Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 589
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Eνδιαφερον θα ηταν αν ετρεχες για pink slips :P

Σωστα τοτε κατι θα αξιζε.Και δεν εχει κατι παραπανω απο upgrades και τετοια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
όσοι έχουν το παιχνίδι ον λάιν ας γράψουν εδώ τα νικ τους στο παιχνίδι εδώ

GrAkiss

to patch to ebala kai paei safos kalitera to game.

Den epsaksa na do pos soy dinei ta 2 nea free cars, kai kataposo einai free...mipos enoei oti ta pros8etis sto paixnidi, alla prepei na ta agoraseis..

8a to psakso to psk.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε takos εχω δει και σε αλλα παιχνιδια να λες οτι σε πεταει στα windows.Μηπως φταινε οι drivers απο την καρτα γραφικων ή τιποτα αλλο.Μπορει να τα εχει παξει καμια μνημη RAM και οταν το ζοριζεις το συστημα να κρασαρει.Αυτο ειχα παθει εγω.Η μνημη της καρτας γραφικων δεν φταιει.Το πολυ πολυ οταν γεμιζει να πηγαινει αργα.Δοκιμασε να ριξεις τον cpu στα 2.65ghz.Μπορει να φταιει και αυτο

Δημοσ.

Μήπως να χαμηλώσεις το overclock; Μπορεί να μην έχεις πρόβλημα από θερμοκρασία αλλά το chip να μην την παλεύει. Πχ εμένα η 8800 στα 650/1000 μου πετάει μετά από 10 λεπτά BSOD (blue screen of death) σε αρκετά παιχνίδια...κι ας είναι κομπλέ από θερμοκρασίες.

PS: Κοινώς δεν έπεσα σε τόσο καλό μοντέλο 8800 κάρτας αφού αρκετοί με stock ψύχτρα μπορούν να την πάνε ακόμα και στα 660/1020 χωρίς να έχουν πρόβλημα. Ίσως και εσένα το μοντέλο της 7900 δεν τραβάει το overclock

Δημοσ.

Xm kali skepsi to O/c K ta apotelesma ta tou pantos einai es8iti i diafora apo to stock pou einai 500mhz sta 590 einai 18% o/c. etsi glitonw tis ble o8ones(mexri ta 590core).

Min ksexname omos k oi drivers pezoun simantiko rolo.

ste read(drivers) me anaferi poles beltiwseis...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μόλις απέκτησα μια μηχανή στο εν λόγω παιχνίδι, και ο χειρισμός της είναι πραγματικά άθλιος! Δεν στρίβει καθόλου!!!

Είτε προσπαθώ με την τιμονιέρα είτε με το gamepad είτε με τα πλήκτρα, ο αναβάτης και η μηχανή γέρνουν αρκετά αλλά η μηχανή παρεκλίνει ελάχιστα από την ευθεία γραμμή. Είναι εντελώς αδύνατο να στρίψω σε στροφή 90ο.

Είναι δυνατό ο χειρισμός να είναι τόσο για τα μπάζα? Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...