HellasVagabond Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Εσυ δεν καταλαβαινω γιατι πεταγεσαι....Δεν εχεις πει ποτε τιποτα χρησιμο, δεν εχεις προσθεσει ποτε τιποτα και γενικα δεν ξερεις τιποτα. Πεταγεσαι μονο για να προκαλεσεις με τα ανουσια Comments σου. Φαε λοιπον ενα Report και συνεχισε την καλη δουλεια που κανεις.
billpeppas Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Φαε λοιπον ενα Report και συνεχισε την καλη δουλεια που κανεις. Με φάε αρχίζουν πολλές φράσεις, αλλά όχι το report
littlelouievegos Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Εσυ δεν καταλαβαινω γιατι πεταγεσαι....Δεν εχεις πει ποτε τιποτα χρησιμο' date=' δεν εχεις προσθεσει ποτε τιποτα και γενικα δεν ξερεις τιποτα.Πεταγεσαι μονο για να προκαλεσεις με τα ανουσια Comments σου. Φαε λοιπον ενα Report και συνεχισε την καλη δουλεια που κανεις.[/quote'] Ειναι τελευταια φορα που ασχολουμαι με την παρτη σου μικρε και προσεχε τα λογια σου οταν αναφερεσαι σε εμενα . Αν αποδειξεις οτι αναφερομαι σε εσενα ελα να μου την πεις αλλιως μαζεψε το στομα σου γιατι πολυ σε ανεχτηκα καταλαβες; Αντε γιατι στα χω μαζεμενα....
Ailuros Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Με λιγα λογια PEPPA γιατι να δωσω 560 για 1 Χ190ΧΤΧ και οχι 560 για 2χ7900GT SLI ??? Αν μπορεσει να μου απαντησει θα του δωσω εκεινου μπισκοτακι.....Ailure αν θελεις και ξερεις μπορεις και εσυ να απαντησεις στον PEPPA για τον λογο που υπαρχουν Χ1900ΧΤΧ στην αγορα. Γνωρίζω αλλά δεν θέλω. Ο λόγος είναι ο τρόπος που συνδιαλέγεσαι γενικά. Θεωρώ ότι η προηγούμενη απάντησή μου επαρκεί πάνω στο θέμα της ενότητας και δεν βλέπω να έχω τίποτε άλλο να προσθέσω, εκτός αν πάρει μια άλλη κατεύθυνση η συζήτηση και μου κεντρίσει πραγματικά το ενδιαφέρον.
madsc Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 HellasVagabond, littlelouievegos ρίχτε μια ματιά στα pm σας. /sc
madsc Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Το μέλος littlelouievegos φαίνεται να κατάλαβε την παρατήρηση κ έδειξε μετάνοια για τη συμπεριφορά του. Αντίθετα το μέλος HellasVagabond δεν κατάλαβε καν γιατί η συμπεριφορά του ήταν ερριστική! :???: Επειδή τείνει όμως να γίνει το μέλος με τα περισσότερα report στο όνομα του λόγω της συμπεριφοράς του ακόμα κ στο λιγοστό χρόνο που είναι μαζί μας, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Υπάρχουν κ άλλα πράγματα στο forum που θα χρειαστεί να ασχοληθούμε πλην του συγκεκριμένου μέλους. Αυτό μπορεί να το πάρει σαν προειδοποίηση ο χρήστης HellasVagabond. /sc
privateer Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Pitting ATI against Nvidia with Oblivion http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1947836,00.asp The averages, and even the framerate-over-time charts, show somewhat different performance characteristics between Nvidia and ATI cards. In general, ATI's fastest card outpaces Nvidia's fastest card, but at lower price points, Nvidia's new GeForce 7 cards are a slightly better deal. We should mention that, while actually playing the game to record this data, we found that the ATI-based cards had more consistent performance, with fewer sharp increases and decreases in framerate. Nvidia-based cards, by contrast, seemed to run up to higher highs and lower lows. This gameplay perception is borne out by the framerate data. Again, we should remind you that we're using name-brand cards here, and in the case of our Nvidia-based hardware that means XFX's overclocked models. Similar cards that run at slower reference clock speeds wouldn't perform quite as well, but then again, they would cost less.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.