Προς το περιεχόμενο

Leaked benches of Oblivion.. ??

littlelouievegos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε τι συστημα εβγαλες τα αποτελεσματα που δειχνεις ??

[email protected], 7800GTX@490/685MHz, μόνο trilinear optimizations ενεργοποιημένο στους οδηγούς.

http://www.3declipse.com//content/view/16/9/

Kαι επειδή τα αποτελέσματα είναι από τους 84.20 στο Fear:

fear2.png

Απλη περιεργεια αν και ξερω τι απαντηση θα λαβω....( Αραγε χρησιμοποιεις Vsync και Triple Buffering η αυτα τα FPS ειναι χωρις ? )

Τι απάντηση περιμένεις να λάβεις άραγε άραγε; ΄Οτι όταν μετράς επιδόσεις με οιοδήποτε μετροπρόγραμμα ο κάθετος συγχρονισμός ΠΡΕΠΕΙ να είναι απενεργοποιημένος;

Οσο για τα Lan Parties αυτα τα οργανωνει ο καθενας και εχω να παω απο το 2001 που ειμουν σαλλονικα, το περιεργο ομως ειναι οτι δεν σε εχω πετυχει ουτε σε ενα Beta παιχνιδιου....Μαλλον ασχολεισαι μονο με Pre-Beta Drivers...

ChilderBoy καλα καθεσαι στο στρουμφοχωριο....

H αξιολόγηση οδηγών είναι το μικρότερο τμήμα του feedback που δίνω στην AEG. Και ούτε πρόκειται να με πετύχεις σε beta παιχνιδιού γιατί το focus group δεν έχει καμία απολύτως σχέση. 4 είμαστε όλοι κι όλοι.

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Wraia ta kataferame, pali teliws ektws thematos vghkame. Gia na xekatharisoume ligaki.

Oson afora to thema analysh/screenspace. Empeirika (de tha ypologisw akrivws dpi gia na mhn kanw xalastra ston ailuro), 800x600 se 15" ~= 1024x768 se 17" ~= 1280x960 se 19" ~= 1600x1200 se 21". Se CRTs auta, se LCDs einai ligo pio periploka ta pragmata kathws stis idies intses exoume perissotero screen space. Apo thn allh vevaia, aplopoiei kapws ta pragmata to native resolution. Den pisteyw na yparxei kanenas pou na mhn thelei na trexei ena lcd sth native resolution tou, gia eunohtous logous.

Gia to thema apodwshs se tetoies analyseis, tha sas parapempsw edw. Opws vlepete, to sygekrimeno review den exei kan analyseis katw ths 1600x1200. Oi apodwseis fainontai se ikanopoihtika plaisia fysika. Na proeidopoihsw opoion skeftei na parei ton "eukolo dromo" kai na amfisvhthsei tis ikanothtes tou Damien, na ereynhsei ligo kai ta dedomena kai to atomo prin pei tipota.

Oson afora peri diaforas theorias-praxhs kai pleiopshfikwn epixeirhmatwn, to prwto den pisteyw oti einai egyro edw (gia dpi milame, de milame gia kosmogemesh) enw to deytero dystyxws, den pisteyw oti einai egyro genika oson afora IT themata.

Peri tous "pre-beta" drivers, na xekatharisw oti an theoreitai ws prosvolh, pairnei kai toulaxiston alla 2 melh h mpala (pou kala tha kanoun na pane gia kana frape syntoma).

Ws synithws, tha parakalousa na apofeyxthoun oi mellontikes prosopikes epitheseis giati tha anagastw na kleidwsw kai touto to thema. Epiteitheste panta me egyra kai egaira epixeirimata kai epiteitheste stis apopseis, oxi stous katexontes autes :)

Δημοσ.

O Damien Triolet είναι από τους ικανότερους reviewers ίσως με την υψηλότερη αξιοπιστία στον τομέα του στο δίκτυο (see also "Tridam"). Πέραν τούτου είναι μεγαθύριο γνώσεων και μακάρι να είχα έστω και τις μισές. ΄Εχει μεγάλο ταλέντο και στον προγραμματισμό και έχουν προσπαθήσει μεγάλες εταιρίες να τον προσλάβουν αλλά αρνήθηκε. Αν θυμάμαι καλά είναι Βέλγος.

Δημοσ.
Peri tous "pre-beta" drivers, na xekatharisw oti an theoreitai ws prosvolh, pairnei kai toulaxiston alla 2 melh h mpala (pou kala tha kanoun na pane gia kana frape syntoma).

Μιας και αλλάξαμε τα φώτα στην ενότητα ας πάει άλλο ένα ΟΤ. Θα ανέβω για λίγες μέρες σύντομα (όχι δεν ξέρω ακόμα ακριβώς πότε). Επειδή είναι τέτοια η φύση της υποχρέωσης που έχω δεν ξέρω καν αν θα βρω ελεύθερο χρόνο. Σε κάθε αντίθετη περίπτωση η παρέα θα είναι μεγαλύτερη και φυσικά ελπίζω να είσαι και εσύ.

΄Οσον αφορά τα beta/pre-beta και άλλες συναφή ασυναρτησίες, σιγά μην προσβληθώ ;)

Δημοσ.
Epiteitheste panta me egyra kai egaira epixeirimata kai epiteitheste stis apopseis, oxi stous katexontes autes :)
Μα πως το μιλάς... :lol:
Μιας και αλλάξαμε τα φώτα στην ενότητα ας πάει άλλο ένα ΟΤ. Θα ανέβω για λίγες μέρες σύντομα (όχι δεν ξέρω ακόμα ακριβώς πότε). Επειδή είναι τέτοια η φύση της υποχρέωσης που έχω δεν ξέρω καν αν θα βρω ελεύθερο χρόνο. Σε κάθε αντίθετη περίπτωση η παρέα θα είναι μεγαλύτερη και φυσικά ελπίζω να είσαι και εσύ.

