Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξερω οτι το αγοραζεις απο το site

Και δεν καλλαει αλλα μου γραφει failed to connect to test drive server

-----Προστέθηκε 8/1/2009 στις 11 : 22 : 30-----

κανεις δεν μπορει να με βοηθησει ρε παιδια

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 589
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια εχω προβλημα. εβαλα το megapatch και μολις παταω τον χαρτι μου γραφει connection lost ενω δεν θελω να παιξω online... μπορει να με βοηθησει καποιος???? please.....

-----Προστέθηκε 9/2/2009 στις 02 : 46 : 53-----

Το δικό μου το πρόβλημα το έλυσα, αλλά και εγώ αυτοκίνητα δεν είδα, τουλάχιστον όχι όλα. Την Ferrari GTO την βρήκα ας πούμε, αλλά όχι και την F40.

Δύο τινά συμβαίνουν, ή θα εμφανιστούν παρακάτω τα υπόλοιπα ή βρίσκονται σε εκθέσεις που δεν έχουμε πάει.

φιλε μπορεις να μου πεις πως το ελυσες;;; γιατι εχω το ιδιο προβλημα αλλα δεν θελω να παιξω online...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Θελω τη βοηθεια σας.!

Για να αγορασω αμαξι πηγαινω σε ιντερνετ καφε που εχει windows xp..εγω εχω windows 7 και για να αγορασω αυτοκινητο ειναι παρα πολυ ακριβα..μηπως ξερετε τι συμβαινει??

Δημοσ.

Τα αυτοκίνητα είναι ακριβά, για να πάρεις ένα καλό την σήμερον ημέρα πρέπει να δώσεις τουλάχιστον 15 χιλιάδες ευρώ. Και πού θα πάει πια αυτό το χάλι με την γιγάντωση και την εξάπλωση των πολυεπιχειρήσεων, έχει χαθεί ο εξειδικευμένος, μικρός αντιπρόσωπος- πωλητής. Άρχισαν και τα νετ καφέ να πουλάνε αυτοκίνητα;

Σοβαρά τώρα, από αυτό που έγραψες βγάζεις κανένα νόημα ακόμη και εσύ ο ίδιος;

Δημοσ.
Θελω τη βοηθεια σας.!

Για να αγορασω αμαξι πηγαινω σε ιντερνετ καφε που εχει windows xp..εγω εχω windows 7 και για να αγορασω αυτοκινητο ειναι παρα πολυ ακριβα..μηπως ξερετε τι συμβαινει??

Τα windows δεν κατάλαβα που κολλάνε.

Αυτοκίνητα αγοράζεις στη συνέχεια του παιχνιδιού απ ό,τι θυμάμαι. Θα πρέπει να παίξεις αρκετά για να μαζέψεις κάποιο αξιόλογο ποσό και προφανώς στο internet cafe δε σώζεται το profile σου, συνεπώς κάθε φορά παίζεις απ την αρχή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...