Galis Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Σε ριχνει αρκετα ο cpu σου πιστευω.Γιατι δεν τον κλοκαρεις λιγο αφου εχεις και καλη ψυκτρα?
anetos23 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Mhn kanete malakies einai dunaton? na eisai toso m___ klokareis tin cpu gia na paixeis ena game? toso kapsimo pia? meta tha minei xoris epexergasti to paidi.. kai den tha mporei oute tetris na paixei ... hahah sovareftite magkes.. apla vale ta grafika sou sto medium kai vgale to HDR kai eisai mia xara ... kane kamia anasigrotisi na min kolaei na sou fotonei to map.. kai eisai mia xara... !!!
littlelouievegos Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Mhn kanete malakies einai dunaton? na eisai toso m___ klokareis tin cpu gia na paixeis ena game? toso kapsimo pia? meta tha minei xoris epexergasti to paidi.. kai den tha mporei oute tetris na paixei ... hahah sovareftite magkes.. apla vale ta grafika sou sto medium kai vgale to HDR kai eisai mia xara ... kane kamia anasigrotisi na min kolaei na sou fotonei to map.. kai eisai mia xara... !!! Ε καλα δεν χρειαζεται να τον κλοκαρει και αστρονομικα αρκει να ξερει παντα τι κανει.... Αλλα για να φανταστεις ποσο cpu intensive ειναι το game σε 1600x1200 με ολα τα "καλουδια" ΟΝ και τον 6600 stock το παιχνιδι τραβαει καποια lags που και που.. Στα 3600 που τον εχω 24/7 παει μια χαρα χωρις το παραμικρο κολλημα..
S2Katana Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Και ο δικος μου ζοριζεται σε καποια χρονικα διαστηματα...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Ε, νταξ, ενα Safe overclocking σε αυτον ειναι απο 2,2Ghz σε 2,6, οπου παει χαλαρα...! Επισης η VGA εχει φαει overclocking απο 625 Mhz σε 700 ο πυρηνας και απο 745 (=1490) σε 780 (=1560) οι μνημες... Απο πλευρας αποδοσης, καλα κρατει ακομα το μηχανημα...! Αλλά λυστε μου μια απορια... οταν το τρεχω το game παιζει οκ. Οταν αρχιζω ενα προφιλ, παιζει και παλι οκ! Αλλά οταν με το καλο σταματησω να παιζω, το σωσω και το κλεισω, την επομενη φορά οταν μπαινω στο προφιλ μου δεν εχει ηχο!!! Ενω κατα την εκκινηση του παιχνιδιου εχει κανονικα ηχο... Τι διάλο μπορει να φταιει???
S2Katana Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δοκιμασε να πατησεις Alt+Tab...Εμενα ετσι μου περναει!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δεν εφτιαξε ετσι, αλλά εν πασει περιπτωσει εβαλα onboard drivers για την onboard καρτα ηχου και εφτιαξε αυτο... Αλλο "προβλημα".... μηπως ξερετε που μπορώ να βρω trainers για το παιχνιδάκι? Δεν σκοπευω να το παιξω online, και λιγα χρηματα παραπανω δεν θα εβλαπταν... Δοκιμασα να "πειραξω" τις μεταβλητες των χρηματων με το ArtMoney αλλα τπτ... δεν πετυχε τπτ!!! Ευχαριστω παντως S2Katana...
S2Katana Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Τα χρηματα δυσκολα πειραζονται, γιατι απο οτι φαινεται το παιχνιδι εχει 2 θεσεις στη RAM που σωζει τα χρηματα και 2 saves, ωστε οταν το ενα δεν ανταποκρινεται στο αλλο, να επαναφερει τις αρχικες ρυθμισεις.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Ναι το καταλαβα... Και στο artmoney παντα εβρισκε πιο πολλα απο 1, και οταν εβρισκε 1, τοτε δεν μπορουσα να το αλλαξω!
User_32 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Ναι το καταλαβα... Και στο artmoney παντα εβρισκε πιο πολλα απο 1, και οταν εβρισκε 1, τοτε δεν μπορουσα να το αλλαξω! Δοκίμασες με το T-search ;;;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Οχι, το δοκιμαζω και ενημερωνω εδω!
S2Katana Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Ουτε το Tsearch δουλευει.Το δοκιμασα πρωτο απο ολα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Φτουυυυ!!! Αρα συμβιβαζομαστε με τα κανονικα λεφτα ε??
john2gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 58 λεπτάκια οδήγηση αλλά τα τσακώσαμε το 1 μύριο . Σκέτη απόλαυση ήταν η όλη εμπειρία,ειδικά με τα mp3 μου να βαράνε και να με παρακινούν να πατήσω κι άλλο το pedal. Αναγκάστηκα και έβαλα τους 97.92 καθώς με αυτούς στα 635/985 ήμουν πλήρης stable. Για άγνωστο λόγο με τους 101.02 μου πετάει μπλε οθόνη,ακόμα κι όταν χρονίζω την κάρτα στα 630/980. Τέσπα όλα καλά τώρα με τους παλιούς drivers
S2Katana Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Με τι αμαξι δοκιμασες? Εγω με την Enzo εκανα 52' και με την Kawasaki 46'.Ειναι ωραια διαδρομη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.