HellasVagabond Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Αν δεν εχει καποιος CF δεν νομιζω πως θα ειναι χρησιμος αφου θα ριχνει αρκετα τις επιδοσεις.
billpeppas Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 http://firingsquad.com/hardware/oblivion_high-end_performance/page9.asp CrossFire on top now. p.s. single card goes fine with HDR aswell http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1379232&postcount=3
HellasVagabond Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Crossfire On Top στο OBLIVION ΑΤΙ OPTIMISED GAME..... Δεν με αφηνει εκπληκτο...Ειδικα οταν σχεδον σε ΟΛΑ τα αλλα παιχνιδια το CF βγαινει δευτερο και με διαφορα με αφηνει αδιαφορο το τι κανει σε 1 παιχνιδι.
billpeppas Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Crossfire On Top στο OBLIVION ΑΤΙ OPTIMISED GAME.....Δεν με αφηνει εκπληκτο...Ειδικα οταν σχεδον σε ΟΛΑ τα αλλα παιχνιδια το CF βγαινει δευτερο και με διαφορα με αφηνει αδιαφορο το τι κανει σε 1 παιχνιδι. που να δείς τι θα γίνει στο Unreal "nVIDIA The Way It's Meant To Be Played" Tournament 2007 ati optimised. p.s. προτείνω το "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" να το αλλάξουμε σε "όσα δεν φτάνει ο χαζός λύκος... τα αποκαλεί optimised"
Kombatant Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Αν δεν εχει καποιος CF δεν νομιζω πως θα ειναι χρησιμος αφου θα ριχνει αρκετα τις επιδοσεις.Επειδή δε θέλω να είμαι δύσπιστος και να αρχίσω να λέω ότι σπέρνεις FUD, μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ ποιες μετρήσεις είδες και γενικότερα ποια η πηγή σου για αυτό το "συμπέρασμα";
littlelouievegos Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 που να δείς τι θα γίνει στο Unreal "nVIDIA The Way It's Meant To Be Played" Tournament 2007 ati optimised. p.s. προτείνω το "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" να το αλλάξουμε σε "όσα δεν φτάνει ο χαζός λύκος... τα αποκαλεί optimised" Ναι ρε ασχετε ειναι ΑΤΙ optimized ενα game που οπως αποδειχτηκε μπορουσε "πανευκολα" να ειχε ενεργοποιημενο το AA+HDR και ομως δεν το ειχε και μαλιστα οι developers λεγανε οτι ηταν δυσκολο το implementation του.... Απλα στα πλαισια του ATI οptimization ειπαν να μην βαλουν ενα ATI exclusive feature.. Μα καλα τι φανατικος εισαι ρε Bill ελεος πια δηλαδη δεν σκεφτεσαι τι λες δεν βγαζεις νοημα δλδ..
HellasVagabond Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Που κολαει το HDR+AA με τις γενικες επιδοσεις του παιχνιδιου ?? Αλλα αφου το πας εκει οταν το παιχνιδι αυτο με HDR πιανει σε μια Χ1800ΧΤ με ολα στο φουλ 20fps βαλε απο πανω και το AA και πεσμου επιδοσεις που θα εχει. Αυτο ισχυει και για τις περισσοτερες καρτες. Οσο για το Unreal περιεργο αλλα οσα Reviews εχω δει εχουν γινει με Nvidia καρτες οποτε οι "υποθεσεις" ειναι μονο αυτο δλδ υποθεσεις και φημες. ΟΤΑΝ βγει τα λεμε. ( Αν και τοτε καποιοι θα το γυρισουν οχι στην ταχυτητα αλλα στην ποιοτητα ειμαι σιγουρος. )
billpeppas Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Να τα βάλουμε στην σειρά, και να κόψουν κάποιοι τις υπεκφυγές και τις αλλαγές συζήτησης ( βεβαίως αυτό τους είναι πολύ δύσκολο να κοπεί, δεν αφήνει το πάθος βλέπετε ) 1) HDR fp16 + AA εσύ δεν μπορείς να δείς και να θελες ( θέλουμε και κάρτες που μπορούν και ultra high end κάρτες που να έχουν την ταχύτητα για να το κάνουν αυτό ) 2) Ναι πέφτουν οι επιδόσεις, αλλά αν βγάλεις τις παροπίδες και σταματήσεις τις φανατιλιστικές εξυπνάδες θα δείς ότι και με single x1900xtx παίζεται το game με AA + HDR fp16 3) Εδώ και σκέτο HDR να βάλεις με την 7900gt πάλι δεν την παλεύεις, το