DhZou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Θα στήσουμε ένα ασυρματο δίκτυο σε ένα κτιριο με 4 ορόφους. Λέμε να παρουμε access points linksys κάτι καλά με 3 κεραίες που λένε ότι έχουν τριπλάσια εμβέλεια από τα άλλα. Με πόσα θα καλύψω όλους τους ορόφους (σχετικά λίγα τετραγωνικά στον καθένα), και περίπου σε ποια σημεία πρέπει να τα βάλω; Ευχαριστώ προκαταβολικά...
nikosdimos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Θα ήταν πιο εύκολο για κάποιον να σου προτείνει μια λύση αν μπορούσες να σχεδιάσεις μια κάτοψη του χώρου που θες να υλοποιήσεις αυτά που λες... Αν μπορείς κάνε ένα σχέδιο του χώρου, ανέβασέ το για να δούμε και εμείς πως είναι και το συζητάμε...
DhZou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Βασικά ακόμα δεν τον έχω δει ούτε εγώ τον χώρο. Δεν θέλω να μου πείτε σε ποιον τοίχο να τα βάλω, αλλά τι παίζει με τους ορόφους αν θα έχω κάλυψη από όροφο σε όροφο, αν έχω πλεονέκτημα με τα συγκεκριμένα access points http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Product_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1124916849913&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper κλπ.
nikosdimos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Αν κατάλαβα καλά θα βάλεις από ένα AP σε κάθε όροφο και θα τα "μαζεύεις" όλα κάπου και θα τους δίνεις Ίντερνετ ή τελοσπάντων θα δημιουργήσεις ένα δίκτυο... Δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα με αυτά τα APs... εκτός αν χώρος είναι χωρισμένος σε δωμάτια όπου εκεί μπορεί να μειώνεται λίγο το σήμα...
DhZou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Prepei diladi na valo ena se kathe orofo i 2 gia 4 orofous ftanoun?
Acrobat Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 na valeis 2 mono kai auta na einai sto 2o kai ton 3o orofo. me auton ton tropo oloi oi orofoi tha exoun ena mono patwma diafora.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.