Προς το περιεχόμενο

Πόσα Access points και που;

DhZou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα στήσουμε ένα ασυρματο δίκτυο σε ένα κτιριο με 4 ορόφους. Λέμε να παρουμε access points linksys κάτι καλά με 3 κεραίες που λένε ότι έχουν τριπλάσια εμβέλεια από τα άλλα. Με πόσα θα καλύψω όλους τους ορόφους (σχετικά λίγα τετραγωνικά στον καθένα), και περίπου σε ποια σημεία πρέπει να τα βάλω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Δημοσ.

Θα ήταν πιο εύκολο για κάποιον να σου προτείνει μια λύση αν μπορούσες να σχεδιάσεις μια κάτοψη του χώρου που θες να υλοποιήσεις αυτά που λες...

Αν μπορείς κάνε ένα σχέδιο του χώρου, ανέβασέ το για να δούμε και εμείς πως είναι και το συζητάμε...

Δημοσ.

Βασικά ακόμα δεν τον έχω δει ούτε εγώ τον χώρο. Δεν θέλω να μου πείτε σε ποιον τοίχο να τα βάλω, αλλά τι παίζει με τους ορόφους αν θα έχω κάλυψη από όροφο σε όροφο, αν έχω πλεονέκτημα με τα συγκεκριμένα access points http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Product_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1124916849913&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper κλπ.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά θα βάλεις από ένα AP σε κάθε όροφο και θα τα "μαζεύεις" όλα κάπου και θα τους δίνεις Ίντερνετ ή τελοσπάντων θα δημιουργήσεις ένα δίκτυο...

Δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα με αυτά τα APs... εκτός αν χώρος είναι χωρισμένος σε δωμάτια όπου εκεί μπορεί να μειώνεται λίγο το σήμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...