Προς το περιεχόμενο

USR 9105 περιεργο προβλημα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια, ακουστε τι παιζει:

Εχω τωρα κανα δυο μερες με αυτο το κουφο και εχω τρελλαθει:

Οταν ειμαι ΟΝ LINE με το 9105 (Vivodi 512/128kbs), καποια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ sites δεν τα ανοιγει με τιποτα, πχ http://www.forthnet.gr, http://www.cine.gr, κτλ.

Αν κανω απο κονσολα DOS ping τα παραπανω, κανονικα περνω response (~30ms)!

Ολα τα παραπανω ανοιγουν κανονικα, αμα συνδεσω το microcom 2622.

Δεν εχω πειραξει τιποτα, απλα προχθες αρχισε να μου το κανει.

Ολα τα settings ειναι βαλμενα απο το forum του adslgr, και δουλευαν μια χαρα, μεχρι προχθες.

Εχω κανει virus scans, spyware scans, τιποτα!

Θα τρελλαθουμε ???

Εχει κανενας καμια ιδεα ρε παιδια?

Σημειωση:

Κατεβασα το τελευταιο firmware, το flashara, εκανα ολες τις ρυθμισεις απο την αρχη, αλλα παλι τα ιδια...

Δημοσ.

Περιεργο...το ιδιο modem εχουμε,ειμαι κι εγω με vivodi και δεν εχω τετοιο προβλημα.Δεν τα ανοιγει καθολου ή αργει να τα ανοιξει?Πατα κανα refresh γιατι εμενα τελευταια αργει λιγακι,ιδιως το μεσημερι-απογευμα.

Δοκιμασε να βαλεις proxy (proxy.vivodi.gr: 8080-εμενα δεν λειτουργει με proxy)

Δημοσ.

Περιεργο...το ιδιο modem εχουμε,ειμαι κι εγω με vivodi και δεν εχω τετοιο προβλημα.Δεν τα ανοιγει καθολου ή αργει να τα ανοιξει?Πατα κανα refresh γιατι εμενα τελευταια αργει λιγακι,ιδιως το μεσημερι-απογευμα.

Δοκιμασε να βαλεις proxy (proxy.vivodi.gr: 8080-εμενα δεν λειτουργει με proxy)

Δημοσ.

Χρησιμοποιω και IExpl και FFox, τα ιδια.

Με το MTU δεν λυθηκε τιποτα.

Δεν τα ανοιγει καθολου τα sites, αλλα ουτε και βγαζει και 404, μενει εκει στο "waiting" επ'απειρον....

Ουτε με τον proxy εγινε τιποτα.

Θα τρελλαθουμε τελειως. 4η μερα που παλευω με το κουφο αυτο και δεν βγαζω με τιποτα ακρη.

Δημοσ.

Χρησιμοποιω και IExpl και FFox, τα ιδια.

Με το MTU δεν λυθηκε τιποτα.

Δεν τα ανοιγει καθολου τα sites, αλλα ουτε και βγαζει και 404, μενει εκει στο "waiting" επ'απειρον....

Ουτε με τον proxy εγινε τιποτα.

Θα τρελλαθουμε τελειως. 4η μερα που παλευω με το κουφο αυτο και δεν βγαζω με τιποτα ακρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...