yansta Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Παιδες θα ηθελα τη βοηθεια σαςΔεν μπορω να βρω τα save files και καθε φορα που ξεκιναω το παιχνιδι και με παει απο την αρχη! Ειχε κανεις σας το ιδιο προβλημα? Καμια ιδεα! Α , και καποια βοηθεια για το θειο! Καμία ιδέα παιδιά?
polonos1313 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μόλις πέρασα το TDU στο Pc του αδερφού μου και αντιμετωπίζω πρόβλημα. Οταν πάω να αλλάξω την ανάλυση και γενικά οτιδήποτε από τα settings των γραφικών με το που πατάω apply με πετάει έξω στην επιφάνεια εργασίας.Το game δεν το έχω original αλλά στο δικό μου pc δουλεύει μια χαρά. Το σύστημα του αδερφού μου είναι : Intel Core 2 Duo E4500 @ 2.2 Ghz Ati Radeon HιS x1950 pro 512mb 2gb Ram LG '' 22 Έχει περασμένους τους Catalyst 8.12.
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μήπως πας να του περάσεις κάποιο παλιό profile δικό σου? Γιατί είχα και γω ανάλογο πρόβλημα και προέκυψε πως έφταιγε το profile.
nikosl Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Εμένα στην honolulu δεν μου βγάζει τα ποσά δεξιά για να ξεκινήσω να παίζω. Απλά η κάμερα γυρνάει γυρω γύρω και δεν κάνει τιποτα. Το είχα και στον παλιό υπολογιστή το ίδιο πρόβλημα, αλλά κάτι είχα κανει και το έλυσα.... Τί όμως?
polonos1313 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μήπως πας να του περάσεις κάποιο παλιό profile δικό σου?Γιατί είχα και γω ανάλογο πρόβλημα και προέκυψε πως έφταιγε το profile. Όχι soulis.New profile κανω αλλά τίποτα....
polonos1313 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Επίσης βρ΄κα και άλλο πρόβλημα.....Όταν πάω να ξεκινίσω κάποιο αγώνα η κάμερα γυρίζει γύρω γύρω και δεν γίνεται να παίξω.
antonl Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αλλά δοκίμασε ν αποσυνδέσεις κανα gamepad που τυχόν υπάρχει.
PSYXAKIAS7041 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδια,εχω το εξης προβλημα εδω και καιρο με το παιχνιδι,ειχα παει να κανω μια μ@λ@κια και να κατεβασω απο torrent το megapack και απο τοτε οταν παω να συνδεθω online μου βγαζει failed to connect to tdu server.Εκανα καινουριο profile αλλα τιποτα εδωσα καινουριο mail αλλα τιποτα μηπως εχετε καμια ιδεα?
PSYXAKIAS7041 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 οχι το απεγκατεστησα και ξανα τα ιδια
antonl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Χαζή ερώτηση αλλά προφανώς μιλάμε για αυθεντικό παιχνίδι ε;
PSYXAKIAS7041 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 εννοειται φιλος.εβαλα το magapack και μου ζητησε τον κωδικο του παιχνιδιου,τον εβαλα εγινε η εγκατασταση του megapack και δεν μπορω να μπω online -----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 02 : 50 : 36----- Πριν μπει το megapack εμπαινα κανονικα
Coma_Black Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 εννοειται φιλος.εβαλα το magapack και μου ζητησε τον κωδικο του παιχνιδιου,τον εβαλα εγινε η εγκατασταση του megapack και δεν μπορω να μπω online -----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 02 : 50 : 36----- Πριν μπει το megapack εμπαινα κανονικα To megaback το αγοράζεις απο το site και σου δίνουν εκεί άλλο κωδικό.. Για αυτο κολλάει τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.