kergaz13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δυστυχως φιλε μου ετσι ειναι ο χειρισμος του παιχνιδιου στις μηχανες,πρεπει να το συνηθησεις. Σοβαρά μιλάς? Είναι δυνατό να είναι τόσο μ*κες και να το σχεδίασαν έτσι? Στην πράξη δεν μπορείς να ελπίζεις να ολοκληρώσεις κανένα challenge... Προφανώς σε πιστεύω, απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση... Έχεις καταφέρει εσύ να κερδίσεις challenges με μηχανή?
lotr_4_ever Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μονο 1 φορα.Οταν πηρα την 1η μου μηχανη και εκανα ενα delivery νομιζω.Το περασα αλλα μετα πουλησα την μηχανη γιατι μου βγηκε η πιστη μεχρι να καταφερω να το τελειωσω.
kergaz13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Κανένας άλλος έχει να πει την δικιά του εμπειρία?
aleksisnoxes Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Εγω το επαιζα με το πληκτρολογιο και αφου το συνήθισα ετρεχα καλλίτερα (αλλα πιο αργα) και απο τα αυτοκίνητα.. η μηχανες ειναι σαν κολλημενες στον δρομο αλλα οδηγουντα αλλιως θελει να περνεις τισ γωνιες πιο ομαλα και αργα...
pusher Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά υπάρχει διαθέσιμο κανένα καλό save file; Καλό = Να έχουν ξεκλειδωθεί πολλά χιλιόμετρα, να υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα χρήματα, σπίτια και αυτοκίνητα.
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά υπάρχει διαθέσιμο κανένα καλό save file; Καλό = Να έχουν ξεκλειδωθεί πολλά χιλιόμετρα, να υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα χρήματα, σπίτια και αυτοκίνητα. έχεις pm (10 χαρακτήρες)
pusher Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 έχεις pm (10 χαρακτήρες) Είσαι αστέρι! Ευχαριστώ!
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Είσαι αστέρι! Ευχαριστώ! μήηηηη!!! με κάνεις και κοκκινίζω!!!
S2Katana Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Κοιταξα λιγο στο site της εταιρειας και με λυπη διαπιστωσα οτι εχει παγωσει η εξελιξη του game.Ουτε νεα patch, ουτε car packs, ουτε τιποτα. Κριμας.
pusher Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Πώς μπορεί να αποκτήσει κανείς τις McLAREN F1 GT και LM; Δεν υπάρχουν μαζί με τις άλλες δύο στο ίδιο μαγαζί...
pappous_soulis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Όταν τρέχω το παιχνίδι για κάποιον ανεξήγητο λόγο το παιχνίδι freezάρει και δεν ανταποκρίνεται,και ή θα κλείσει με ctrl+alt+del απ'τις διεργασίες,είτε δεν θα ανταποκρίνεται καθόλου το PC και θα θέλει restart. Ξέρει κανείς τι παίζει?
polonos1313 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Όταν τρέχω το παιχνίδι για κάποιον ανεξήγητο λόγο το παιχνίδι freezάρει και δεν ανταποκρίνεται,και ή θα κλείσει με ctrl+alt+del απ'τις διεργασίες,είτε δεν θα ανταποκρίνεται καθόλου το PC και θα θέλει restart. Ξέρει κανείς τι παίζει? Soulis έχεις pm...
S2Katana Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Όταν τρέχω το παιχνίδι για κάποιον ανεξήγητο λόγο το παιχνίδι freezάρει και δεν ανταποκρίνεται,και ή θα κλείσει με ctrl+alt+del απ'τις διεργασίες,είτε δεν θα ανταποκρίνεται καθόλου το PC και θα θέλει restart. Μηπως...εμεινες απο βενζινη? Περα απο την πλακα, ειναι αυθεντικο ή οχι?Εχεις περασει το patch?
pappous_soulis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Όλα ντάξει παίδες,βοήθησε ο polonos
pusher Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Πώς μπορεί να αποκτήσει κανείς τις McLAREN F1 GT και LM; Δεν υπάρχουν μαζί με τις άλλες δύο στο ίδιο μαγαζί... Ξέρει κανείς; Έψαξα αρκετά αλλά το μόνο που κατάφερα να βρω είναι ότι υπάρχουν... όχι όμως πως μπορεί κανείς να τ' αποκτήσει. Soulis έχεις pm... Στείλε κι από δω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.