Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 589
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά το έπαιξα... Το έφερε το video club και είμαι και ο πρώτος που το νοίκιασα... αλλά δεν έχω DSL!!!!! Τα γραφικά είναι αρκετά ωραία, όσο για το χειρισμό καλός αλλά όχι τέλειος. Ποιο πολύ σε arcade φέρνει παρά σε simulator. To παιχνίδι αξίζει με τα χίλια. Σε 1-2 βδομάδες όταν θα έχω πάλι dsl θα σας πω εντοιπώσεις και από online.

YΓ: Στις οδηγιες λένε ότι μπορείς να δημιουργήσεις μέχρι 8 online προφιλ..

Δημοσ.

Ωραία... τα controls τα έκανα.

Τώρα το πρόβλημα μου είναι ότι μου βγάζει τα γραφηκά διαλυμένα(!) Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα ή ακόμα καλύτερα την λύση? Έχω την 7800GS με τους τελευταίους drivers (93.71).

Δημοσ.

kai egw exw tin Gforce FX 5700 256 mb me tous 93.71 drivers installed kai to paixnidi kollaei afadasta. oi apaitiseis tou paixnidiou einai: ATI Radeon 9800 256MB VRAM or Nvidia 6600 GT with 256 MB of VRAM. Video Cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended. emena h karta mou einai 256 mb kai exei vertex/pixel shaders 2.x

mporei na voithisei kapoios mipos kai xreiazete kapoia rithmisi pou tixon den exw kanei? mnimi exw 1GB kai epeksergasti Athlon XP 3000+

Δημοσ.

ισως βγει κανα patch-ακι.Εμενα με x800gto2,1gb ram και opteron 146 sta 2.7 μου παιζει τελεια και ας εχω πολυ χειροτερο pc απο πολλα αλλα guys στο forum

Δημοσ.
Αξιζει να αγορασω την F430 ή ειναι πολυ νωρις στο 10%?Εχω 210.000$.
Αγόρασε! Αγόρασε γιατί όσο εύκολα βγάζεις λεφτά τόσο εύκολα τα χάνεις... χθες από μία άτυχη στιγμή η αστυνομία μου πήρε 200Κ+ και με έβαλε 12" στην φυλακή!!! Τα νεύρα μου :evil:
Δημοσ.

Οταν συμβαινει αυτο, απλα πατα Alt + F4.Σιγα μη πληρωσω και προστιμα κιολας!

Τωρα εχω ενα A3 Tuned, ενα 350Z Tuned και μια κουκλα κατακοκκινη F430M.

Δημοσ.

ρε παιδια προσπαθω να το ρυθμισω για να το παιξω με analog gamepad αλλα δεν μπορω . μπορω να βαλω στο stick μονο μια κατευθυνση ειτε δεξια ειτε αριστερα . τι γινετε ? στο σταυρο του gamepad για τις κατευθυνσεις δεν μπορω να θεσω τιποτα . help δεν θελω να το παιξω με πληκτρολογιο

edit. το βρηκα τελικα το κολπο .

Δημοσ.

το παιχνιδι ειναι μαματο να το παιζεις απο την καμερα μεσα στο αυτοκινητο!Εγω αμα δεν παρω ολα τα σπιτια και ολα τα αυτοκινητα δεν το βγαζω απο το PC!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...