Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το παιχνιδι ειναι μαματο να το παιζεις απο την καμερα μεσα στο αυτοκινητο!Εγω αμα δεν παρω ολα τα σπιτια και ολα τα αυτοκινητα δεν το βγαζω απο το PC!!!

Ε αυτο ειναι και το κινητρο!Λιγο πιο simulation ρε γαμωτο!

• Απαντ. 589
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
;1510648'']Το παιχνιδι ειναι για να μεινει 5ωρες το πολυ στον σκληρο...Μετα πεταμα.

+1 Τελικα μου φανηκε η πληρης απογοητευση (offline παντα). Το κρατησα μολις μια ωρα στο σκληρο και εφαγε σουτ...

Δημοσ.

/me likes :D . BTW S2Katana το Momo έχω και μου αρέσει πολύ το παιχνίδι με το τιμόνι. Χαλαρά το προτείνω για αγορά. Επίσης το παιχνίδι τρέχει καλύτερα τελικά από την MP beta. Σε 1600x1200 + 4xFSAA + 16xAF + Max Detail τα fps κυμαίνονται μεταξύ 54-68.

Δημοσ.
Μαλλον θα πρεπει να αφησω το M$ Sidewinder και να βαλω το Logitech Driving Force με την αναδραση...

Καλά, το συζητάς;;;;;;;

Δημοσ.
/me likes :D . BTW S2Katana το Momo έχω και μου αρέσει πολύ το παιχνίδι με το τιμόνι. Χαλαρά το προτείνω για αγορά. Επίσης το παιχνίδι τρέχει καλύτερα τελικά από την MP beta. Σε 1600x1200 + 4xFSAA + 16xAF + Max Detail τα fps κυμαίνονται μεταξύ 54-68.

60 fps με τετοιο συστημα???

δλδ....ποιο συστημα βγαζει παραπανω σε 1600*1200 max all?????

Δημοσ.

Καπου τοσα βγαζει..

Το παιχνιδι ειναι αρρωστια..Συνηθως δεν ακουμπαω arcadeish παιχνιδια στυλ NFS δεν με τραβανε.. Το συγκεκριμενο ομως ειναι μεγαλο παιχνιδι.. Μου αρεσει πολυ η ποικιλια του σε αποστολες και γενικα η ολη εικονα του..

Ειμαι στο 10% εχω ενα σπιτι με γκαραζ 8 αυτοκινητων παραλια(με την λια :P) και 3 αμαξια..

Το ΤΤ που ηταν το πρωτο μου, το 350Z και την Murcielago LP640.. Προβλεπεται μεγαλο λιωσιμο..

Δημοσ.

Είναι GPU limited το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει είτε ότι δεν έχει γίνει καλό optimization,είτε ότι οι drivers της 8800 θέλουν ακόμα δουλειά (όχι ότι δεν είναι εντυπωσιακό να το τρέχεις με κολλημένα 60fps σε τέτοια settings,αλλά λέμε τώρα). Με SLI λογικά θα έχεις κάπως καλύτερα fps στην συγκεκριμένη ανάλυση με max details όπως τα παραπάνω (ίσως να σηκώνει σε 60fps και το 8xFSAA),ενώ με 2 R600 σε Crossfire (όταν με το καλό βγουν) θα έχεις ακόμα καλύτερα fps

Δημοσ.

δε ξερω αν με πιασατε

σπαστηκα που με τερατακι μηχανημα ενα game απαξιωνει να βγαλει πανω απο 65 frames

ακου κει!!!!

btw, που μπορω να δω ποια αμαξια εχει?

u know , ολοκληρη λιστα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...