Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 589
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Άσχετο: Το ΖΧ10 σχεδόν τελικιάζει με 4η, την 5η και την 6η τι την θέλει?

4ή->300, τελική->325!

skipse mprosta ton anabath kai 8a katalabeis!!!

Δημοσ.

Η Enzo πάει πολύ καλά αλλά μιας που έκανες τόσο κόπο και υπομονή πάρε McLaren. Λεφτά βρίσκεις ε΄λυκολα στο παιχνίδι, σε λίγο θα τα πάρεις όλα!!!!

Δημοσ.

Παιρνω πισω οτι κακη κουβεντα ειχα πει για αυτη την παιχνιδαρα!!:P....

Περα απο την πλακα δινοντας του ακομη μια ευκαιρια διεπιστωσα οτι προκειται για ενα αρκετα προσεγμενο παιχνιδι στο θεμα του ηχου - ειδικα ο ηχος της μηχανης ετσι οπως εναλλασεται αναλογα με ποια καμερα εχεις επιλεξει - και στο θεμα των γραφικων εχει γινει αρκετα καλη δουλεια ειδικα με το HDR on.

Αν ηταν και καλυτερη η "αισθηση" οδηγηματος του αυτοκινητου τοτε θα μιλαγαμε για ενα αρτιο παιχνιδι.:D

Δημοσ.

Ολα αυτα που ειπες +την τελεια χαρτογραφηση των δρομων +τα απειρα αυτοκινητα που εχει, συνθετουν ενα πολυ καλο παιχνιδι.

Γιατι δεν εχει εναλλαγες καιρου και νυχτερινη οδηγηση???

Δημοσ.

Οντως.Δεν πειραζει, ας μεινει κατι και για το sequel.Ασχετο, αλλα οτι πληκτρο και να δοκιμασω, δεν αναβουν τα φλας(οχι πως με νοιαζει βεβαια!) και επισης μου τη σπαει που δεν εχει καθαριστηρες.

Δημοσ.

+1 για τους καθαριστηρες....(δεν ξερω αλλα μου φαινεται πολυ βρωμικο μερικες φορες το παρμπριζ!!:D)

Για τα φλας δεν πιστευω να υπαρχει καποιο πληκτρο....Καλυτερα..Greek Style:p

Δημοσ.

Υπάρχει mod για εναλλαγή μέρας-νύχτας. Δε θυμάμαι link. Νομίζω σε επίσημο forum του παιχνιδιού το είδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...