dterzakis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Παιδιά, χθες το βράδυ το ξεκίνησα online! Δεν μπορώ να σας πω ακόμα εντυπώσεις γιατί είμαι στο τρέξιμο με τα προκατακτικά ;-). Μόλις τσιμπήσω κανά αξιόλογο αμαξάκι και ξεκινήσω αγώνες online θα σας πω.
akiss Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 apo shmera kai ego online.afoy to termatisa offline, sinexizo kai sto online.
Galis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 τελειωασα την αποστολη με το εκατομμυριο.49 λεπτα με slr
Voodooman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Καταπληκτικό παιχνίδι τελικά!!! Καμμία σχέση με τα βαβουριάρικα NFS. Ευχάριστη συμπεριφορά οχημάτων (ούτε τελείως arcade ούτε και εξομοιωτής), φοβερά γραφικά,ήχος και gameplay ευχάριστο, δεν με έχει κουράσει καθόλου. Δεν το περίμενα τόσο καλό.
vagos211 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Paidia mhpws kserete an yparxei kanena site/forum me mods/tools gia to paixnidi? giati psaxnw k de vriskw... k exw arxisei na to 'peirazw'... prospathw dhladh! arxh einai akoma! elpizw na sas aresoun ayta ta 2-3 screens. mou phre meres na katalavw to format... poly parakseniariko! gia aytous pou kseroun, stis eikones ta vertices den exoun normals akoma, giafto fainontai 'spasta'.
Adjoint Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δυστηχώς ένα Σάββατο πρωί πήγα να ανοίξω το savegame μου να παίξω και βλέπω το χαρακτήρα μου αλλαγμένο , μαγαζιά που είχα χιλιοπάει να μην υπάρχουν στο χάρτι και πάαααρα πολλούς δρόμους μαρκαρισμένους με το μπλε χρώμμα ( ότι δλδ έχω ξανα περάσει ) αλλά με πολύ διακεκομένα μπλε κομμάτια ή να λείπουν πολλά κομμάτια του και φυσικά τα bike stores disabled γιατί με το σπάσιμο του δρόμου κάποια ήταν σαν να μην είχα πάει ποτέ και σπάστικα αρκετά.Άντε πάλι να πηγαίνεις απο τους ίδιους δρόμους , άντε πάλι να βρίσκεις που είναι τα tuning stores και πολλά άλλα.Πάλι καλά που ακόμα είχα τα αμάξια που είχα αγοράσει και τα λεφτά που είχα βγάλει.
akiss Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 moy to ekane kai emena 3 fores.telika toy brika to kolpo.8elei antigrafi to savegame sketo folder,oxi to savegame1, me ena poy na min einai corrupt.
dterzakis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Στο online, όταν θες να πουλήσεις, πως καθορίζεις την τιμή; Πάντως όταν πήγα να αγοράσω, όλες οι τιμές είναι εξωφρενικά μεγάλες!!! πχ enzo από 900k εώς 8000k Έλεος...!
g.pSUN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 pedia semena to pexnidi proxorai ligo, kai meta sto 1/4 , mavro ena tetragono ti na kanv? den exv piraxi tipota analisi ktl..exo amd 3700 2,4 , ati x700
anetos23 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Γεια σας θα ηθελα να μαθω πως μπορω να παιξω Οnline το ΤEST DRIVE UNLIMITED το εχω τοσο καιρο και δεν εχω βγαλει ακρη παω να συνδεθω στο ONLINE και μου ζηταει καποιο σεριακο αριθμο βαζω εναν που εχω που το πηρα μαζι με το παιχνιδι ... ειναι αντιγραμενο.... δεν χερω τι να κανω .... αν γνωριζει καποιος κατι ας με βοηθησει ... Ευχαριστω..
dterzakis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Πρέπει να το αγοράσεις γνήσιο ή έστω να βρεις έναν serial που να έχει ακόμα διαθέσιμα online profiles (8 ανά κλειδί).
anetos23 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 diladi as ta na pane? den prokeite na vro kapio tetio klidei giati idi psaxno mina kai..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.