S2Katana Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ναι οντως ειναι περιεργο.Απλα δεν μπορω να το αποδωσω καπου αλλου.
pc_admin Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Εβαλα αυτο το game χθες. Ειδα κατι περιεργο , πειτε μου αν το εχετε δει (κατοχοι 7600gt agp) Μερικες φορες το ξεκινω και βγαζει "σπασμενα" γραφικα ενω σερνεται, το κλεινω και το ξανατρεχω και παιζει κανονικα. Δεν ειναι προβλημα καρτας γραφικων , ουτε οδηγων (εχω τους τελευταιους) γιατι δεν εχω σε κανενα παιχνιδι αυτο το προβλημα παρα μονο σε αυτο. Να συμπληρωσω οτι μετα απο ωρες παιχνιδιου call of duty 2 η θερμοκρασια της vga μετα βιας πιανει 50 βαθμους . Ειδα οτι αν στα settings του παιχνιδιου βαλω refresh rate 72 anti 75 που ειναι το max της οθονης μου σε 1024 παιζει παντα κανονικα χωρις προβλημα! Στο συστημα μου (της υποραφης )τρεχει αψογα με 1024 αναλυση ,details max χωρις antialasing και HDR (οταν το ενεργοποιησω πεφτει πολυ) Μηπως εχει bugs το παιχνιδι??? Εχει κανεις τετοιο προβλημα , να ξεκιναει μερικες φορες με σπασμενα γραφικα ( arctifacts) ???
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Αυτο ελειψε να τρεχει και με HDR και AA στην 7600Gt... Η θερμοκρασια ειναι μια χαρα για full load φιλε. Απλα κλεινε το και ξανααρχιζε το το παιχνιδι.
pc_admin Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Αυτο ελειψε να τρεχει και με HDR και AA στην 7600Gt...Η θερμοκρασια ειναι μια χαρα για full load φιλε. Απλα κλεινε το και ξανααρχιζε το το παιχνιδι. Δηλαδη το κανει και σε σας (σπασμενα γραφικα μερικες φορες ) και το ανοιγοκλεινετε να διορθωθει?
S2Katana Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Εβαλα αυτο το game χθες.Ειδα κατι περιεργο , πειτε μου αν το εχετε δει (κατοχοι 7600gt agp) Μερικες φορες το ξεκινω και βγαζει "σπασμενα" γραφικα ενω σερνεται, το κλεινω και το ξανατρεχω και παιζει κανονικα. Δεν ειναι προβλημα καρτας γραφικων , ουτε οδηγων (εχω τους τελευταιους) γιατι δεν εχω σε κανενα παιχνιδι αυτο το προβλημα παρα μονο σε αυτο. Να συμπληρωσω οτι μετα απο ωρες παιχνιδιου call of duty 2 η θερμοκρασια της vga μετα βιας πιανει 50 βαθμους . Ειδα οτι αν στα settings του παιχνιδιου βαλω refresh rate 72 anti 75 που ειναι το max της οθονης μου σε 1024 παιζει παντα κανονικα χωρις προβλημα! Στο συστημα μου (της υποραφης )τρεχει αψογα με 1024 αναλυση ,details max χωρις antialasing και HDR (οταν το ενεργοποιησω πεφτει πολυ) Μηπως εχει bugs το παιχνιδι??? Εχει κανεις τετοιο προβλημα , να ξεκιναει μερικες φορες με σπασμενα γραφικα ( arctifacts) ??? Το εχω και εγω, και λυνεται με alt+tab και επιστροφη στο παιχνιδι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Οχι, εμενα παιζει μια χαρα (με την onboard καρτα ηχου, γιατι με την Audigy 4 δεν συνεργαζεται)...
tolis86 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 αλαξα τις ρυθμισεις και τωρα ειμαι οκ. ειμαι στα 1280χ1024 ΑΑ-->off high details και εχω min-->13 (οταν γινεται χαμος απο αμαξια) max-->57 avg-->21 δε τρελενομαι κιολα αλλα παιζεις ανετουτσικα.
nick#18 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 paidia exo problima pav na anoikso to game kai me petaei ekso . lete na ftaiei to DVD tou game exo 2 diaforetika 2 +R kai 1 -R o egkatestisa me to antigrameno apo to prototipo to +R. lete na fteai ei to DVD? CPU :Intel Pentioum 4 3.00Ghz / Graphics :Nvidia GeForce 7600 GS Sound: Sound blaster LIVE ! Platinoum + LIVE! DRIVE IR / RAM: 1,5 GB Kingsone / HDD : Western Digital WDC WD800JB-00JJA0 80 GB + Western Digital 250 GB (External) MY BOOK ESENTIAL/ Drives: NEC DVD-RW ND-4571A LABEL FLASH + BENQ DVD-ROM 16x /Wheel: THRUSTMASTER RGT FORCE FEEDBACK PRO CLUTCH EDITION (3 PEDALS)
panosvlass Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Εχω βρει εναν χαρτη στο νετ με τις τοποθεσιες των dealers/tune shops κτλ. αλλα δεν πολυ ειναι εγκυρος η εγω ειμαι τυφλος και δεν μπορω να βρω τους βελτιωτες. Υπαρχει κανα εγκυρο λινκ? Tuner για Ferrari υπαρχει?
tolis86 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 ειναι το forza-tuner ειναι νοτιοανατολικα. οπως το εχει ο χαρτης.σωστος ειναι αλλα ειναι σε μεγαλη κλιμακα και δε μπορεις να εντοπισεις τις διαφορες. ψαξε σε μια πιο ευρητερη περιοχη http://db.gamefaqs.com/console/xbox360/file/test_drive_unlimited_dealer.png
S2Katana Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Ή απλα χρησιμοποιησε τα φιλτρα του χαρτη.Επισης, δεν ανοιγουν αμεσως ολοι οι βελτιωτες.
liopyr Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 ρε παιδια βοήθεια... γιατι το κανει αυτό με το joystick και δεν μου παιρνει την ρυθμιση για να στριβει το αμάξι, το ψαχνω μία ώρα και δεν βγάζω άκρη.... έχω joystick ps2 με adaptor σε usb.. δεν πιάνει ούτε το αναλογικό ούτε ο σταυρος... καμμιά ιδέα???
liopyr Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 ο.κ λύθηκε το πρόβλημα με το joystick... Το θέμα είναι, πως για να καταφέρω να παίξω το παλιοπαίχνιδο χωρίς κανένα πρόβλημα, αναγκάστηκα να υπερχρονίσω εκτός από τον ετσι κι αλλιώς υπερχρονισμένο επεξεργαστή που παίζει 3,2 (2,8 είναι normal), και την καινούρια μου χ1950 (pro 512) :? χαλάλι πάντως, γιατί το παιχνίδι με hd enabled, και αnis.4x και high level details σε 1280/1024 που το έπαιξα, άξιζε τον κόπο... από την άλλη προβληματίστηκα, δεν περίμενα να χρειαστεί από τώρα να σκαλίσω την καρτα....τι διάολο, ούτε χρόνο δεν θα με βγάλει?
john2gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Εδώ έχουμε σκαλισμένες τις 8800GTX's μας ρε συ. Περίμενες να μην χρειαστεί να σκαλίσεις την πλέον "παλιά" Χ1950Pro;
isaias1983 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 K egw efaga friki gaiti eprepe na skalisw tin 8800gts 640mb k ton palio mou athlon 64 3500+ k na ton paw apo 2200 sta 2750 gia na mporw na paixw me ~45fps...alliws imoun stathera 32-38fps..Eleos dld...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.