Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι εκει εχεις δικιο!

Λιστα δεν εχω εντοπισει, μονο φωτο με αντιπροσωπειες.

Οι μηχανες ειναι πολυ, μα πολυ χαλια!

• Απαντ. 589
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δε ξερω αν με πιασατε

σπαστηκα που με τερατακι μηχανημα ενα game απαξιωνει να βγαλει πανω απο 65 frames

ακου κει!!!!

btw, που μπορω να δω ποια αμαξια εχει?

u know , ολοκληρη λιστα

Ενδεικτικά το FEAR σε 1600x1200 + 4xFSAA + 16xAF + Max Detail βγάζει average 83fps με lowest αν θυμάμαι καλά τα 48 που είναι κατώτερο από το minimum του Test Drive Unlimited. Ακόμα και σε extreme καταστάσεις (1900x1200 + 4xFSAA + 16xAF + Max Detail) το παιχνίδι τρέχει με 30fps (με εξαιρέσεις όταν υπάρχει stuttering). Είναι τέλειες οι επιδόσεις της κάρτας,αν αναλογιστεί κανείς ότι η Χ360 έκδοση τρέχει σε 30fps και γίνεται render στα 720p με ανύπαρκτο AF. Αν τώρα κάποιος δεν μπορεί να αρκεστεί να παίζει στα 1600x1200 + 4xFSAA + 16xAF + Max Detail στα 60fps,τότε ας πάρει 2 8800GTX σε SLI για να έχει πραγματικό τέρας :P

Δημοσ.

mallon den paizei RUF...exo faei ton topo alla poythena...ektos an ta anoigei stin

poreia...se ayto xenerosa na min exei Porsche...

Δημοσ.

καλα εμενα μπορει να μου πει καποιος γιατι με το μηχανημα που εχω σε αναλυση 1024χ768 το παιχνιδι με κανει σπασιματα;

τι να σπασω το παιχνιδι ή το pc

Δημοσ.
H x800gto2 ειναι overclocked 550/620 και πιανει 37 καρε ελαχιστο.Παντως το HDR ειναι απενεργοποιημενο και δεν μπορω να το ενεργοποιησω.Τι ακριβως κανει?

To hdr an thimame kala ,kanei kolpa me to fos otan vgeneis apo ena skotino xoro se ena fotino kai tiflonese opws stin pragmatikotita mexri na prosarmostei to mati sou sto fos to anapodo otan pas stin skia to eida sto HL2-Lost coast kai eitan tromero efaki, den ypostirizete apo oles tis kartes grafikwn .

Δημοσ.

ενταξει, δεν ημουν ειλικρινης...δε με νοιαζει κανενα αλλο αυτοκινητο (παρ ολο που ζητησα λιστα...)

FERRARI εχει?????????????????

Δημοσ.
ενταξει, δεν ημουν ειλικρινης...δε με νοιαζει κανενα αλλο αυτοκινητο (παρ ολο που ζητησα λιστα...)

FERRARI εχει?????????????????

Εδώ έχει την λίστα του XBOX360: http://www.gamefaqs.com/console/ps2/file/932167/44832

Έχει και Ferrari :)

Παιδιά μήπως ξέρετε αν υπάρχει στην έκδοση του PC το "Forza Tuner";

Το παιχνίδι μου άρεσε αρκετά και μου θύμισε τα παλιά καλά NFS (PU και πριν).

Δημοσ.

Εμφανιζονται πολλα μαγαζια σταδιακα.Χθες μου ξεκλειδωθηκε κατι για βαψιματα.

Και εμενα μου θυμιζει το παλιο καλο NFS.To Forza Tuner ειναι για Ferrari?

Παντως με εχει πορωσει η ατμοσφαιρα του παιχνιδιου.

Δημοσ.
mallon den paizei RUF...exo faei ton topo alla poythena...ektos an ta anoigei stin

poreia...se ayto xenerosa na min exei porche...

Καπου υπαρχει μαγαζι με tuning και λεει RUF.. Αρα εχει Prosche και ξεκλειδωνεται μαλλον αργοτερα..

Νεος στοχος : Mclaren F1.. :P

Δημοσ.

Μου άνοιξε τις μηχανές, που σημένει ότι μου έχει ανοίξει όλα τα shops αλλα RUF δεν βρήκα. Ακόμα έχω βρει την lexus αλλά δεν μου έχει ανοίξει! Οι μηχανές είναι όντως χάλια..

Δημοσ.
Μου άνοιξε τις μηχανές, που σημένει ότι μου έχει ανοίξει όλα τα shops αλλα RUF δεν βρήκα. Ακόμα έχω βρει την lexus αλλά δεν μου έχει ανοίξει! Οι μηχανές είναι όντως χάλια..

Και εγω εχω ξεκλειδωσει ολα τα auto shops.. Αυτο σημαινει ομως ολα τα shops που προυπηρχαν.. Οχι αυτα που ισως να ξεκλειδωθουν ή αμαξια που μπορεις να αγορασεις με ανταλλαγη ή αγοραπωλησια με ιδιωτη.. ;)

Αλλωστε ποιος ο σκοπος του tuning σε RUF αν δεν υπαρχει Porsche?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...