Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αυτό ανέφερα συγκεκριμένα παιχνίδια. Τα colin ίσως και να είναι δυσκολότερα με τιμόνι, γιατί δεν χρειάζεται τόση ακρίβεια και η συνεχής κίνηση με την τιμονιέρα καταντάει κουραστική.

Αν δοκιμάσεις κάποιο από τα παιχνίδια που ανέφερα με και χωρίς τιμονιέρα, η διαφορά θα είναι η μέρα με τη νύχτα.

• Απαντ. 589
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

re paidia na sas rotiso tora kati.exete akousei oti i atari evgale car pack gia to painxidi?nai evgale kai malista tora vgike to trito.mipos ta exei vrei kanenas?to xero oti prepei na ta katevasei eno paizeis me sosto cd-key alla ti na kanoume emeis pou exoume tou theiou?opoios xerei as voithisei giati kai fovera autokinita

Δημοσ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! σε όλους. εχω το τιμονι THRUSTMASTER RGT FORCE FEEDBACK PRO CLUTCH EDITION (3 pedals) που ειναι η ΠΡΩΤΗ στο readme file και το game γ***ει.Βεβεα δεν λεω και εγω θα ηθελα μια G25 αλλα 300ε ειναι λιγο πολα για εμενα για ενα τιμονι και δηλαδη αν μου χαλασει εκτος εγγυησης τη γιναιται θα κλεω 300ε .Πηγα και εσκασα 145ε

και εμεινα ευχαριστιμενος. που ειναι το κακο ?

Δημοσ.

Παιδια εχω ακουσει τα καλυτερα λογια για το παχινιδι, μπορειτε να μου πειτε αν εχει ολα τα αυτοκινητα για τεσταρισμα και κυριως αν απρατηρησατε ορισμενες ελλειψεις...

Δημοσ.

παιδια τώρα το ξεκίνησα, όταν τελείωνω κάποιες αποστολές μου βγάζει κάτω δεξιά ένα μήνυμα: TDU message ή κάτι τέτοιο ξέρεται τι είναι? έχω χάσει λίγο την μπάλα με το παιχνίδι και μπερδεύομαι! Υ.Γ. Είναι δυνατόν να μην έχει BMW??? Κρίμα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...