S2Katana Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δεν ξερω.Μαλλον για να μπορεις μετεπειτα να παιξεις και online.
andreapaog328 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 λοιπόν το έβαλα και πήρα και την Alfa GT. Μετά μου βγάζει να πάω σε ένα μέρος (~3km) απο την αντιπροσωπεία της Alfa. Πάω εκεί πατάω enter μου βγάζει κάτι ιστορίες με κανόνες και λεφτά (που δεν μπορώ να αλλάξω).Ξαναπατάω enter και δεν γίνεται τίποτα. Ούτε αγώνας ούτε η Alfa φαίνεται. Α.. Πάνω πάνω λέει TDU Sever Unavailable Ξέρει κανείς τι παίζει?
GabrielConnor Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 λοιπόν το έβαλα και πήρα και την Alfa GT. Μετά μου βγάζει να πάω σε ένα μέρος (~3km) απο την αντιπροσωπεία της Alfa. Πάω εκεί πατάω enter μου βγάζει κάτι ιστορίες με κανόνες και λεφτά (που δεν μπορώ να αλλάξω).Ξαναπατάω enter και δεν γίνεται τίποτα. Ούτε αγώνας ούτε η Alfa φαίνεται.Α.. Πάνω πάνω λέει TDU Sever Unavailable Ξέρει κανείς τι παίζει? Βρήκες Online αγώνα και οι servers ήταν down. Δοκίμασε αργότερα.
andreapaog328 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 μα δεν θέλω να παίξω online? πρέπει να φτιάξω και account στο gamespy για να παίξω online?
nick#18 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 epsaksa gia kana cheat sto http://www.gamespot.com kai eixe kati gia aytokinita apo oti eida alla den to epsaksa katholou ama thelete pigente deite to kai peite mou alla apo cheats tipota CPU :Intel Pentioum 4 3.00Ghz / Graphics :Nvidia GeForce 7600 GS Sound: Sound blaster LIVE ! Platinoum + LIVE! DRIVE IR / RAM: 1,5 GB Kingsone / HDD : Western Digital WDC WD800JB-00JJA0 80 GB + Western Digital 250 GB (External) MY BOOK ESENTIAL/ Drives: NEC DVD-RW ND-4571A LABEL FLASH + BENQ DVD-ROM 16x /Wheel: THRUSTMASTER RGT FORCE FEEDBACK PRO CLUTCH EDITION (3 PEDALS)
S2Katana Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Γιατι να παιδευεσαι με cheats, ενω υπαρχουν υπεροχα trainers?
-htf-viper151 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 paidia mia erwthsh to paixnidi to exw authentiko.pws sto kalo paizw online?? ti vazw sto email k to username?? :/ oti thelw kanei register mono tou h bazw auta p hdh DEEN exw k den kserw apo pou na bgalw?
S2Katana Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 viper151;1582824'']paidia mia erwthsh to paixnidi to exw authentiko.pws sto kalo paizw online?? ti vazw sto email k to username?? :/ oti thelw kanei register mono tou h bazw auta p hdh DEEN exw k den kserw apo pou na bgalw? Βαλε ο,τι στοιχεια θελεις και μετα ισως σου ζητησει να γραψεις το serial που ειναι μεσα στο κουτι(λογικα ). @Bonecrusher δεν επιτρεπονται τετοιες συζητησεις.
andreapaog328 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Οχι εχει και single player mode, με αγωνες ή missions. Που τους βρίσκω τους αγώνες?
S2Katana Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Οταν μπεις στο single player mode, στους εμφανιζει στο χαρτη.Ψαξτο λιγακι.
andreapaog328 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 λοιπόν,πάω στόν 1ο πρόοροσμό που έχει το gps(τον εχει απο μονο του).πατάω enter, single player, μετα λεφτά και κανόνες, ξαναπατάω enter και δεν γίνεται τίποτα.Ο χάρτης με ποιό κουμπί βγαίνει?δεν το βρήκα στα controls.
S2Katana Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 λοιπόν,πάω στόν 1ο πρόοροσμό που έχει το gps(τον εχει απο μονο του).πατάω enter, single player, μετα λεφτά και κανόνες, ξαναπατάω enter και δεν γίνεται τίποτα.Ο χάρτης με ποιό κουμπί βγαίνει?δεν το βρήκα στα controls. Δε σου δινει μια ''αποστολη'' να πας να αγορασεις σπιτι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.