Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, χθες το βράδυ το ξεκίνησα online! Δεν μπορώ να σας πω ακόμα εντυπώσεις γιατί είμαι στο τρέξιμο με τα προκατακτικά ;-). Μόλις τσιμπήσω κανά αξιόλογο αμαξάκι και ξεκινήσω αγώνες online θα σας πω.

• Απαντ. 589
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καταπληκτικό παιχνίδι τελικά!!!

Καμμία σχέση με τα βαβουριάρικα NFS. Ευχάριστη συμπεριφορά οχημάτων (ούτε τελείως arcade ούτε και εξομοιωτής), φοβερά γραφικά,ήχος και gameplay ευχάριστο, δεν με έχει κουράσει καθόλου.

Δεν το περίμενα τόσο καλό.

Δημοσ.

Paidia mhpws kserete an yparxei kanena site/forum me mods/tools gia to paixnidi? giati psaxnw k de vriskw... k exw arxisei na to 'peirazw'... prospathw dhladh! arxh einai akoma! elpizw na sas aresoun ayta ta 2-3 screens. mou phre meres na katalavw to format... poly parakseniariko! gia aytous pou kseroun, stis eikones ta vertices den exoun normals akoma, giafto fainontai 'spasta'.

post-60714-12906294399_thumb.jpg

post-60714-129062943992_thumb.jpg

post-60714-129062943994_thumb.jpg

Δημοσ.

Δυστηχώς ένα Σάββατο πρωί πήγα να ανοίξω το savegame μου να παίξω και βλέπω το χαρακτήρα μου αλλαγμένο , μαγαζιά που είχα χιλιοπάει να μην υπάρχουν στο χάρτι και πάαααρα πολλούς δρόμους μαρκαρισμένους με το μπλε χρώμμα ( ότι δλδ έχω ξανα περάσει ) αλλά με πολύ διακεκομένα μπλε κομμάτια ή να λείπουν πολλά κομμάτια του και φυσικά τα bike stores disabled γιατί με το σπάσιμο του δρόμου κάποια ήταν σαν να μην είχα πάει ποτέ και σπάστικα αρκετά.Άντε πάλι να πηγαίνεις απο τους ίδιους δρόμους , άντε πάλι να βρίσκεις που είναι τα tuning stores και πολλά άλλα.Πάλι καλά που ακόμα είχα τα αμάξια που είχα αγοράσει και τα λεφτά που είχα βγάλει.

Δημοσ.

Στο online, όταν θες να πουλήσεις, πως καθορίζεις την τιμή; Πάντως όταν πήγα να αγοράσω, όλες οι τιμές είναι εξωφρενικά μεγάλες!!!

πχ enzo από 900k εώς 8000k

Έλεος...!

Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα να μαθω πως μπορω να παιξω Οnline το ΤEST DRIVE UNLIMITED το εχω τοσο καιρο και δεν εχω βγαλει ακρη παω να συνδεθω στο ONLINE και μου ζηταει καποιο σεριακο αριθμο βαζω εναν που εχω που το πηρα μαζι με το παιχνιδι ... ειναι αντιγραμενο.... δεν χερω τι να κανω .... αν γνωριζει καποιος κατι ας με βοηθησει ... Ευχαριστω.. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...