Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοβερό παιχνίδι!!!! Αλλά πολύ βαρύ!!!! Το story δεν λεεί και τίποτα αλλά το gameplay είναι πολύ ωραίο και ρεαλιστικό!!! Κάτι περίεργα που κάνει στα γραφικά είναι από το refresh rate και δεν ξέρω γιατί

• Απαντ. 589
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μερικές εικόνες από την beta. Overall είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι. Σε 1280x1024 + Max Detail + HDR + 4xFSAA + 16xAF δεν πέφτω κάτω από τα 60fps και κυμαίνομαι γύρω στα 70-80 average (στα screenshots επειδή πατάω το κουμπί για να τραβήξει την εικόνα το fps πέφτει,γι αυτό σε μερικές fotos είναι κάτω από τα 60 :P). Επίσης τα υψηλής ανάλυσης textures παρατηρούνται πιο εύκολα (καθώς στο Χ360 δεν πρέπει να χρησιμοποιείται AF). Δόξα τον θεό άξιζε η αναμονή αφού φαίνεται για ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ porting.

snap440yz2.jpg

snap441we2.jpg

snap442fb4.jpg

snap443ds3.jpg

snap444zj9.jpg

snap445pl1.jpg

snap446uv8.jpg

snap447rw5.jpg

snap448zg1.jpg

snap449ux2.jpg

Δημοσ.

Γίνε subscriber του Fileplanet (απλός subscriber,όχι να πληρώνεις) και θα σε αφήσει να κάνεις register (και θα σου δώσει και το KEY). Από εκεί και πέρα μπορείς να ψάξεις στα γνωστά torrent-άδικα μιας και το έχουν σίγουρα,είναι 3.4GB ΑΛΛΑ πρέπει να έχεις οπωσδήποτε KEY καθώς όταν ξεκινάει το παιχνίδι στο ζητάει (οπότε μην την πατήσεις και το κατεβάσεις από κάνα torrent-άδικο χωρίς να έχεις το KEY από το Fileplanet)

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή είμαι σε queue.Σε κανα 20λεπτο θα δουμε αν κατεβαινει αλλιώς απο τον "θειο".Αλήθεια όση ώρα ψάχνω (καμιά ώρα) κάποιο beta key δεν είδα.Θα μου σταλεί όταν τελειώσει το update ή έχουν τελειώσει τα beta key και τσαμπα θα το κατεβασω...??

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα από GhostRiderLSOV

πρώτα παίρνεις το κλειδί...

Αν είναι έτσι τότε θα περιμένω την full εκδοση του θείου...

κατεβαστε το απο δω

http://www.fileplanet.com/171258/dow...imited-Client-[CLOSED]

αν κατεβαινει τωρα πια

κι όμως κατεβαίνει αλλά δεν δίνει κάποιο key

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...