john2gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Lamborghini Murcielago. Αμοντάριστη κι όλας είναι και σαφώς δεν συγκρίνεται με την Enzo,η οποία τα φράζει τρελά στο καμάρι μου.........αλλά έχω κόλλημα με την Diablo κι η Murcielago είναι το επόμενο της μοντέλο
S2Katana Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Σε καταλαβαινω! Εγω εχω τρελο κολλημα με Ferrari και σε καθε class εχω παρει την αντιστοιχη. Ξερει κανεις, αν εχουμε 2-3 σπιτια, μπορουμε σε καθε γκαραζ να εχουμε διαφορετικα αυτοκινητα?'Η ειναι κοινα τα αυτοκινητα που εχουμε σε ολα τα σπιτια?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Παιδια ετοιμαζεται και save με πολλααααααα λεφταααααα (και game completion: 0%, δλδ απο την αρχη!!)...
HellasVagabond Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 υπαρχει ηδη αυτο το save και το εχω. Εχω ομως προβλημα με τον ηχο παιδες, το ελυσε κανεις χωρις να ριξει το HardWare Accel ??
Material_Defender_1032 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Έχω την έκδοση Vitality του θείου και δεν μου εμφανίζει info στα events στο map Αυτό τώρα είναι λογικό? Material Defender 1032
S2Katana Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Εγω εχω την PROCYON και δεν εχει προβλημα. Παραλογο δεν ειναι αυτο που σου συμβαινει?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Εμενα με SB Audigy 4 δεν επαιζε... Εβαλα την onboard 7.1 της asrock και επαιξε... Βρηκα πατσακι οπου μολις νικας εναν αγωνα παιρνεις κανα δις.....
HellasVagabond Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 http://www.cheathappens.com For All Your Gaming Needs
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Αντε γεια ρε που πρεπει να γινω και μελος και μη-free λογαριασμου..!! Καλα κανω και τη δουλεια μου τωρα!
HellasVagabond Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δεν ειναι αναγκη , απλα αυτα τα παιδια βγαζουν trainers για ΟΛΑ τα παιχνιδια. Απλα πρεπει να περιμενεις 10-15 μερες αν δεν πληρωσεις ωσπου να γινουν free.
S2Katana Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Nαι κλασσικα...Παντως εχει και αλλα trainers που κατεβαινουν αμεσα.
nick#18 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Tipota apo apithseis sustimatos gnwrizoume???thelei kalh karta grafikwn toulaxiston 256 mb, drtext9c k.a.genika einai bary paixnidi. thelei kalh karta grafikwn toulaxiston 256 mb, drtext9c k.a.genika einai bary paixnidi. thelei kalh karta grafikwn toulaxiston 256 mb, drtext9c k.a.genika einai bary paixnidi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.