? Παντα υπαρχει διαφορα αλλα στο HDR δεν φαινεται οσο σε ενα παιχνιδι χωρις HDR. Οσο για το 1 εσυ λες εμενα κολημενο με Nvidia ενω εσυ εισαι κολημενος με την ATI...
billpeppas Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Οσο για το 1 εσυ λες εμενα κολημενο με Nvidia ενω εσυ εισαι κολημενος με την ATI... Είμαι κολλημένος με την ATi ε ? Καλή φάση, ευχαριστώ για την ενημέρωση, να το βάλω και στην sig μου πλέον.
littlelouievegos Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 [NVIDIOT] Singing na nana na I'm a troll nanana [/NVIDIOT]..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.