Προς το περιεχόμενο

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth for pc

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΑ :)

Για να το περάσεις θα κάνεις τα εξής:

*spoiler*

Θα κρυφτείς για λίγο πίσω από τα κιβώτια και μετά θα τρέξεις στον διάδρομο που είναι μπροστά από τα κιβώτια (είναι ο τέρμα δεξιά διάδρομος κολλητά στον τοίχο.

Θα τρέχεις συνέχεια και δεν θα σταματάς.

Θα κατέβεις μία σκάλα που έχει' date=' θα συνεχίσεις να τρέχεις συνέχεια, θα ανέβεις μιά σκάλα που έχει μπροστά σου και τελικά θα δείς ένα μηχάνημα με ένα μεγάλο κόκκινο κουμπί επάνω του. Θα κολλήσεις σε μιά γωνιά να προστατευθείς για λίγο από το τέρας και μετά θα ορμήξεις να πατήσεις το κόκκινο κουμπί.[/color']

*end of spoiler*

Η συνέχεια στην οθόνη σου....

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ακούστηκε τπτ για Patch,εγώ που έψαξα λιγάκι δεν βρήκα τπτ, ελπίζω ο privateer να μας δώσει τα φώτα του μόλις βγει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θα ηθελα ξανα τη βοηθεια σου.εχω κολλησει στην πιστα marsh refinery στο τελος που μπαινεις σε ενα δωματιο με ενα κοκκινο διαμαντι που δεν μπορεις να το παρεις και εχει ενα κουμπι που πατας και βγαζει λειζερ που χτυπαει το διαμαντι.σε πιο σημειο πρεπει να σπρωξω το διαμαντι.δοκιμασα μπρος πισω σε πολλα σημεια και δε γινεται τιποτα.

Το λοιπόν' date=' το παίζω κι εγώ το παιχνίδι, απλώς ήθελα να το προχωρήσω λίγο πρίν αρχίσω να βγάζω συμπεράσματα.

Για όσους το τερματίσαν, είμαι στη φάση που βρήκα τον Marsh, μου έριξε μιά στο κεφάλι και μετά που ξύπνησα, ενεργοποίησε ένα μηχάνημα και ξεπήδησε ένα τεράστιο τέρας, με πολλά πλοκάμια, δόντια, μάτια κ.τ.λ κ.τ.λ.

Το παιχνίδι λοιπόν είναι εξαιρετικό! Είναι το πρώτο παιχνίδι που είναι τόσο μα τόσο πολύ επηρεασμένο από τις ιστορίες του Lovecraft.

Στην ουσία το σενάριο είναι 100% η αυθεντική ιστορία του Lovecraft με το Innsmooth, φυσικά με μερικές αλλαγές ώστε να αυξηθεί το gameplay. Η αμνησία των 6 χρόνων και η διχασμένη προσωπικότητα είναι επίσης παρμένη από μιά άλλη ιστορία του Lovecraft (στην ιστορία εκείνη είχαμε 7 χρόνια αμνησίας).

Το Shadow of the Comet ήταν επηρεασμένο από την ιστορία του Innsmouth, αλλά σε καμιά περίπτωση τόσο πολύ όσο το Call of Cthulhu.

Η ατμόσφαιρα καταπληκτική (τύφλα να έχει το FEAR), και ίσως εφάμιλλη του αξέχαστου Undying. Έχει πολλές πραγματικά ανατριχιαστικές φάσεις.

Αυτά μέχρι στιγμής. Είχα καιρό να παίξω έτσι ωραία παιχνίδια. Το Fahrenheit ήταν επίσης τρομερό, αλλά εκείνο είναι άλλη φάση.

Άντε να το τερματίσω με το καλό και να αρχίσω το λιώσιμο στο Oblivion...

PS:

Το μόνο αρνητικό που του βρίσκω, είναι η απαθέστατη φωνή του χαρακτήρα σου σε καταστάσεις απόλυτης φρίκης. Τέρατα ξεπηδούν, οι χωρικοί σε πυροβολούν, τα βλέπεις όλα θολά, ο κόσμος χάνεται, και ο χαρακτήρας σου απαντάει με την πιό αναίσθητη φωνή:" It won't budge, it won't open, the door is bolted shut, Nothing important here"

Μερικές φορές ακόμα να ακούσω αυτές τις ατάκες και θα τον σκοτώσω εγώ ο ίδιος.[/quote']

Δημοσ.
θα ηθελα ξανα τη βοηθεια σου.εχω κολλησει στην πιστα marsh refinery στο τελος που μπαινεις σε ενα δωματιο με ενα κοκκινο διαμαντι που δεν μπορεις να το παρεις και εχει ενα κουμπι που πατας και βγαζει λειζερ που χτυπαει το διαμαντι.σε πιο σημειο πρεπει να σπρωξω το διαμαντι.δοκιμασα μπρος πισω σε πολλα σημεια και δε γινεται τιποτα.

Molis mpeis sto domatio dokimase na to sprokseis ligo mprosta kai meta pigene pata to koumpi aristera tou agalmatos tou cthulhu. Tha vgei mia kokkini aktina, i opoia tha kanei antanaklasi sto diamanti kai tha xtipisei to diamanti pano apo tin porta. An oxi sprokse allo ligo mprosta kai ou to katheksis. Molis to xtipiseis tha mporeseis na pareis to diamanti.

Δημοσ.

paidia exo enan pentium 4 3gH,512 mb ram,ati radeon 9200 128mb ram,windows xp sp 2.

akouste to prob mou tora.

otan pao na kano setup ekei pou to install wizard etoimazete na kanei to setup mou vgazei minima error.mou leei oti ginete kapio allo setup tin idia stigmi kai prepei na to kleiso kai kati alla akira kai sto details tou error leei ta klasika akatalavistika alla sti teleutea seira grafei windows xp service pack 2 klp klp.

THELO NA PEKSO CALL OF CTHULHU!!!!!!!!!!!!!

ti na kano????

Δημοσ.

Paidia exw kollisei sth fash pou eisai mesa sto forthgo kai kapoio allo sou klineii to dromo gia na sinexiseis.Den mporw me kamia kivernisi na vgw apo to fortigo.Kamia idea kaneis?

Δημοσ.

loipon mou exete kentrisei to endiaferon :PPPppPP alla epeidh fwvame tis egatastaseis sta xp lool to katevazw gia x-box leei tipota sthn konsola ??

Δημοσ.

Θα το σπάσω μου φαίνεται ώρα που είναι.....προσοχή spoileraki γιαυτό και το άσπρο φόντο....

Έχω φτάσει ΕΝΑ βήμα πριν τον τερματισμό.....Απ΄όσο μπορώ να καταλάβω τουλάχιστον....

Καταρέει το μπουρδέλο που είμαι μέσα.....ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν προλαβαίνω ν' ανοίξω την πόρτα με εκείνο το δίσκο με το κόκκινο διαμάντι στη μέση....Με το που ξεκινάει να λέει τα λόγια δείχνει σαν να διαλύονται τα πάντα κ εγώ dead και πάλι από την αρχή......τι διάολο κάνω λάθος;;;

EDIT: τελίκα φοβήθηκε το σπάσιμο μάλλον και με άφησε να το τερματίσω....:mrgreen:

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά κόλησα στο σημείο που είμαι σε μια κρύπτη κάτω από μια εγκαταλελειμένη εκλησία.Έχει ένα χρηματοκιβώτιο αλλά δεν ξέρω που σκ@τά να βρω τον κωδικό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...