Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δυστυχως φιλε μου ετσι ειναι ο χειρισμος του παιχνιδιου στις μηχανες,πρεπει να το συνηθησεις.

Σοβαρά μιλάς? Είναι δυνατό να είναι τόσο μ*κες και να το σχεδίασαν έτσι? Στην πράξη δεν μπορείς να ελπίζεις να ολοκληρώσεις κανένα challenge...

Προφανώς σε πιστεύω, απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση...

Έχεις καταφέρει εσύ να κερδίσεις challenges με μηχανή?

• Απαντ. 589
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μονο 1 φορα.Οταν πηρα την 1η μου μηχανη και εκανα ενα delivery νομιζω.Το περασα αλλα μετα πουλησα την μηχανη γιατι μου βγηκε η πιστη μεχρι να καταφερω να το τελειωσω.

Δημοσ.

Εγω το επαιζα με το πληκτρολογιο και αφου το συνήθισα ετρεχα καλλίτερα (αλλα πιο αργα) και απο τα αυτοκίνητα.. η μηχανες ειναι σαν κολλημενες στον δρομο αλλα οδηγουντα αλλιως θελει να περνεις τισ γωνιες πιο ομαλα και αργα...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει διαθέσιμο κανένα καλό save file;

Καλό = Να έχουν ξεκλειδωθεί πολλά χιλιόμετρα, να υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα χρήματα, σπίτια και αυτοκίνητα.

Δημοσ.
Παιδιά υπάρχει διαθέσιμο κανένα καλό save file;

Καλό = Να έχουν ξεκλειδωθεί πολλά χιλιόμετρα, να υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα χρήματα, σπίτια και αυτοκίνητα.

έχεις pm (10 χαρακτήρες)

Δημοσ.

Κοιταξα λιγο στο site της εταιρειας και με λυπη διαπιστωσα οτι εχει παγωσει η εξελιξη του game.Ουτε νεα patch, ουτε car packs, ουτε τιποτα.

Κριμας.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όταν τρέχω το παιχνίδι για κάποιον ανεξήγητο λόγο το παιχνίδι freezάρει και δεν ανταποκρίνεται,και ή θα κλείσει με ctrl+alt+del απ'τις διεργασίες,είτε δεν θα ανταποκρίνεται καθόλου το PC και θα θέλει restart.

Ξέρει κανείς τι παίζει? :rolleyes:

Δημοσ.
Όταν τρέχω το παιχνίδι για κάποιον ανεξήγητο λόγο το παιχνίδι freezάρει και δεν ανταποκρίνεται,και ή θα κλείσει με ctrl+alt+del απ'τις διεργασίες,είτε δεν θα ανταποκρίνεται καθόλου το PC και θα θέλει restart.

Ξέρει κανείς τι παίζει? :rolleyes:

Soulis έχεις pm...

Δημοσ.

Μηπως...εμεινες απο βενζινη?:lol:

Περα απο την πλακα, ειναι αυθεντικο ή οχι?Εχεις περασει το patch?

Δημοσ.
Πώς μπορεί να αποκτήσει κανείς τις McLAREN F1 GT και LM; Δεν υπάρχουν μαζί με τις άλλες δύο στο ίδιο μαγαζί...

Ξέρει κανείς; Έψαξα αρκετά αλλά το μόνο που κατάφερα να βρω είναι ότι υπάρχουν... όχι όμως πως μπορεί κανείς να τ' αποκτήσει.

Soulis έχεις pm...

Στείλε κι από δω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...