Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 589
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το όνομα του site είναι πολύ απλό και σχετίζεται με τα αρχεία που περιέχει (ο νοών νοείτω) και είναι ρουμάνικο. Ελπίζω να μην παραβίασα rules. Αν ναι plz delete it.

Δημοσ.

Μετά την εγκατάσταση του add-on τα αυτοκίνητα εμφανίζονται στις υπάρχουσες εκθέσεις;

Εγώ το εγκατέστησα και δε βλέπω τίποτα...

Δημοσ.

Αφού εγκατέστησα και το megapack, όποτε πάω να ανοίξω τον χάρτη, μου γράφει "connection is lost" και με πετάει στο desktop.

Παλιά δούλευε μια χαρά το παιχνίδι και από τότε μόνο δυό πράγματα έχω αλλάξει, drivers της nVidia (έχω τους beta 169,44 γιατί τους χρειαζόμουν) και το megapack. Έχει άλλος αυτό το πρόβλημα;

Δημοσ.
Μετά την εγκατάσταση του add-on τα αυτοκίνητα εμφανίζονται στις υπάρχουσες εκθέσεις;

Εγώ το εγκατέστησα και δε βλέπω τίποτα...

Τι έγινε κανείς δεν το 'χει εγκαταστήσει; Ας μας πει κάποιος που κατάφερε να το τρέξει τι έπρεπε να γίνεται.

Δημοσ.
Τι έγινε κανείς δεν το 'χει εγκαταστήσει; Ας μας πει κάποιος που κατάφερε να το τρέξει τι έπρεπε να γίνεται.

Το δικό μου το πρόβλημα το έλυσα, αλλά και εγώ αυτοκίνητα δεν είδα, τουλάχιστον όχι όλα. Την Ferrari GTO την βρήκα ας πούμε, αλλά όχι και την F40.

Δύο τινά συμβαίνουν, ή θα εμφανιστούν παρακάτω τα υπόλοιπα ή βρίσκονται σε εκθέσεις που δεν έχουμε πάει.

Δημοσ.
Το δικό μου το πρόβλημα το έλυσα, αλλά και εγώ αυτοκίνητα δεν είδα, τουλάχιστον όχι όλα. Την Ferrari GTO την βρήκα ας πούμε, αλλά όχι και την F40.

Δύο τινά συμβαίνουν, ή θα εμφανιστούν παρακάτω τα υπόλοιπα ή βρίσκονται σε εκθέσεις που δεν έχουμε πάει.

Εγώ μόνο για τις McLaren κοίταξα προς το παρόν. Θα τσεκάρω και κανένα άλλο να δω τι γίνεται.

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα "διάφορα" και εμφανίστηκαν μερικά από όλα τα αυτοκίνητα του πακέτου.

Όποιος έχει καταφέρει να τα δει όλα ας στείλει κανένα PM να μου πει.

Δημοσ.
Λοιπόν έκανα "διάφορα" και εμφανίστηκαν μερικά από όλα τα αυτοκίνητα του πακέτου.

Όποιος έχει καταφέρει να τα δει όλα ας στείλει κανένα PM να μου πει.

Eγω τα εχω δει ολα φιλε ποιο ψαχνεις να σου πω που ειναι εκτος κι αν απο τα "διαφορα" που λες λειπουν τα αρχεια των αμαξιων:-)

Δημοσ.

εχω ενα προβληματακι με το counter strike 1.6 non steam.οταν παταω το κουμπι f12 για ενα συγεκριμενο ''σκοπο'', με πεταει εξω απο το παιχνιδι.το εχω δοκιμασει και χωρις να τρεξω τον ''σκοπο'' και παλι με πεταει. που μπορει να οφειλεται?ξερει καποιος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...