Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 589
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Eγω τα εχω δει ολα φιλε ποιο ψαχνεις να σου πω που ειναι εκτος κι αν απο τα "διαφορα" που λες λειπουν τα αρχεια των αμαξιων:-)

Η McLaren F1 GT για παράδειγμα δεν είναι στην αντιπροσωπεία της McLaren. Και αν δεν κάνω λάθος η McLaren δεν έχει άλλη αντιπροσωπεία στο νησί εκτός από αυτή στα βόρεια.

Έχεις το αυθεντικό παιχνίδι παρεμπιπτόντως; (Εδώ πάνε τα "διάφορα".)

Δημοσ.
Η McLaren F1 GT για παράδειγμα δεν είναι στην αντιπροσωπεία της McLaren. Και αν δεν κάνω λάθος η McLaren δεν έχει άλλη αντιπροσωπεία στο νησί εκτός από αυτή στα βόρεια.

Έχεις το αυθεντικό παιχνίδι παρεμπιπτόντως; (Εδώ πάνε τα "διάφορα".)

Για δες και εδώ....

aixndr0xqopohttor0fx.jpg

Δημοσ.

Δεν υπήρχε αυτή σωστά; Έχουν μπει και καινούριες αντιπροσωπείες δηλαδή, ε;

Ευχαριστώ κι όλας για τη βοήθεια!

Δημοσ.
Δεν υπήρχε αυτή σωστά; Έχουν μπει και καινούριες αντιπροσωπείες δηλαδή, ε;

Ευχαριστώ κι όλας για τη βοήθεια!

Ότι βλέπεις είναι ότι υπάρχει από μαγαζί με αμάξια στο παιχνίδι. Υπάρχουν και 3 μαγαζιά με μηχανές που ανοίγουν μόλις βρεις όλα τα μαγαζιά με αμάξια.

Δημοσ.
Ότι βλέπεις είναι ότι υπάρχει από μαγαζί με αμάξια στο παιχνίδι. Υπάρχουν και 3 μαγαζιά με μηχανές που ανοίγουν μόλις βρεις όλα τα μαγαζιά με αμάξια.

Τα ξέρω αυτά που λες. Αυτό το μαγαζί υπήρχε και πριν το add-on ή προστέθηκε μετά; Αυτό ρωτάω.

Δημοσ.
εχω ενα προβληματακι με το counter strike 1.6 non steam.οταν παταω το κουμπι f12 για ενα συγεκριμενο ''σκοπο'', με πεταει εξω απο το παιχνιδι.το εχω δοκιμασει και χωρις να τρεξω τον ''σκοπο'' και παλι με πεταει. που μπορει να οφειλεται?ξερει καποιος?

Ακυροςςςςςςςςςς

Τα ξέρω αυτά που λες. Αυτό το μαγαζί υπήρχε και πριν το add-on ή προστέθηκε μετά; Αυτό ρωτάω.

Κοιτα να δεις φιλε τα καινουργια μαγαζια προστεθηκαν στο patch 1.66 απλως δεν ηταν σε λειτουργια με το που μπηκαν τα νεα αμαξια ενερποιηθηκαν και ειναι αρκετα νομιζω κιολας δηλαδη εγω στο patck 1.66 πριν τα αμαξια περνουσα απο ενα σημειο και μαγαζι lexus lol λεω αφου δεν υπαρχουν lexus στο game αλλα οταν ακουστηκε το patch για τα αμαξια καταλαβα γιατι ηταν εκει.:-)

Δημοσ.
Kαι εγω το παθαινω αυτο. Τι γινετε ρε παιδια υπαρχει κανα fix η φταιει το cr@ck?

οταν κατεβασεις το crack εχει μεσα ενα φακελο με το ονομα euro το παιρνας εκει που το εχεις εγκαταστησει και το παιζεις.(το crack να μην ειναι μεσα στον φακελο)

Δημοσ.
Όταν τρέχω το παιχνίδι για κάποιον ανεξήγητο λόγο το παιχνίδι freezάρει και δεν ανταποκρίνεται,και ή θα κλείσει με ctrl+alt+del απ'τις διεργασίες,είτε δεν θα ανταποκρίνεται καθόλου το PC και θα θέλει restart.

Ξέρει κανείς τι παίζει? :rolleyes:

και εγω το ιδιο προβλημα εχω.Αν μπορει να βοηθησει κανεις ας μου στειλει e-mail ([email protected])

Δημοσ.

Ρε παιδιά ψάχνω να αγοράσω το παιχνίδι γνήσιο και δεν το βρίσκω μπήκα e-shop, plaisio.gr τίποτα.. Μήπως έχετε άλλο site αξιόπιστο για να το αγοράσω?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διαβασα καποιες σελιδες, ειναι και πολλες για να τις διαβασω ολες, προσπαθησα και να ψαξω αλλα το ψαχτηρι κολλαει για ανεξηγητους λογους.

Τελωσπαντων, εβαλα το παιχνιδι προχτες και με το που μπενει στο game στα intros εχει ηχο κανονικα, αλλα με το που μπενει στο menu και in-game δεν ακουγεται τιποτα, ακρα του ταφου σιωπη.

Εψαξα και στο google για παρομοιο περιστατικο, αλλα δεν βρηκα τιποτα, το εχει παθει κανεις?

ΥΓ. Το τρεχω σε σVISTA 64bit. Μηπως φταιει αυτο?

Δημοσ.
Διαβασα καποιες σελιδες, ειναι και πολλες για να τις διαβασω ολες, προσπαθησα και να ψαξω αλλα το ψαχτηρι κολλαει για ανεξηγητους λογους.

Τελωσπαντων, εβαλα το παιχνιδι προχτες και με το που μπενει στο game στα intros εχει ηχο κανονικα, αλλα με το που μπενει στο menu και in-game δεν ακουγεται τιποτα, ακρα του ταφου σιωπη.

Εψαξα και στο google για παρομοιο περιστατικο, αλλα δεν βρηκα τιποτα, το εχει παθει κανεις?

ΥΓ. Το τρεχω σε σVISTA 64bit. Μηπως φταιει αυτο?

Έχεις ελέγξει τις ρυθμίσεις ήχου; Αν όχι κάν' το. Μου 'χε τύχει και μένα να μην έχουν ήχο τα βιντεάκια που υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι (π.χ. έξοδος από γκαράζ) και απλά χρειαζόταν άλλαγμα η συγκεκριμένη ρύθμιση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...