Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Atari έβγαλε ένα @αλακοπαιχνίδι μα τί @αλακοπαιχνίδι.

Θα αφήσει εποχή..

Χθές το κατέβασα και πήγα να το παίξω, ελαιηνή η κατάσταση του, κόλλαγε μετά απο 2-3δευτερολεπτα επιτάχυνσης.

Αντιθέτως το ΝFSCarbon, NFSMostWanted και άλλα αυτοκινητοπαίχνιδα (στις πλήρης ρυθμίσεις τους) τα σκίζει το σύστημα που έχω.

C2D 4300

KINGSTON 1GB 667MHz

GForce 7600 GT

Seagete 120GB SATAII

Στην Atari μου φαίνεται δέν τους ενδειαφέρει το παρόν (και η εισπρακτική επιτυχία) αλλα το μέλλον, γι' αυτό έβγαλαν ένα @ολοπαίχνιδο για τα σημερινά δεδομένα, για τα αυριανά μπορεί να είναι μιά χαρά. Τί να πώ!!

• Απαντ. 589
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άν είναι για ένα παιχνίδι να μειώσω την διάρκεια ζωής του επεξεργαστή μου, ευχαριστώ αλλα δέν θα πάρω, εξάλλου σάν παιχνίδι, δέν αξίζει αυτόν τον κόπο (Το NFSHotPursuit, όποιος το έχει παίξει θα δεί οτι είναι ομοιότατο -σαφώς καλύτερο- και πάρα πολύ πιό ελαφρύ).

Αυτό που λέω είναι ότι η Atari έπρεπε να συμβαδίζει με την εποχή της (άν βέβαια θέλει να μπεί στον ανταγωνισμό.. ea, codemaster &..).

Δημοσ.

ναι ρε μάγκες, συμφωνώ αλλά ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ racing game έχει F430, Enzo, Zonda και τόσα άλλα (και πιο προσγειωμένα) κουκλιά σε ένα πακέτο;;;

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα προτιμούσα να έχει τα αυτοκινητάκια που οδηγούμε οι περισσότεροι, ένα Ibizaκι, Punto, Fiesta, Colt, Golf, Polo, Focus, Clio, κλπ!

Έχω βαρεθεί τα υπερ-αυτοκίνητα σε παιχνίδια. Στην πραγματικότητα δεν ισχύει αυτό βέβαια!

Δημοσ.

Μια χαρα παιζει το παιχνιδακι (test drive) και αρκετα ρεαλιστικο το βρισκω! Εγω με 2.8+, 1gb ram και 7300gt (με καινουριους drivers), 1600x1050 αναλυση παρακαλω και τιμονιερα logitech και γινεται χαμος!:mrgreen:

Δημοσ.
Μια χαρα παιζει το παιχνιδακι (test drive) και αρκετα ρεαλιστικο το βρισκω! Εγω με 2.8+, 1gb ram και 7300gt (με καινουριους drivers), 1600x1050 αναλυση παρακαλω και τιμονιερα logitech και γινεται χαμος!:mrgreen:

Μάλιστα .

Πάω να το εγκαταστήσω στον Athlon XP - ήμαρτον.

Δημοσ.

ego to kano egkatastash kanonika kai molis mpainei sto pexnidi mou svinei i othoni eno to pc trexei kanonika. mou to ksanaekane afto sto RACE wtcc game kai piga sta settings pou einai ektos tou pexnidiou kai allaksa ta hz tis othonis kai epekse. alla sto test drive den exei settings out of the game.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...