Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδες θα ηθελα τη βοηθεια σας

Δεν μπορω να βρω τα save files και καθε φορα που ξεκιναω το παιχνιδι και με παει απο την αρχη!

Ειχε κανεις σας το ιδιο προβλημα?

Καμια ιδεα!

Α , και καποια βοηθεια για το θειο! ;)

Καμία ιδέα παιδιά? :shifty:

• 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 589
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις πέρασα το TDU στο Pc του αδερφού μου και αντιμετωπίζω πρόβλημα.

Οταν πάω να αλλάξω την ανάλυση και γενικά οτιδήποτε από τα settings των γραφικών με το που πατάω apply με πετάει έξω στην επιφάνεια εργασίας.Το game δεν το έχω original αλλά στο δικό μου pc δουλεύει μια χαρά.

Το σύστημα του αδερφού μου είναι :

Intel Core 2 Duo E4500 @ 2.2 Ghz

Ati Radeon HιS x1950 pro 512mb

2gb Ram

LG '' 22

Έχει περασμένους τους Catalyst 8.12.

Δημοσ.

Εμένα στην honolulu δεν μου βγάζει τα ποσά δεξιά για να ξεκινήσω να παίζω. Απλά η κάμερα γυρνάει γυρω γύρω και δεν κάνει τιποτα.

Το είχα και στον παλιό υπολογιστή το ίδιο πρόβλημα, αλλά κάτι είχα κανει και το έλυσα....

Τί όμως?

Δημοσ.
Μήπως πας να του περάσεις κάποιο παλιό profile δικό σου?

Γιατί είχα και γω ανάλογο πρόβλημα και προέκυψε πως έφταιγε το profile.

Όχι soulis.New profile κανω αλλά τίποτα....

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,εχω το εξης προβλημα εδω και καιρο με το παιχνιδι,ειχα παει να κανω μια μ@λ@κια και να κατεβασω απο torrent το megapack και απο τοτε οταν παω να συνδεθω online μου βγαζει failed to connect to tdu server.Εκανα καινουριο profile αλλα τιποτα εδωσα καινουριο mail αλλα τιποτα μηπως εχετε καμια ιδεα?

Δημοσ.

εννοειται φιλος.εβαλα το magapack και μου ζητησε τον κωδικο του παιχνιδιου,τον εβαλα εγινε η εγκατασταση του megapack και δεν μπορω να μπω online

-----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 02 : 50 : 36-----

Πριν μπει το megapack εμπαινα κανονικα

Δημοσ.
εννοειται φιλος.εβαλα το magapack και μου ζητησε τον κωδικο του παιχνιδιου,τον εβαλα εγινε η εγκατασταση του megapack και δεν μπορω να μπω online

-----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 02 : 50 : 36-----

Πριν μπει το megapack εμπαινα κανονικα

To megaback το αγοράζεις απο το site και σου δίνουν εκεί άλλο κωδικό.. Για αυτο κολλάει τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...