doucaniggia Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Διαβασα καποιες σελιδες, ειναι και πολλες για να τις διαβασω ολες, προσπαθησα και να ψαξω αλλα το ψαχτηρι κολλαει για ανεξηγητους λογους. Τελωσπαντων, εβαλα το παιχνιδι προχτες και με το που μπενει στο game στα intros εχει ηχο κανονικα, αλλα με το που μπενει στο menu και in-game δεν ακουγεται τιποτα, ακρα του ταφου σιωπη. Εψαξα και στο google για παρομοιο περιστατικο, αλλα δεν βρηκα τιποτα, το εχει παθει κανεις? ΥΓ. Το τρεχω σε σVISTA 64bit. Μηπως φταιει αυτο? Μου το έκανε και μένα και έφαγα τα ρούχα μου να το βρω.και εγώ Vista 64. πήγαινε στις ρυθμίσεις ήχου των VIsta και δες τι setting ηχείων έχεις. Εγώ έχω ένα σύστημα με 4 δορυφόρους και ένα woofer οπότε το είχα στο 4.1 και δεν άκουγα τπτ. μόλις το έβαλα στο 5.1 όλα καλά οπότε ψάξε ανάλογα
N1ghtW0lf Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 οπα, και εγω 4.1 εχω, κατσε να το βαλω 5.1 να δουμε EDIT: Αυτο ηταν, τωρα εχω ηχο κανονικα. Απιστευτο....THANX A LOT!!!
doucaniggia Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 οπα, και εγω 4.1 εχω, κατσε να το βαλω 5.1 να δουμε αν έχεις και audigy SE τότε άλλαξε και της κάρτας. και μετά join the club των ανόητων που μεσα στην καθημερινότητά τους μπαίνει η υπενθύμιση " να αλλάξω settings στον ήχο" δεν παίζονται οι τύποι. και δεν βγάζουν patch πια
doucaniggia Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 οπα, και εγω 4.1 εχω, κατσε να το βαλω 5.1 να δουμε EDIT: Αυτο ηταν, τωρα εχω ηχο κανονικα. Απιστευτο....THANX A LOT!!! anytime
N1ghtW0lf Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 παρατηρησα, οτι στα cinematics συνεχιζει να μην εχει ηχο, ετσι ειναι ή παιζει και εδω λαθακι???
Sed22 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Βαριόμουν και έφτιαξα ένα wallpaper Με τι καρτα γραφικων αυτο?Φοβερο ομως
S2Katana Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Είναι παλιό πλέον το game και οι καλές 8άρες της Nvidia, άνετα το σηκώνουν!
pappous_soulis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Με 8800gts 512 σε 1920x1200 όλα full,HDR,4xAA και 16xAF.Είναι ελαφρύ παιχνίδι για τις κάρτες,αλλά δεν χάνει την ομορφιά του.
pappous_soulis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Θα το έφτιαχνα με την Vanquish αλλά μου άρεσε η συννεφιά που είχε,την οποία δε τη βλέπω συχνά στο game. Edit:πάρ'τε και μια Gallardo
yansta Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Παιδες θα ηθελα τη βοηθεια σας Δεν μπορω να βρω τα save files και καθε φορα που ξεκιναω το παιχνιδι και με παει απο την αρχη! Ειχε κανεις σας το ιδιο προβλημα? Καμια ιδεα! Α , και καποια βοηθεια για το θειο!
personGR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Θα το έφτιαχνα με την Vanquish αλλά μου άρεσε η συννεφιά που είχε,την οποία δε τη βλέπω συχνά στο game. Edit:πάρ'τε και μια Gallardo Όταν βγάζεις φώτος, ο παίκτης μπορεί να ρυθμίσει από μόνος του τον καιρό και την ώρα που θα φαίνονται στο backround (αν'άλογα με την ώρα αλλάζει και η θέση του ήλιου και κατά συνέπεια οι σκιές πάνω στο αυτοκίνητο, ενώ μπορείς να έχεις συννεφιά, χαζοομίχλη λιακάδα κλπ) ΥΓ: Εννοείται αυτό δεν επηρεάζει τις real-time συνθήκες, ισχύει μόνο για τη φωτογραφία
pappous_soulis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Aααα.. Και γω παλεύω με το print screen σαν μαλάκας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.