΄Οσον αφορά τα beta/pre-beta και άλλες συναφή ασυναρτησίες' date=' σιγά μην προσβληθώ ;)[/quote'] Όταν και άμα είναι, ειδοποίησε :)

Δημοσ.

Me megalh eyxaristhsh :D

Kai, gia na gyrisoume ligo sto thema...

John Reynolds of simhq said at beyond3d

True to form, I've turned off HDR. Can't stand the lack of AA in the game and bloom does a decent job. Playing on a standard clocked 1800 XT at 1920x1200 with 4x AA, 8x HQ AF, bloom, and every single in-game graphics option (except for grass shadow, which is off) maxed out. Perfectly playable for me.

...

Just ran some indoor/outdoor and I'm pulling around 30fps on average. At least according to Fraps.

Δημοσ.

Καλα κανουν και δεν μιλανε οι αλλοι.....:D

Οπως και να εχει με το Pre-Beta ηθελα να τονισω πως ο καθενας ανηκει σε εναν τομεα και οχι σε ολους.

Δημοσ.

Ισως λιγο ασχετο με το ολο σκηνικο αλλα γιατι δεν βαζουν στις μετρισης και την 7800gtx ή χ1800xt αλλα απο 7900(ή 1900) μετα πανε σε χ850?

Δεν αναφερομαι μονο στο oblivion αλλα γενικα ψαχνω να βρω συγκριτικα και δεν βλεπω πουθενα.

Δημοσ.

Kai' date=' gia na gyrisoume ligo sto thema...

[i']John Reynolds of simhq said at beyond3d

True to form, I've turned off HDR. Can't stand the lack of AA in the game and bloom does a decent job. Playing on a standard clocked 1800 XT at 1920x1200 with 4x AA, 8x HQ AF, bloom, and every single in-game graphics option (except for grass shadow, which is off) maxed out. Perfectly playable for me.

...

Just ran some indoor/outdoor and I'm pulling around 30fps on average. At least according to Fraps.[/i]

Nαι το διαβασα.. Ειδα και τις photo του αλλου , ενθαρρυντικα νεα.. :-D

Δημοσ.

@Ailouros...Για FPS games χρειάζεσαι μπόλικα FPS για smooth gaming..τα 60 ποτέ δεν είναι αρκετά..

παρατηρούνται διαφορές...

για strategy/RPG και άλλα games δε θα έλεγα πως ενδιαφέρει..αλλά ειδικά για FPS σε Multi είναι απαραίτητο το υψηλό frame rate.

δεν έχει να κάνει με τη Noob-ιά κάποιου...

και έχω παραδείγματα πολύ καλών παιχτών (των καλύτερων στην Ελλάδα π.χ. στην εποχή quake III π.χ. εκτός αν έχουν αλλάξει τόσο δραματικά τα δεδομένα με τα νέα FPS που δε νομίζω όμως)

Δημοσ.
@Ailouros...Για FPS games χρειάζεσαι μπόλικα FPS για smooth gaming..τα 60 ποτέ δεν είναι αρκετά..

παρατηρούνται διαφορές...

για strategy/RPG και άλλα games δε θα έλεγα πως ενδιαφέρει..αλλά ειδικά για FPS σε Multi είναι απαραίτητο το υψηλό frame rate.

δεν έχει να κάνει με τη Noob-ιά κάποιου...

και έχω παραδείγματα πολύ καλών παιχτών (των καλύτερων στην Ελλάδα π.χ. στην εποχή quake III π.χ. εκτός αν έχουν αλλάξει τόσο δραματικά τα δεδομένα με τα νέα FPS που δε νομίζω όμως)

Αυτό που λες είναι λιγάκι άσχετο με το θέμα, πολύ απλά γιατί αυτοί που θέλουν τόσο μεγάλες επιδόσεις απενεργοποιούν και γραφικά και ελαττώνουν το image quality κ.α απλά για να κερδίσουν λίγα περισσότερα fps. Οπότε για αυτούς οι αναλύσεις και οι οθόνες κτλ είναι λιγάκι αδιάφορες imo :)

Βέβαια από την άλλη άλλη ακρίβεια shooting έχεις όταν παίζεις σε 640x480 και άλλη όταν παίζεις σε 1600x1200...

Δημοσ.
Να παει να πει στον Fatal1ty πως ειναι Rookie που εχει παντα το καλυτερο συστημα....Τεσπα.

Off-Topic, αλλά όχι και το καλύτερο σύστημα αυτά τα "sponsored" που φέρνει ο Wendel :D

Δημοσ.

Δεν φταιει ο τυπος που η creative η zalman και τοσα περιοδικα του δινουν χρηματα και μηχανηματα....Ισα ισα τυχερος ειναι.....Ωστοσο ερχεται το Unreal 2007 και βλεπω να του παιρνω την πρωτια.. ( Λεμε τωρα :P )

Δημοσ.
Καλα κανουν και δεν μιλανε οι αλλοι.....:D

Οπως και να εχει με το Pre-Beta ηθελα να τονισω πως ο καθενας ανηκει σε εναν τομεα και οχι σε ολους.

Ασφαλώς. Τι καιρό κάνει εκεί κάτω; :P:P:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...