Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εδώ έχουμε σκαλισμένες τις 8800GTX's μας ρε συ. Περίμενες να μην χρειαστεί να σκαλίσεις την πλέον "παλιά" Χ1950Pro; :P

Λοιπόν... Θα είμαι ειλικρινής... Στην αρχή σάστισα που χαρακτήρισες ''παλιά'' την καινούρια μου κάρτα... :evil: Αλλά αφού το σκέφτηκα καλύτερα, ένιωσα πολύ καλύτερα, αφού το σύστημά μου είναι 5 φορές πιο φθηνό από το δικό σου και έχει ανάλογες επιδόσεις... :)

• Απαντ. 589
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχμμμμμμμ........με το σκάλισμα που έχω κάνει,σε 1600x1200 + 4xFSAA + 16xAF + HDR + Max Detail έχω 50-75fps ;).

Όταν λέω παλιά την Χ1950Pro εννοώ πολύ απλά ότι είναι ήδη ενός χρόνου. Μπορεί να την πήρες τώρα (και εύχομαι να την χαρείς όσο τίποτα άλλο) αλλά δεν παύει να είναι παλιάς τεχνολογίας (μιλώντας αντικειμενικά) και θα ζοριστεί στα παιχνίδια που θα βγουν τώρα (μιλώντας πάντα για high details). Παρόλα αυτά,αν δεν χρησιμοποιείς πολλά φίλτρα τότε δεν νομίζω να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα,αρκεί μονάχα να μην βάζεις τρελές αναλύσεις ;)

Δημοσ.

ναι ρε συ κατάλαβα, χαβαλέ κάνω, ξέρω πολύ καλά τι έχω αγοράσει, όσον αφορά την ανάλυση, και να θέλω να την σηκώσω, πάνω από 1280/1024 δεν αντέχει το μόνιτορ... πάντως τα high details και τα φίτρα με ενδιαφέρουν αρκετά...

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρουν πολύ τα high details και τα μαγικά φίλτρα ;) η geforce 8800 και η 2900 της ATI θα πρέπει να είναι μέσα στις επόμενες αγορές σου

αν τις αντέχει το σύστημα σου αλλιώς ολική αναβάθμιση.

Καλή χρυσή αγορά η 1950 pro για τα τωρινά games. Βλέπω μάλιστα να πηγαίνει στα 120 ευρώ έτσι όπως πέφτει η τιμή της, και ειδικά μετά την έλευση των νέων καρτών της Αti, αλλά στα νέα παιχνίδια και ειδικά αυτά με υποστήριξη directx 10 θα αρχίσει να δείχνει την ηλικία της.

Όπως και να το κάνουμε είναι παλία κάρτα πλέον σαν chipset και δεν θα έχει να δώσει πολλά στα νέα games.

Δημοσ.

E paidia tha mpou apanthsei kaneis pote!!!

sto minima :paidia exo problima pav na anoikso to game kai me petaei ekso . lete na ftaiei to DVD tou game exo 2 diaforetika 2 +R kai 1 -R o egkatestisa me to antigrameno apo to prototipo to +R. lete na fteai ei to DVD?

Δημοσ.

Έχω 6600 GT SLI , μήπως ξέρετε ποιός είναι ο καλύτερος συνδιασμός ρυθμίσεων

για τι συγκεκριμένη κάρτα στο game έτσι ώστε να παίζει άνετα? (Μιας και δεν είμαι τόσο έμπειρος σε αυτά)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδιά, πήρα το παιχνιδάκι και μου είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αργό... έχω:

P4 3Ghz

1GB RAM

Sapphire ATI X1650 512MB

Αυτό όμως που με προβληματίζει περισσότερο είναι ότι όσο και να κατεβάσω τα γραφικά (ακόμη και σε πρωτόγονο επίπεδο) η απόδοση παραμένει η ίδια. Καμμιά ιδέα;

Δημοσ.
ρε παιδιά, πήρα το παιχνιδάκι και μου είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αργό... έχω:

P4 3Ghz

1GB RAM

Sapphire ATI X1650 512MB

Αυτό όμως που με προβληματίζει περισσότερο είναι ότι όσο και να κατεβάσω τα γραφικά (ακόμη και σε πρωτόγονο επίπεδο) η απόδοση παραμένει η ίδια. Καμμιά ιδέα;

o epeksergasths kai h mnhmh sou kala einai apo thn allh kartoula den ehw idea alla ypotithetai me Pentium 4 2.4 GHz, 1 GB RAM, graphic card 256MB (GeForce 6600GT or better), 8 GB HDD, Windows 2000/XP. tha prepei na paizei opote isws kati allo einai kai ohi ta hardware.

Δημοσ.

καλημέρα...

λοιπόν.. βάζω το παιχνίδι να παίξω με όλα τα γραφικά ultra, (εκτός το crowd και τα trees που δεν πάει πάνω από high ούτως η άλλως), και σε ανάλυση 1280/1024) και παίζω με μέσο όρο 20 frames....

και τώρα το παράξενο...

βάζω από περιέργεια όλα τα γραφικά low σε 640/480 ανάλυση, και τα frames κατά μέσο όρο μόλις 22-23 !!!!!

μήπως δεν χρειάζεται κάτι άλλο να πειστώ πως ο επεξεργαστήρας μου, (celeron d 3.2 o/c) ''στραγγαλίζει'' την κάρτα μου, (x-1950 pro)???

Δημοσ.

@ stormrider παιξε με τις ρυθμισεις λιγο. στα 1280χ1204 οφφ ολα τα φιλτρα και high δεταιλσ εω "παιζω" με 25 φραμες....κατι ειναι και αυτο....και εχουμε παρμοιο συστημα...

@ liopyr αν ο σελερον σου ειναι με 256 κασ τοτε την εχει πατησει με τα ποδια στο λεμο. αν ειναι με 512 τη χαζοπαλευει αν και παλι τη κοβει αρκετα. παντως αν εχεις 512κασ (65νμ πυρηνα) ανεβαινει τρελα δωστου μη το φοβασε!

Δημοσ.
@ stormrider παιξε με τις ρυθμισεις λιγο. στα 1280χ1204 οφφ ολα τα φιλτρα και high δεταιλσ εω "παιζω" με 25 φραμες....κατι ειναι και αυτο....και εχουμε παρμοιο συστημα...

@ liopyr αν ο σελερον σου ειναι με 256 κασ τοτε την εχει πατησει με τα ποδια στο λεμο. αν ειναι με 512 τη χαζοπαλευει αν και παλι τη κοβει αρκετα. παντως αν εχεις 512κασ (65νμ πυρηνα) ανεβαινει τρελα δωστου μη το φοβασε!

Χαχαχαχα! Καιρό είχα να γελάσω έτσι!

Δημοσ.

αυτό το patch ρε παλικάρια πότε θα βγει;

έκανα ότι μπορούσα με το σύστημα μου (P4 3Ghz, 1GB RAM, Sapphire ATI X1650 512MB) κι απλά δεν μπορώ να παίξω, μιλάμε για 1-2 fps.

είναι κάτι που μου διαφεύγει;

Δημοσ.

Stormrider εμένα με Athlon XP 3800+ , 1GB RAM και ATI Radeon X800 256MB σερνόταν όπως το δικό σου μέχρι που έβαλα καινούριους drivers για κάρτα γραφικών και τρέχει μια χαρά...τόσο απλά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...