AA έλλειπε { ούτως ή άλλως για σένα αυτό είναι κρυφός πόθος ) 4) Τώρα γιατί δεν επιμένεις ότι θα αλλάξει το σκηνικό με τον νέο nVμούφα® driver που μας έχεις πρήξει περί αυτού Αλλά δεν πείραζει όταν περάσει κανά 6μηνο που θα έχουμε τερματίσει το game και θα το έχουμε σκυλοβαρεθεί, τότε ίσως να βγεί ένας driver όπως με το FEAR 5) Κανείς δεν το γυρίζει, μάλλον μπερδεύεις τον εαυτό σου με τους άλλους. Kai Ποιότητα και ταχύτητα έχει η ATi, και στα benchmarks μπροστά είναι , άλλο αν δεν θες να το δείς Σου προτείνω να μην ξαναπάρεις Direct3D game, επέμενε μόνο στα OpenGL όπου έχετε ελπίδες p.s. A fanatic post για να ανακαλύψεις και τον εαυτό σου Φιλικά πάντα, sincerely yours bill
HellasVagabond Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 1) Μου φτανει το HDR , αμφιβαλλω αν θα δω διαφορα με ΑΑ σε αυτο το Game,..Βεβαια εχεις συνηθισει να τραβας Screenshots και να κοιτας εκει διαφορες...Οντως εκει νικαει η ΑΤΙ...Salut.... 2) Ε εαν παιζεται και με single X1900XTX που κοστιζει 600+ευρω τοτε οκ...( Εδω γελαμε ? ). 3) Σε πληροφορω με HDR και ολα στο Full εκτος σκιων που δεν με συγκινουν σε κανενα παιχνιδι πιανω πανω απο 35fps indoors και καπου 20-25 Outdoors πραγμα που για αυτο το Game ειναι μια χαρα. 4) Ο Driver απεχει κατι μερες απο το να βγει οποτε να δω τι θα πεις τοτε. 5) Οταν η ΑΤΙ νικαει σε 5 παιχνιδια ( Και πολλα λεω ) και η Nvidia σε 10 να την χαιρεσαι...Εγω μια φορα κοιταω ποια ειναι καλυτερη στα περισσοτερα οχι στα λιγοτερα.
billpeppas Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 1) Αν κάποιος ( λέω κάποιος γενικά, δεν μιλάω για συγκ πρόσωπο ) είναι "περήφανος" στα μάτια, τότε ναι, και χωρίς AA δεν βλέπει jaggies... 2) Sapphire,Club3D,PowerColor x1900xtx @ 560euro ( και παίζουν και φθηνότερα )...Asus & HIS @ 590euro... Τουλάχιστον υπάρχει διαθεσιμότητα...που κάποιοι άλλοι τώρα σιωπούν για την διαθεσιμότητα της προσφιλής σε αυτούς εταιρίας 3) Και εγω λέω να γυρίσουμε στην εποχή pacman. Να καταργήσουμε shadows, volumetric fog/clouds, dyn. lighs, etc 4) Όταν βγεί, που και πάλι θα είναι πίσω από την XT/XTX ( σε επιδόσεις αναφέρομαι, αφού σε θέματα ποιότητας απεικόνισης δεν αξίζει αναφοράς όντας δεδομένο ) τι έγινε ? 5) Μάλλον δεν ξέρεις να μετράς...να ξαναρίξουμε το πινακάκι να ρίξεις αριθμητική ?
HellasVagabond Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 1) Δικιο εχεις...Κανεις στο Official Forum δεν ειδε διαφορες μεταξυ HDR και 8xAA εν ωρα παιχνιδιου μαζι και εγω αλλα εσυ φυσικα εχεις τα Βιονικα ματια ( Απορω πως δεν σε εχει κλεψει ακομα η NASA) 2) Διαθεσιμοτητα υπαρχει γιατι δεν υπαρχει ζητηση..Παρε και ρωτα ποσα κομματια εχουν πουληθει απο τις αντιπροσωπειες και μετα μιλα. 3) Που κολανε οσα λες με τις σκιες ?? Μονο στο 1 επεσες μεσα... 4) Παλι πισω με 100ε λιγοτερα σε τιμη.... 5) Δες το πινακακι αλλα παλι μιλαμε για 100ε λιγοτερα...Αναμενε το G80 σε λιγες εβδομαδες...Θα χαρω να σε δω να το βουλωνεις για πολοστη φορα. (Δες το ιδιο πινακακι σε SLI και CF και μετα μιλα..)
billpeppas Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 1) Μάλλον στο Official Forum έχουν μαζευτεί όλα τα ****ια... Αλλά για κάτσε....τη είπες πάλι: Διαφορά μεταξύ HDR και AA ??? Έχεις ιδέα τι είναι το ένα και τι είναι το άλλο ? Τι να συγκρίνεις ??????? 2) Ζήτηση δεν υπάρχει ? LOL μήπως πίνεις τίποτα ληγμένα ? 3) Που κολάνε ? Τα σημερινά High End games, και οι High End κάρτες είναι για να απολαμβάνουμε τα εφέ, και όλες τις δυνατότητές τους, όχι να τις κάνουμε disable. 4) Δηλαδή εσύ μου βρίσκεις με 400 ευρώ 7900gtx ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.