Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου δυσκολο.Και γιατι καποιος να το δωσει στο νετ, ενω το εχει πληρωσει?

Εγω να στο πω ευθεως.Αν και λαθος/παρανομο δεχομαι το να παιζει offline ενα μη αυθεντικο game.Αλλα αν ομως θες να το παιξεις online, καλο ειναι να δωσεις καποια χ χρηματα ως ανταλλαγμα για τη διασκεδαση που σου προσφερεται.

• Απαντ. 589
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξερει κανεις πως να βαλουμε δικα μας τραγουδια να ακουμε στο ραδιοφωνο?Δοκιμασα να τα κανω drag and drop στον φακελο RADIOS αλλα δεν τα διαβαζει!

Δημοσ.

Νομίζω ότι πρέπει να τα κάνεις rename με τα ονόματα που ήδη υπάρχουν στο directory (αντικατάσταση παλιών) αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.

Δημοσ.

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΧΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΙΓΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ... :lol:

Δημοσ.
Ξερει κανεις πως να βαλουμε δικα μας τραγουδια να ακουμε στο ραδιοφωνο?Δοκιμασα να τα κανω drag and drop στον φακελο RADIOS αλλα δεν τα διαβαζει!

- Δημιουργεις ενα φακελο radio μεσα στο προφιλ σου:

C:\documents and settings\my documents\test drive unlimited \save game\profile name\radio

- Δημιουργεις οτι φακελους θελεις και οσους θελεις μεσα στον φακελο radio, για παραδειγμα:

C:\documents and settings\my documents\test drive unlimited \save game\profile name\radio\rock

- Βαζεις οτι τραγουδια θελεις μεσα στους φακελους. Ετοιμο! :D

Αν οταν ξεκινησεις το παιχνιδι δεν ακουγονται τα δικα σου τραγουδια πατα το Num 9 για να αλλαξεις σταθμο/τραγουδι μεχρι να φτασεις στα δικα σου.

Α, διαβαζει και τα ID3 tags των τραγουδιων.

Δημοσ.

gia sas paidia. mia aporia exw. enw paizw kanonika to paixnidi, den exw ixo...poly parakseno. exw mia soundblaster 5.1 live me ta 5.1 ixeia. ektos paixnidiou ola normal...giati omws sto paixnidi den akougetai tpt? mporei na voithisei kaneis? euxaristw

Δημοσ.

Se alla games exeis hxo?an nai.. tote nomizo man einai provlima me tou drivers tis karas hxou prospathise na tous apegatastiseis kai na tous xana egkatastiseis an to exeis kanei hdh tote prospathise na xana egkataseis to game afou fisika exeis kanei back up ta saves sou ... !!! alios agorina isws kai kapio kolima me ta windows....

Δημοσ.
- Δημιουργεις ενα φακελο radio μεσα στο προφιλ σου:

C:\documents and settings\my documents\test drive unlimited \save game\profile name\radio

- Δημιουργεις οτι φακελους θελεις και οσους θελεις μεσα στον φακελο radio, για παραδειγμα:

C:\documents and settings\my documents\test drive unlimited \save game\profile name\radio\rock

- Βαζεις οτι τραγουδια θελεις μεσα στους φακελους. Ετοιμο! :D

Αν οταν ξεκινησεις το παιχνιδι δεν ακουγονται τα δικα σου τραγουδια πατα το Num 9 για να αλλαξεις σταθμο/τραγουδι μεχρι να φτασεις στα δικα σου.

Α, διαβαζει και τα ID3 tags των τραγουδιων.

Παίζει φάση να με κάνετε να το ξαναβάλω το παιχνίδι με αυτό το tweak :D

Δημοσ.
gia sas paidia. mia aporia exw. enw paizw kanonika to paixnidi, den exw ixo...poly parakseno. exw mia soundblaster 5.1 live me ta 5.1 ixeia. ektos paixnidiou ola normal...giati omws sto paixnidi den akougetai tpt? mporei na voithisei kaneis? euxaristw

Εχω το ιδιο προβλημα με Soundblaster 7.1, αλλα οχι τοσο εντονο.Δλδ εκει στο ξαφνικο κοβεται ο ηχος.Ομως, παταω alt+tab και ξαναμπαινω στο παιχνιδι και ειναι οκ.

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδια το εβαλα και ειναι υπερβολικα βαρυ!!

Τα 256ΜΒ της μνημης της καρτας γραφικων μου φαινεται εχουν αρχισει να λενε αντιο....

Σε καποια σημεια παιζει τελεια και σε καποια άλλα το framerati παφτει και κατω απο 20 και ζοριζεται ασχημα... (σε full details +HDR on ε....)

Παντως το παιχνιδι πραγματικα αξιζει και με το παραπανω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...