S2Katana Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Ε τοτε ξεκινα τα missions, που εμφανιζονται στο χαρτη.
andreapaog328 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δεν εμφανιζει κανένα mission.Στο 1ο (Honolulu) σταματάει.
Anduril Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Sorry για το τελειως ασχετο που θα γραψω...παιδια στο παιχνιδι εμενα δε μου βαζει Antialiasing με τπτ.Μα απο τα settings του game,μα απο τα ati tray tools...Ντε και καλα σαν να μην υπαρχει.Το κανει σε κανεναν αλλο αυτο?Δοκιμασα να το ψαξω google μα δε βρηκα τπτ διαφωτιστικο
ntouzieras Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Sorry για το τελειως ασχετο που θα γραψω...παιδια στο παιχνιδι εμενα δε μου βαζει Antialiasing με τπτ.Μα απο τα settings του game,μα απο τα ati tray tools...Ντε και καλα σαν να μην υπαρχει.Το κανει σε κανεναν αλλο αυτο?Δοκιμασα να το ψαξω google μα δε βρηκα τπτ διαφωτιστικο an thes na exeis AA tote prepei na apenergopoiiseis to HDR mia patenta einai na energopoieiseis prwta to AA mesa apo to paixnidi, kai meta to HDR.etsi tha einai anoixta kai ta 2.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Η Nvidia δεν είχε αυτό το πρόβλημα μόνο; Νομίζω ότι η ATi κάρτες μπορούσαν να έχουν και τα 2 ενεργοποιημένα. Ή κάνω λάθος;
Anduril Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Η καρτα γραφικων μου ειναι Radeon X800 Pro της ASUS.Το HDR μου το εχει γκρι στις επιλογες του παιχνιδιου.Λογικα δε το υποστιριζει η καρτα μου.Αλλα γιατι τοτε να ειναι τοσο πεισματαρικο με το AA?Καταρχας μονο και μονο που εχω ενεργοποιημενα παντα AA και AF απο τo Ati Tray Tools δε θα επρεπε να μου το κανει ακομα και αν το εχω disabled απο τα game options του παιχνιδιου?
tolis86 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 λοιπον, επειδη βαριεμαι να διαβασω 24 σελιδες, μπορει να μου πει καποιος αν εχει χ1950προ 512 και με ποσα frames παιζει? εγω με την 6800γς εχω μεγηστο 30 ελαχιστο 8 μεσο ορο 24 τρεχοντας καπου στο 1 λεπτο μεσα στη πολη με γρηγορο αυτοκινητο. το εχω 1280χ1024 ολα τα φιλτρα οφφ και τη λεπτομερια στο μεδιουμ.
isaias1983 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 me 8800gts 640mb se 1680x1050 k ola sto full exw peripou 35-40 fps... prin to format k me tous idious drivers pou xanaevala(160.03) eixa 55 exthes...xerei kaneis pou na ofeiletai?
gbak Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 ego pali re paides eno xekinaei me kana 40ari...meta peftei sta 10-15 eidika stis strofes kai mesa stin poli....meta epanerxetai...ti sto kalo paizetai me ayto to paixnidi den mporo na katalavo....ola ayta se 1680x1050 kai ola off kai quality low....to trexo omos me logitech g25.... tora dyo pragmata symvainoyn i thelo upgrade,,,i to game einai kakogrameno....as elpisoume me to patch mipos kai ginei kati....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Απλα στις πολεις εχει να επεξεργαστει πολυ περισσοτερα κολληματα, ενω στις στροφες επιβαρυνεται κι αλλο λογω της κινησης της καμερας.
S2Katana Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Aν καποιος ξερει, ας μου πει με ποια εντολη κονσολας εμφανιζονται τα fps.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δεν εμαφιζονται με εντολή κονσολας (νομιζω). Ειτε βαζεις το fraps ειτε βαζεις τους Radeon Omega Drivers σε XP SP2...
gbak Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 i vale to ati tray tools an exeis ati...an kai to pio voliko einai to fraps... pantos emena mou kanei koyfa to game...eno stin arxi trexei me kana 40ari meta apo kamia ora trexsimatos arxizoun kai peftoun ta fps...mystirio san na mpoukonei...ektos an paizei bug me to force feedback toy g25 kati exo akousei....ante na vgei to patch..
gbak Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δεν παιζει να ζεσταινεται το συστημα σου, ετσι? βασικα σε αυτο που λες ψιλοφοβαμαι την 1950 agp που χω γιατι δεν φοραει και καμια αξιολογη ψυξη...αλλα φαντασου το στακερ ανοιχτο η μια πλευρα...το φαν στα 100% μεσω του ατι tool...και απο cpu φοραω zalman πανω...αλλα το περιεργο ειναι οτι ακομα και με high settings δεν κρεμαει στην αρχη και με hdr enable...μετα απο ωρα αρχιζει τα κουλα μεχρι και 7-9fps ειδα τελικο drop...σιγουρα κατι παιζει...επισης υποψιαζομαι και bottleneck απο τον επεξεργαστη.. το θεμα ειναι οτι με το σεταπ αυτο εχω τρεξει αρκετα βαρια παιχνιδια και με καλες αναλυσεις και φιλτρα...και αυτο το drop στα fps δεν το χω ξαναδει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.