Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Διαβασα καποιες σελιδες, ειναι και πολλες για να τις διαβασω ολες, προσπαθησα και να ψαξω αλλα το ψαχτηρι κολλαει για ανεξηγητους λογους.

Τελωσπαντων, εβαλα το παιχνιδι προχτες και με το που μπενει στο game στα intros εχει ηχο κανονικα, αλλα με το που μπενει στο menu και in-game δεν ακουγεται τιποτα, ακρα του ταφου σιωπη.

Εψαξα και στο google για παρομοιο περιστατικο, αλλα δεν βρηκα τιποτα, το εχει παθει κανεις?

ΥΓ. Το τρεχω σε σVISTA 64bit. Μηπως φταιει αυτο?

Μου το έκανε και μένα και έφαγα τα ρούχα μου να το βρω.και εγώ Vista 64.

πήγαινε στις ρυθμίσεις ήχου των VIsta και δες τι setting ηχείων έχεις.

Εγώ έχω ένα σύστημα με 4 δορυφόρους και ένα woofer οπότε το είχα στο 4.1 και δεν άκουγα τπτ. μόλις το έβαλα στο 5.1 όλα καλά

οπότε ψάξε ανάλογα;)

• Απαντ. 589
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οπα, και εγω 4.1 εχω, κατσε να το βαλω 5.1 να δουμε

αν έχεις και audigy SE τότε άλλαξε και της κάρτας.

και μετά join the club των ανόητων που μεσα στην καθημερινότητά τους μπαίνει η υπενθύμιση " να αλλάξω settings στον ήχο"

δεν παίζονται οι τύποι. και δεν βγάζουν patch πια

Δημοσ.
οπα, και εγω 4.1 εχω, κατσε να το βαλω 5.1 να δουμε

EDIT: Αυτο ηταν, τωρα εχω ηχο κανονικα. Απιστευτο....THANX A LOT!!!

anytime :)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδες θα ηθελα τη βοηθεια σας

Δεν μπορω να βρω τα save files και καθε φορα που ξεκιναω το παιχνιδι και με παει απο την αρχη!

Ειχε κανεις σας το ιδιο προβλημα?

Καμια ιδεα!

Α , και καποια βοηθεια για το θειο! ;)

Δημοσ.
Θα το έφτιαχνα με την Vanquish αλλά μου άρεσε η συννεφιά που είχε,την οποία δε τη βλέπω συχνά στο game. :P

Edit:πάρ'τε και μια Gallardo :-D

tdu1920v3pn2.th.jpg

Όταν βγάζεις φώτος, ο παίκτης μπορεί να ρυθμίσει από μόνος του τον καιρό και την ώρα που θα φαίνονται στο backround (αν'άλογα με την ώρα αλλάζει και η θέση του ήλιου και κατά συνέπεια οι σκιές πάνω στο αυτοκίνητο, ενώ μπορείς να έχεις συννεφιά, χαζοομίχλη λιακάδα κλπ)

:-)

ΥΓ: Εννοείται αυτό δεν επηρεάζει τις real-time συνθήκες, ισχύει μόνο για τη φωτογραφία :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...