Προς το περιεχόμενο

On Track Easy Recovery

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποια στιγμή ένας δίσκος πηγαινοερχόμενος από computer σε computer,αναγνωρίστηκε σαν dynamic,ενώ ήταν basic.Μέσω του Manager των Win τον έκανα convert σε basic και ενω τον βλέπανε τα Windows δεν μπορούσα να δω τα περιεχόμενά του.Χρησιμοποίησα το ως άνω proggie και μετά από μιάμισυ μέρα μου έβγαλε και τα 186gb σε άλλον δίσκο.Αλλά,ενώ ήταν γεμάτος ταινίες σε folderάκια η καθεμία μόνη της,μου έβγαλε άλλα folders με άσχετα περιεχόμενα.

Διορθώνεται;

Πως αλλοιώς μπορώ να τον κάνω να τον δει το σύστημα;

Τα δεδομένα του δεν έχουν και τόση σημασία,αλλά καλά θα ήταν να τα ανακτήσω.

Υ.Γ.Δουλεύω ήδη με το Hiren 7.9,πέστε μου καμία υπόδειξη παρακαλώ.Είτε που θα τον αναγνωρίσει,είτε που θα πάει για format...

Δημοσ.

Καλά,μην τσακώνεστε ποιός θα πρωτοβοηθήσει....

Για την ιστορία,όλα τα εργαλεία που έχει ο Hiren στο cd του,είναι για όσους θέλουν να το παίζουν "δήθεν+keybord" και να τους βλέπουν οι υπόλοιποι και να λένε "πω-πω,μαγεία!!!".

Ένα είναι το εργαλείο:Get_Data_Back.Παραθυρικό,γρήγορο,πάναπλο και αποτελεσματικό.

To συστήνω.

Δημοσ.

Καλά,μην τσακώνεστε ποιός θα πρωτοβοηθήσει....

Για την ιστορία,όλα τα εργαλεία που έχει ο Hiren στο cd του,είναι για όσους θέλουν να το παίζουν "δήθεν+keybord" και να τους βλέπουν οι υπόλοιποι και να λένε "πω-πω,μαγεία!!!".

Ένα είναι το εργαλείο:Get_Data_Back.Παραθυρικό,γρήγορο,πάναπλο και αποτελεσματικό.

To συστήνω.

Δημοσ.

kalo einai auto to programma kai einai to monadiko pou anagnorizei ellhnikous xarakthres...(gia to on data track milaw...) alla polles fores enw sou deixnei oti ta metaferei...sthn pragmatikothta den exei kanei toso kalh douleia...kai ta arxeia einai corrupted...

kai egw tha sou protina kai to get data back....trexe to kai epanefere ta arxeia sou kai apo ekei...

Δημοσ.

kalo einai auto to programma kai einai to monadiko pou anagnorizei ellhnikous xarakthres...(gia to on data track milaw...) alla polles fores enw sou deixnei oti ta metaferei...sthn pragmatikothta den exei kanei toso kalh douleia...kai ta arxeia einai corrupted...

kai egw tha sou protina kai to get data back....trexe to kai epanefere ta arxeia sou kai apo ekei...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...