dhmak Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Φίλε Jos3ph έχεις εγκαταστήσει το Test Drive Unlimited. ..Μάλλον όχι, εγκατέστησέ το, και τα λέμε. Το Carbon μπορεί να μήν είναι της αρεσκίας σου (και δικαιωμά σου, βέβαια) αλλα το υλικό (hardware) το διαχειρίζεται πάρα πολύ καλύτερα απο το ελεϊνό Test Drive Unlimited
Sadamiraq Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Διστυχώς το παιχνιδάκι δέν είναι γραμμένο απο μία έμπειρη εταιρεία του χώρου, γι' αυτό και πιάνει 7GB (Άκουσων Άκουσων, ποίο άλλο αυτής της κατηγορίας/προσδωκιών/επιδόσεων πιάνει τόσο χώρο ;; ) στον δίσκο και φυσικό επακόλουθω μου φαίνεται να πετάει αναίτεια σφάλματα (Άν είχε γραφεί απο άλλη εταιρεία σίγουρα, δέν θα τα πέταγε.)Προχειροδουλειά στον υπέρτατο βαθμό. Συμφωνω απολυτως πιο προχειρη δουλεια απο ΤDU δεν εχει δει. Μα να εχει μονο 350Ζ και κανενα αλλο Ιαπωνικο? Ελεος πανε και βαζουνε τις μ@λ@κιες lamborgini τις παλιες και διαφορες αλλες π@π@ριες.
stormrider Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 στο μόνο που θα διαφωνήσω Sadamiraq είναι στο ότι δεν έχει καλά αυτοκίνητα. το TDU έχει την καλύτερη λίστα που έχω δει εδώ και καιρό... μας τα είχαν πρήξει με βλακο-αμερικανιές τα προηγούμενα παιχνίδια!!! (άσε που δεν είχαν φεράρι)
Sadamiraq Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Οκ ρε δεν λεω οτι ειχε αθλια αμαξια μια χαρα ηταν ΑΛΛΑ γιατι τοσα πολλα? Και δεν εχει japanese cars γιατι αυτο? Να μου εξηγησει καποιος.Ξερω παρα πολλα ατομα που οταν ακουσαν οτι δεν εχει ιαπωνικα δεν θελανε ουτε εγκατασταση να το κανουνε,σκεψου ποσους οπαδους εχασε η ΑΤARI μαζι κι εμενα,νε μεν το εβαλα το παιχνιδι αρχισα να παιζω στο τεραστιο νησι που δεν τελιωνει με τιποτα αλλα μολις εμαθα οτι αυτα ηταν τα αμαξια το παρατησα.Καλα που ειχε και φεραρι αλλιως δεν θα αξιζε τιποτα.ΠΟΛΥ ΕΛΕΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!
S2Katana Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Βασικα εγω ειμαι ευχαριστημενος που ειχε τοσα υπεραυτοκινητα μαζι, αλλα θα επρεπε να καλυπτει ολα τα γουστα.
Sadamiraq Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Aυτο ακριβως εννοω κι εγω δεν μπορεις να εχεις οποιο αμαξι θες αλλα τουλαχιστον να βαζανε 10-15 αμαξια απο ιαπωνια για να καλυψουνε τα γουστα ολων.
GReddyRx7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Να πώ και εγώ μερικά πράγματα. Καταρχήν αυτό για τα Ιαπωνέζικα υσχήει. Είναι δυνατόν racing παιχνίδι χωρίς jap cars? Δέν γίνεται...Το πραγματικά πιο σπαστικό από όλα είναι ο χειρισμός του! Πώπω μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!! Λίγο drift ρε παίδεια! Έτσι και φύγει ο κώλος λίγο πάει το έχασες! Άμ το άλλο?? Όλοι οι δρόμοι είναι υπερυψωμένοι! Γιατί??? Και στο χωριό τους έτσι ήταν? ;P Κατά τά άλλα έχει ωραίο ήχο και πολύ ωραία γραφικά.
rallistas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Βασικα αυτο με τους δρομους ειναι αθλιο.Οχι τοσο το οτι ειναι υπερυψωμενοι,αλλα το οτι ειναι τετραγωνισμενοι σαν κατασκευη γραφικων,και χοροπηδαει συνεχεια το αμαξι.:? Οσο για το Drift,εγω παντως το απολαμβανω με την Enzo!:twisted:
Sadamiraq Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Το αλλο δηλαδη που εχει δυο πιστες απο 200 χλμ δλδ οσο πωρωμενος και να εισαι θα σκασεις για τα κανεις ελεος τι πηγαν και σκεφτηκαν οι ανθρωποι.
pappous018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Να πώ και εγώ μερικά πράγματα. Καταρχήν αυτό για τα Ιαπωνέζικα υσχήει. Είναι δυνατόν racing παιχνίδι χωρίς jap cars? Δέν γίνεται...Το πραγματικά πιο σπαστικό από όλα είναι ο χειρισμός του! Πώπω μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!! Λίγο drift ρε παίδεια! Έτσι και φύγει ο κώλος λίγο πάει το έχασες! Άμ το άλλο?? Όλοι οι δρόμοι είναι υπερυψωμένοι! Γιατί??? Και στο χωριό τους έτσι ήταν? ;P Κατά τά άλλα έχει ωραίο ήχο και πολύ ωραία γραφικά. des ti ginetai me to traction control sou (kleisto,driving aid) kai tetoia. to kalutero gia drifting einai ford gt, ferreri 550 maranello , ferrari enzo ,mcLaren slr.prosopiki mou apopsi:oops:
pappous018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 emena auto pou den mou arese me ta autokinita einai oti exei alfa romeo kai den exei tin brera.exei audi kai den exei tin r8.genikos oti exei lexus kai cadilac afou exei mono 2 apla amaxakia.exei nissan kai den exei skyline.exei ferrari kai den exei tin 612 kai 599. osos gia ta iaponika tha ithela na do honda nsx mazda rx 7 kai to skyline(den thelo kanena allo ego(kai oxi stul nfs exoterika)).vevaia mporei stin hawai na min exoun iaponika autokinita LOL.:mrgreen:
S2Katana Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ναι ειναι ακυρες καπως οι επιλογες αυτοκινητων.
pappous018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ναι ειναι ακυρες καπως οι επιλογες αυτοκινητων. oxi aplos akures.einai tragikes.anti gia tin cadillac as eixe to evo.ginetai na leipei i bugatti?pou einai oi porche kai oi BMW?poios den tha ithele na gurnaei me mia M3, M5, M6 kai ama to theorei aparaitito as valei kai tin "germaniki" M1. pou einai oi F40 kai F50 den ginetai na min ta exei to paixnidi apo tin arxi
pappous018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 poios agonas sas duskolepse? emena tantalus(na nai kala i murcielago) kai pass of good hope(na nai kala DB9)
S2Katana Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 oxi aplos akures.einai tragikes.anti gia tin cadillac as eixe to evo.ginetai na leipei i bugatti?pou einai oi porche kai oi BMW?poios den tha ithele na gurnaei me mia M3, M5, M6 kai ama to theorei aparaitito as valei kai tin "germaniki" M1. pou einai oi F40 kai F50 den ginetai na min ta exei to paixnidi apo tin arxi Εχει ακουστει τιποτα για κανα patch με extra αμαξια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.