Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 589
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το TDU δεν είναι τίτλος που δεν μπορείς να τον παίξεις με το πληκτρολόγιο. Να μου πεις κάνα RBR να πω σαφώς,δεν γίνεται να το παίξεις με τα πλήκτρα. Αλλά το TDU μια χαρά παίζεται με το πληκτρολόγιο.

PS: Ανέκαθεν στο πληκτρολόγιο εγώ όταν δεν είχα την τιμονιέρα έβαζα το γκάζι στο Α,το φρένο στο S και το χειρόφρενο στο Space και έπαιζα ανετότατα και Viper Racing και NFS και Rally Championship 2000 και όλα τα ραλλάκια μέχρι το 2002.

Σωστά. Απλά το γκάζι στο TDU είναι πολύ ευαίσθητο και είναι αδύνατον να μην σπινιάρεις με το πλκηκτρολόγιο. Όχι ότι αυτό ενοχλεί στο παιχνίδι, έτσι απλό που είναι.

Το πρώτο παιχνίδι που μου είπε "αγόρασε ρε μια τιμονιέρα επιτέλους!!!!!" ήταν το F1 2002.Φυσικά πέρασαν 3 χρόνια μέχρι να μπορέσω να την πάρω τελικά!

Δημοσ.
kala re magkes pexte me oti thelete ti mou tin lete oloi kai me to pontiki pexte to ti mou to lete..

κουβέντα κάνουμε ρε άνετε!..

Mακάρι όλοι να είχαμε μία G25, εννοείται ότι είναι καταπληκτική! Απλά για κάποιον μη έχοντα ή κάποιον όχι τόσο πορωμένο, κάτι θα καταφέρει και με την τιμονιέρα των 40 ευρώ.

Δημοσ.

Εγώ με το Momo Racing μια χαρά είμαι πάντως,δεν μου λείπει τόσο ούτε ο συμπλέκτης,ούτε με ενοχλεί ο περιορισμός των 180 μοιρών :P

Δημοσ.
εγω παιζω ολα τα παιχνιδια εδω και 25 χρονια με πληκτρα

+1 apo emena.parolo poy exo 2 logitech formula force kai ena microsoft apo tis epoxes poy epeza me ta aderfia moy colin.Me boleyei afantasta to pliktrologio.

Δημοσ.

Από όσα racing έχω δει μέχρι τώρα, μόνο τα παρακάτω απαιτούν τιμόνι ή τέλος πάντων gamepad:

-F1 2002 και όσα φτιάχτηκαν με αυτήν τη μηχανή περίπου ('99-03 challenge, GTR, GTR2, GT Legends, RACE)

-Richard Burns rally

Σε αυτά είναι αδύνατον να πλησιάσει κανείς τους χρόνους κάποιου που έχει και την πιο χάλια τιμονιέρα. Πολύ συχνά χρειάζεται να στρίψεις λίγο το τιμόνι ή να πατήσεις ελαφρά το γκάζι ή το φρένο. Το πληκτρολόγιο δεν το μπορεί αυτό γιατί το πλήκτρο είναι on ή off, δεν έχει ενδιάμεσα επίπεδα έντασης όπως μία τιμονιέρα.

Όλα τα υπόλοιπα racing παίζονται το ίδιο καλά και με πληκτρολόγιο.

Και για να πω την αλήθεια και εγώ προτιμώ την ευκολία του πληκτρολογίου, αν το παιχνίδι μου το επιτρέπει. Έβαλα το τιμόνι να το δοκιμάσω με το TDU, έπαιξα λίγο, αλλά επειδή το παιχνίδι είναι arcade και βαριέμαι να στήνω-ξεστήνω την τιμονιέρα για πάρτη του, το παίζω μόνο με πλήκτρα.

Εννοείται πως ούτε έχω δοκιμάσει ποτέ τα παιχνίδια της πρώτης ομάδας με πληκτρολόγιο από τότε που πήρα τιμόνι.

Δημοσ.

apla me to pliktologio einai pio easy re padia pio volika gi auto sas voleuei.. kai exete olon ton elegxo me duo daxtila... !!!

pes ta re megale auto thelo na tous pw alla den me katalavenoune.. den lew oti den paizo paixnidia me plikrologio .. apla te racing games me timoni einai apiasta... kai ta apolamvaneis pio polu.. kai pio kala..!!!

Δημοσ.

δεν ξερω αν ειναι θεμα συνηθειας αλλα με το τιμονι της Saitek που εχω κανω τελειως χαλια χρονους σε σχεση με το πληκτρολογιο

πχ στα colin

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...