john2gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Απ' όσο ξέρω τα car packs έχουν βγει ΜΟΝΟ για το Χ360. Στο PC δεν έχει βγει ακόμα κανένα επίσημο πακέτο.
HellasVagabond Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 ΘΑ βγουν, το ποτε ειναι αλλο θεμα...Οπως ειπα μαλλον μαζι η λιγο αργοτερα απο το πρωτο patch.
johnyc Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Ρε παιδια μηπως μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να ξεφυγω απο τους αστυνομικους με 2 ή και 3 αστερια. Εχω απελπιστει!
ferongr Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Εχω μερικες αποριες για το game. 1: Οι developers δεν μπορουσαν να βαλουν ψηφιακα οργανα στο ταμπλο? Αμαξια και μηχανες με ταμπλο ψηφιακα (με αριθμους) δεν εμφανιζονται καθολου. Στο Ζ1000 μου δεν εχω στροφομετρο οπως και σε μερικα αμαξια. Επισης οι οθονιτσες που δειχνουν την σχεση του κιβωτιου νε μερικα αμαξια μενοθν μονιμα στο Ν 2: Ο δρομος εχει πολυ λιγα πολυγωνα και στις καμπουρες το αμαξι χοροπηδα αφυσικα και χανει προσφυση (με το ΜΟΜΟ ευτυχως δεν χανω το αμαξι) 3: Τα ταμπλο σε αλλα αμαξια δεν εχουν φωτισμο και δεν βλεπεις την τυφλα σου αμα εχει σκια πανω Εσεις τα εχετε παρατηρησει αυτα? Και μια ερωτηση Εχετε συναντησει το tuning shop για τις Lotus και τις Jaguar? Μια Espirit περιμενει πακετακι για να γεμιζει πεμπτες πιο ανετα
nick#18 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Το patch το βρηκα με το YAHOO αλλα δεν θυμαμαι τι ειχα γραψει και ο πατερας μου μου βρηκε ενα crack που λεει οτι επιταχεινει το παιχνιδι . Αν το θελει κανεις να μου το πει να τον ρωτησω που το βρηκε να το κατευασω.
S2Katana Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Εχω μερικες αποριες για το game. 1: Οι developers δεν μπορουσαν να βαλουν ψηφιακα οργανα στο ταμπλο? Αμαξια και μηχανες με ταμπλο ψηφιακα (με αριθμους) δεν εμφανιζονται καθολου. Στο Ζ1000 μου δεν εχω στροφομετρο οπως και σε μερικα αμαξια. Επισης οι οθονιτσες που δειχνουν την σχεση του κιβωτιου νε μερικα αμαξια μενοθν μονιμα στο Ν 2: Ο δρομος εχει πολυ λιγα πολυγωνα και στις καμπουρες το αμαξι χοροπηδα αφυσικα και χανει προσφυση (με το ΜΟΜΟ ευτυχως δεν χανω το αμαξι) 3: Τα ταμπλο σε αλλα αμαξια δεν εχουν φωτισμο και δεν βλεπεις την τυφλα σου αμα εχει σκια πανω Εσεις τα εχετε παρατηρησει αυτα? Και μια ερωτηση Εχετε συναντησει το tuning shop για τις Lotus και τις Jaguar? Μια Espirit περιμενει πακετακι για να γεμιζει πεμπτες πιο ανετα Για το Νο.2, οντως και ειναι πολυ σπαστικο!
trojan21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 to pexnidi telika den lei kai polla to varethika poli grigora se kinigai i astinomia sinexia ade na mazepsis lefta kala grafika alla mexri eki,den tha ftasi kanis ta need for speed 1,2,3...kai to metropolis sto dreamcast
nick#18 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Για το Νο.2, οντως και ειναι πολυ σπαστικο!Νο.1 Οταν πας σε αντιπροσοπια και βρεις το αυτοκινητο που θες κανε πρωτα test drive . το μυνημα ειναι για τον ferongr. sorry!CPU :Intel Pentioum 4 3.00Ghz / Graphics :Nvidia GeForce 7600 Series Sound: Sound blaster LIVE ! Platinoum + LIVE! DRIVE IR / RAM: 1,5 GB Kingsone / HDD : Western Digital WDC WD800JB-00JJA0 80 GB + Western Digital 250 GB (External) NY BOOK ESENTIAL/ Drives: NEC DVD-RW ND-4571A LABEL FLASH + BENQ DVD-ROM 16x /Wheel: THRUSTMASTER RGT FORCE FEEDBACK PRO CLUTCH EDITION (3 PEDALS)
nick#18 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Η σειρα NFS ειναι sumulation και οχι arcade οποτε ειναι καπος αδυνατο
Voodooman Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Η σειρα NFS ειναι sumulation και οχι arcade οποτε ειναι καπος αδυνατο Μήπως έγραψες κάτι λάθος; Το Need for speed εννοείς ότι είναι simulation; Kαι τί είναι αδύνατο;
pappous018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/file/928101/44832 edo exei ta paketa alla einai gia xbox.mporei kai na min exoun vgei akoma gia pc.an to exei parei kaneis kai den tou to exei steilei o theios, as mas pei gia tin online agora kai an tou dinei perissotera autokinita
trojan21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 pedia min trelathume gia psaxtite perissotero Η σειρα NFS ειναι sumulation και οχι arcade οποτε ειναι καπος αδυνατο
aliakas Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 ena la8os ekane to paidi re 3ekolate edit me exei 3ekoliasi kai mena i astinomia einai tragiko afto to simio tou paixnidiou me tous mpatsous eleos exo plirosei mia periousia
anetos23 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 ante agorina nick#18 kane kati vres to pack apou to eixes vrei an ontos to eixes vrei..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.