Προς το περιεχόμενο

Πολυμηχάνημα με φαξ πως το λειτουργώ?

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon an katalaba kala exeis voice modem kai otan xtupaei to thlefono energopoieitai to megafonaki tou apla tha apenergopoieiseis to megafono tou modem sou apo ta properties tou dricer exei ekei mia mpara gia to voice phgaine thn sto 0 Tora an xereis oti einai fax patas to koumpi sto fax pou lei start h telos panton oti leiei to manual gia xeirokinhth apanthsh fax kai xekinaei to negotiaton

Δημοσ.

Loipon an katalaba kala exeis voice modem kai otan xtupaei to thlefono energopoieitai to megafonaki tou apla tha apenergopoieiseis to megafono tou modem sou apo ta properties tou dricer exei ekei mia mpara gia to voice phgaine thn sto 0 Tora an xereis oti einai fax patas to koumpi sto fax pou lei start h telos panton oti leiei to manual gia xeirokinhth apanthsh fax kai xekinaei to negotiaton

Δημοσ.
proti fora to akouw ayto me to ixeio!

gia fax' date='emena mou metetrepsan tin mia mou grammi se fax.

diladi me to isdn exw 1 tilefoniki grammi kai mia fax.kai me tin grammi tou fax prepei na mporo na parw tilefono pantos(den to exw dokimasei).alla oti xreiazete tilefono ston ote gia energopoiisi,xreiazete.[/quote']

Γιατί λες πράγματα που δεν ισχύουν; Για να στείλεις και να λάβεις fax δεν χρειάζεται να κάνει με τον ΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Συνδέει το fax στην τηλεφωνική γραμμή, διαβάζει τις οδηγίες του πολυμηχανήματος-fax και έτοιμο. Όταν έχεις isdn είναι δύο γραμμές που μπορείς να τις κάνεις ότι θέλεις. Μπορεί π.χ. από την μία να μιλάς στο τηλέφωνο και από την άλλη να στέλνεις fax ή να είσαι στο internet και ταυτόχρονα να μιλάς στο τηλέφωνο. Αυτό που λες ότι σου μετέτρεψαν την μια γραμμή σε fax ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Ίσως να σου έδωσαν δεύτερο νούμερο (msn) το οποίο μπορείς να χρησιμοποιείς για fax. Ειδική γραμμή για fax Δ Ε Ν υπάρχει. Έχω isdn εδώ και 6-6,5 χρόνια, χρησιμοποιώ και fax και γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι ισχύει. Αν δεν ξέρεις τι ισχύει ή δεν είσαι σίγουρος μην λες πράγματα και παραπληροφορείς τον άλλο...

Δημοσ.
proti fora to akouw ayto me to ixeio!

gia fax' date='emena mou metetrepsan tin mia mou grammi se fax.

diladi me to isdn exw 1 tilefoniki grammi kai mia fax.kai me tin grammi tou fax prepei na mporo na parw tilefono pantos(den to exw dokimasei).alla oti xreiazete tilefono ston ote gia energopoiisi,xreiazete.[/quote']

Γιατί λες πράγματα που δεν ισχύουν; Για να στείλεις και να λάβεις fax δεν χρειάζεται να κάνει με τον ΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Συνδέει το fax στην τηλεφωνική γραμμή, διαβάζει τις οδηγίες του πολυμηχανήματος-fax και έτοιμο. Όταν έχεις isdn είναι δύο γραμμές που μπορείς να τις κάνεις ότι θέλεις. Μπορεί π.χ. από την μία να μιλάς στο τηλέφωνο και από την άλλη να στέλνεις fax ή να είσαι στο internet και ταυτόχρονα να μιλάς στο τηλέφωνο. Αυτό που λες ότι σου μετέτρεψαν την μια γραμμή σε fax ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Ίσως να σου έδωσαν δεύτερο νούμερο (msn) το οποίο μπορείς να χρησιμοποιείς για fax. Ειδική γραμμή για fax Δ Ε Ν υπάρχει. Έχω isdn εδώ και 6-6,5 χρόνια, χρησιμοποιώ και fax και γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι ισχύει. Αν δεν ξέρεις τι ισχύει ή δεν είσαι σίγουρος μην λες πράγματα και παραπληροφορείς τον άλλο...

Δημοσ.

σε αυτο εχεις δικιο.εγω που εχω πολυμηχανημα(η τουλαχιστον ειχα)απλος συνεδεα το πολυμηχανημα με το μοντεμ(isdn)στην αμεσως επομενη θυρα απο αυτη που συνεδεα το τηλεφωνο.ουτε οτε ουτε τιποτα,απλα ειναι τα πραγματα.και απλη συνδεση να εχει καποιος ειναι το ιδιο πραγμα απλος συνδεουν το πολυμηχανημα στην τηλεφωνικη πριζα του τοιχου και αυτο ειναι ολο.μην λετε πραγματα που δεν ισχυουν

Δημοσ.

Για το θέμα του μοντεμ δλδ αν είναι να κολλήσω κανένα dialer με κλειστό το μεγαφωνάκι την πάτησα ε! Ας βάλω το dialer control

Για το φαξ κατάλαβα τι γίνεται? Ας μου πεί κάποιος όμως:Όταν λαμβάνω φαξ εγώ το αντιλαμβάνομαι σαν κλήση? Πρέπει να με ειδοποιήσει δλδ κάποιος ότι θα μου στείλει φαξ ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ειδοποιούμαι για τα φαξ???

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Δημοσ.
skeftomai ki egw na parw ton OTE na moy sindesei ti 2h grammh me to aircondition...

etsi tha'xw 1 grammi thlefwno kai 1 grammi aero-thlefwno me epilogi kryo-zesto :D

Καλόοοοοοοοοο !!!!!!!!.Γελασα πολυ ουυυυφ...

Δημοσ.

Για το fax έχει επιλογές, να σηκώνει το πολυμηχάνημα την γραμμή στα 3 πχ χτυπήματα ή χειροκίνητα, αν σηκώσεις εσύ το τηλ και είναι fax, πατάς ένα πλήκτρο στο τηλ (στο lexmark είναι το 7 νομίζω) και αναλαμβάνει αυτό, το ρυθμίζεις όπως σε βολεύει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...