Προς το περιεχόμενο

Κάδος Ανακύκλωσης (Επείγον)!

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πάρω τα πράγματα απ'την αρχή μιας και τα προβλήματα άρχισαν χθες! Ο άντρας μου κατέβασε κάποια χιουμοριστικά βιντεάκια. Ένα εξ'αυτών για την προβολή του απαιτούσε την εγκατάσταση του QuickTime, το οποίο κι έτσι έγινε. Aργότερα χρειάστηκε να κάνω μια ενημέρωση στο Advanced Mp3 Catalog κι όταν πήγα να ανοίξω το αρχείο μου, διαπίστωσα ότι το εικονίδιο είχε αλλάξει σε αυτό του QuickTime. Δεν έδωσα σημασία μιας και το φαινόμενο με την αλλαγή του εικονιδιίου το έχω προσέξει να συμβαίνει, αλλά να ανοίγει κανονικά το πρόγραμμα. Στην περίπτωσή μου δεν έγινε τίποτε. Απλά κάνοντας διπλό κλικ να ανοίξει, λειτούργησε το Quick... βγάζοντας μετά πινακάκι πως το αρχείο που πάω να ανοίξω δεν είναι του Quick... Κάνω απεγκατάστασή του. Αμέσως το Advanced Mp3 αρχείο επανέρχεται με το εικονίδιο, μόνο που δεν άνοιγε. Βάζω-βγάζω το πρόγραμμα του Advnaced, αλλά και πάλι δεν έλεγε να ανοίξει. Το μέγεθος του αρχείου μετά από παρέμβαση του άντρα μου για να το διορθώσει από 2.9ΜΒ μεταλλάσεται σε 36ΜΒ! :shock: Αλλά αυτό στην πορεία διορθώθηκε και το μέγεθος επανήλθε. Κάνω να ανοίξω το Advance Mp3 Cataloge και τα windows άρχισαν την αναζήτησή του. Διαπιστώνω πως το πρόγραμμα είχε απεγκατασταθεί, χωρίς δική μας παρέμβαση! Το εγκαταστήσαμε και επιτέλους άνοιγε το αρχείο μου. Σήμερα παρουσιάστηκε το ίδιο με άλλο πρόγραμμα (7zip). Το εγκαθιστώ κι αυτό και λειτουργεί κανονικά.

Υπάρχει εγκατεστημένο το "Your Uninstaller! 2005" το οποίο για τον άντρα μου είναι το καλύτερο πρόγραμμα απεγκατάστασης μιας και διαγράφει τα πάντα που αφήνει υπόλοιπα ένα πρόγραμμα στην registry. Σήμερα λοιπόν σκέφτηκα να διαγράψω με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ένα παιχνιδάκι arcade που είχα εγκαταστήσει και που για να φύγει απαιτεί ένα instalation.log . Παρά το ότι υπήρχε δεν έλεγε να φύγει το παιχνίδι με την γνωστή απεγκατάσταση. Το "Your Uninstaller! 2005" το διέγραψε, αλλά μαζί με αυτό άρχισε να διαγράφει υποτιθέμενα junk αρχεία κι ευτυχώς κατέληξαν στον κάδο ανακύκλωσης. Μετά το τέλος του σκαναρίσματος για τα junk πολλά απ'τα προγράμματα δεν βρίσκονται απ'τα windows ή χάθηκαν απ'τη επιφάνεια εργασίας. Ο κάδος ανακύκλωσης είναι γεμάτος και όταν τον ανοίγω καταλώνει το 100% της μνήμης του υπολογιστή.

Θέλω να επαναφέρω όλα αυτά τα αρχεία που πήγαν στον κάδο χωρίς να τρώει τόση μνήμη. Γνωρίζει κανείς κάτι για να με βοηθήσει; Θέλω να αποφύγω την περίπτωση του φορμάτ! Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! :neutral:

Δημοσ.

Δεν δοκιμάζεις την λύση του System Restore?Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις έίναι σωτήριο! Θά το βρείς στο Start/Programs/Accesories/System tools/System Restore! Κατα πάσα περίπτωση θα επαναφέρει τον Η/Υ σου!

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις λύσεις που προτείνετε. Κατέβασα το Recovery My Files μήπως και έκανε δουλειά, αλλά δεν έκανε τίποτε. Σκέφτηκα την επαναφορά συστήματος, αλλά δυστυχώς δεν γινόταν τίποτε γιατί αρχεία του βρίσκονταν στον κάδο ανακύκλωσης.

Ξημερώθηκα να βρω μια άμεσση λύση, αλλά...

Τελικά με υπομονή σήμερα, άφησα τον υπολογιστή να 'διαβάσει' τον κάδο ανακύκλωσης και επανέφερα τα αρχεία λίγα-λίγα στην αρχή και μετά όλα τα υπόλοιπα. Ευτυχώς όλα τα προγράμματα επανήλθαν στην αρχική τους μορφή!

Το "Your Uninstaller! 2005" κάνει καλά την δουλειά του, όμως πρέπει πρώτα να μάθει κανείς τι είναι το κάθε κουμπάκι που έχει από κάτω. 'Clear it' πάτησα και νόμιζα πως θα αφαιρούσε μόνο το παιχνίδι, αλλά πήρε σβάρνα όλο σχεδόν το σύστημα!

Ευχαριστώ και πάλι! :D

Δημοσ.

Καλησπέρα .

Και η δική μου γνώμη για το Your Unistaller 2006 ( new ) είναι η ίδια με του άντρα σου , απλά κορυφαίο για την δουλειά του.

Άλλη φορά εαν σου ξανατύχει κάτι παρόμοιο θα σου συνιστούσα να σύρεις το εικονίδιο απο το παιχνίδι/πρόγραμμα που θέλεις να απεγκαταστήσεις στο εικονίδιο του Your Unistaller ( κάδος ) και μετά εαν θέλεις να καθαρίσεις την registry καλύτερα να χρησιμοποιείς το RegScrubXP ( free ) ή το Registry Crawler ( trial ) .

ΥΣ. To Clear It σε ρωτάει πριν κάνει οτιδήποτε αλλαγές , τουλάχιστον στην v2006 ( δεν θυμάμαι να το είχα δουλέψει στην 2005 ) .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...