dhmak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Η Atari έβγαλε ένα @αλακοπαιχνίδι μα τί @αλακοπαιχνίδι. Θα αφήσει εποχή.. Χθές το κατέβασα και πήγα να το παίξω, ελαιηνή η κατάσταση του, κόλλαγε μετά απο 2-3δευτερολεπτα επιτάχυνσης. Αντιθέτως το ΝFSCarbon, NFSMostWanted και άλλα αυτοκινητοπαίχνιδα (στις πλήρης ρυθμίσεις τους) τα σκίζει το σύστημα που έχω. C2D 4300 KINGSTON 1GB 667MHz GForce 7600 GT Seagete 120GB SATAII Στην Atari μου φαίνεται δέν τους ενδειαφέρει το παρόν (και η εισπρακτική επιτυχία) αλλα το μέλλον, γι' αυτό έβγαλαν ένα @ολοπαίχνιδο για τα σημερινά δεδομένα, για τα αυριανά μπορεί να είναι μιά χαρά. Τί να πώ!!
dhmak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Άν είναι για ένα παιχνίδι να μειώσω την διάρκεια ζωής του επεξεργαστή μου, ευχαριστώ αλλα δέν θα πάρω, εξάλλου σάν παιχνίδι, δέν αξίζει αυτόν τον κόπο (Το NFSHotPursuit, όποιος το έχει παίξει θα δεί οτι είναι ομοιότατο -σαφώς καλύτερο- και πάρα πολύ πιό ελαφρύ). Αυτό που λέω είναι ότι η Atari έπρεπε να συμβαδίζει με την εποχή της (άν βέβαια θέλει να μπεί στον ανταγωνισμό.. ea, codemaster &..).
adi32 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 ας τα παιξουν μονοι τους αυτο και το Dirt δε θα δινουμε καθε 5 μηνες 2000ε για καινουριο pc
S2Katana Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ασε, δινουν εμφαση στα γραφικα και ξεχνανε τα υπολοιπα...
stormrider Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 ναι ρε μάγκες, συμφωνώ αλλά ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ racing game έχει F430, Enzo, Zonda και τόσα άλλα (και πιο προσγειωμένα) κουκλιά σε ένα πακέτο;;;
Galis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 το tεστ drive ειναι καλο παιχνιδι ο,τι και να λετε.Το dirt ισως οχι
nick#18 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 apo oti dia basa sto http://www.nfsplanet.com to kainourgio nfs (nfs pro street) tha exei pola souper cars. mporei na exei toulaxiston pagani or kapio ferrari alla den nomizo tha exei pali opws to carbon ford gt, carrera gt , lamborgini murcielago kai ta loipa
ace21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Εγώ πάλι θα προτιμούσα να έχει τα αυτοκινητάκια που οδηγούμε οι περισσότεροι, ένα Ibizaκι, Punto, Fiesta, Colt, Golf, Polo, Focus, Clio, κλπ! Έχω βαρεθεί τα υπερ-αυτοκίνητα σε παιχνίδια. Στην πραγματικότητα δεν ισχύει αυτό βέβαια!
ΜΙΧΑΛΗΣΖ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μια χαρα παιζει το παιχνιδακι (test drive) και αρκετα ρεαλιστικο το βρισκω! Εγω με 2.8+, 1gb ram και 7300gt (με καινουριους drivers), 1600x1050 αναλυση παρακαλω και τιμονιερα logitech και γινεται χαμος!
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μια χαρα παιζει το παιχνιδακι (test drive) και αρκετα ρεαλιστικο το βρισκω! Εγω με 2.8+, 1gb ram και 7300gt (με καινουριους drivers), 1600x1050 αναλυση παρακαλω και τιμονιερα logitech και γινεται χαμος! Μάλιστα . Πάω να το εγκαταστήσω στον Athlon XP - ήμαρτον.
kopa88 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 ego to kano egkatastash kanonika kai molis mpainei sto pexnidi mou svinei i othoni eno to pc trexei kanonika. mou to ksanaekane afto sto RACE wtcc game kai piga sta settings pou einai ektos tou pexnidiou kai allaksa ta hz tis othonis kai epekse. alla sto test drive den exei settings out of the game.
S2Katana Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Aν θυμαμαι καλα εχει και εξωτερικα σεταπ.ισως κανω λαθος.
ΜΙΧΑΛΗΣΖ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μάλιστα .Πάω να το εγκαταστήσω στον Athlon XP - ήμαρτον. Για κανε πιο λιανα την ειρωνια φιλαρακο να την καταλαβουμε κι εμεις οι ασχετοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.