GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Καλησπερα παιδια . Εχω ενα V800 Vodafone Live αλλα με καρτα Tim ... υπαρχει καποιος τροπος να βγαλω το vodafone live menu και να επαναφερω το ericsson ? ειναι σπαστικο το VL δεν το θελω !
giorgos th. Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 ki ego mia ap`ta idia re gamoto sto Sharp GX30i. piga stin Vodafone kai mou eipan pos mporei na vgei mono to Vodafone live ipomenou.oxi olokliro.
marios1957 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Πάτε στο 9volto η σε κάποιο συνοικιακό μαγαζί (που την ψάχνουν...),αλλάξ' τε το f/w χάνοντας ταυτόχρονα την όποια εγγύηση...
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 χμ κακο αυτο . Δεν μπορω να βαλω mp3 για ηχο κλησης μου την σπαει το κουμπακι του VL που μου πιανει μια συντομευση και γενικα ΕΝΟΧΛΕΙ .. αν το παω σε μαγαζι που ξεκλειδωνουν κινητα ? λες να μπορουν ?
getty Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Με το debranding χάνεις την εγγύηση όμως έτσι. (Τελικά αφού κανείς δε θέλει το VL γιατί το έχουν ?)
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 δεν με απασχολει η εγγυηση . Που το βρισκω αυτο το debranding ?
polaki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 (Τελικά αφού κανείς δε θέλει το VL γιατί το έχουν ?) Γιατί αυτοί οι λίγοι που το χρησιμοποιούν φέρνουν τρελά κέρδη στη Voda
lefterhs Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 τι ειναι το 9volto ? http://9volto.gr/catalog/default.php
migel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα . Και εδώ αλλάζεις το f/w μέσω ιντερνετ και μιας μικρής χρέωσης στην πιστωτική κάρτα σας .
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα . Και εδώ αλλάζεις το f/w μέσω ιντερνετ και μιας μικρής χρέωσης στην πιστωτική κάρτα σας . Υπαρχει κατι τετοιο και για Sharp VL που εχει η κορη μου ???? Η εγγυηση χανεται ????
migel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Υπαρχει κατι τετοιο και για Sharp VL που εχει η κορη μου ???? Η εγγυηση χανεται ???? Γειά σου Γιάννη . Δεν το ξέρω . Γιατί δεν ρωτάς στο http://www.myphone.gr καλύτερα .
clarice Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 καθε κινητο vodafone live ερχεται με προδιαγραφεσ για αυτο. σε μερικα μοντελα και εταιριες εχει και διαφορετικη πλακετα. σε αλλες βεβαια δεν ισχυει αυτο και μπαινει απλα software. αλλα ακομα και ετσι το software περιεχει κλειδωματα που δεν ανοιγουν χωρισ την αντιπροσωπια.καλο ειναι να εχει καποιοσ υποψην του αυτο το γεγονοσ πριν αγορασει. βεβαια το καλο ειναι οτι σε πολλα μοντελα τα vodafone live εχουν παραπανω εγγυηση
Challenger Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 xaxaxa... Asxeto.. Kai sena re file ti se noiazei? Kai sto kato kato makari oloi na mastan VLAXOI me thn pragmatikh ennoia ths lekshs.
madsc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 esy oi kores o rouvas kai ta kinhta sas mas exete prhxei me tis malakies sas blaxoi. Χε χες ο κλασικός κ μη εξαιρετέος spooker ξαναχτυπά. Ο "γραφικός του χωριού" της insomnia κοινότητας με ρεκόρ banαρισμένων λογαριασμών. Άτομο χωρίς ίχνος αυτοσεβασμού για το που είναι επιθυμητός κ που όχι, με κόμπλεξ κατωτερότητας στα ύψη, αισθάνεται κάποιος προσβάλωντας κόσμο χωρίς λόγο κ αιτία. Γνώστης των υπολογιστών κ κάτοχος του λωρ [φαντάζεται ότι είναι] άσχετος κ ανεπιθύμητος παραμένει. Ένα άκακο πιτσιρικάκι είναι ο spookerάκος, με χωριστρούλα γυαλάκια κ σπυράκια χωρίς χαρτζιλίκι, περιθωριοποιημένος από φίλους κ κοριτσάκια με μόνο στόχο της ζωής του να αναστατώνει την Insomnia. Κύριοι κ κυρίες μην του δίνετε σημασία. Συνεχίστε σαν να μην υπάρχει. Οι mods τον έχουμε μπαλάκι πλέον για να παίζουμε. Δεν έχουμε μπει καν στον κόπο να στείλουμε εισαγγελική διαταγή στον isp του γιατί το παιδάκι είναι για λύπηση. Ότι κάνει το κάνει μόνο μέσω Η/Υ. Είμαι σίγουρος ότι irl θα κόμπιαζε να πει κ καλησπέρα ακόμα πόσο μάλλον να βρίσει. Έτσι spookerάκο; p.s. Spookerάκο λες τους άλλους βλάχους αλλά δεν τους λες πως σε κυνηγούσε ο μπαμπάς με τη γκλίτσα κάθε φορά που σε έβρισκε μετά τα μεσάνυχτα στη στάνη με τα πρόβατα εεε;;; /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.