Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 589
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαρα στο κουραγιο σου...Το μισο εκανα εγω για τα 100κ και τα 'φτυσα.....

Στις μεταφορες αυτοκινητων αν εχετε υπομονη(ή τρελο skill) καντε προσπαθεια να ολοκληρωσετε την αποστολη με πληρη επιτυχια(60/60).Εχει +35 χιλιαρικα μπονους...;)

Δημοσ.

καλημερα,

δεν ξερω αν αναφερθηκε αλλα ο θειος το εχει στειλει 2 φορες το παιχνιδι , και τις 2 εχει προβλημα ενα απο τα "πακετα"

ποια εκδοση εχετε εσεις?

Δημοσ.

Εγώ απο G group έχω την Lamborghini Miura και είναι αρκετά καλή αλλά υπερστρέφει πολύ εύκολα.

Και κάτι άλλο για το παιχνίδι. Έχω CPU: AMD 3200+, RAM: 1 GB, GPU: ATI x1950 pro 256MB, και το παιχνίδι το παίζω στα 800Χ600 με medium γραφικά και 2Χ AA για να έχω μόνιμα πάνω από 30 fps. Βέβαια και με ανάλυση 1600Χ1200 και όλα full τα fps δεν πέφτουν κάτω από τα 20. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και έχει τόσο μικρή διαφορά. Θα μπορούσαν να είχαν προσέξει το παιχνίδι πολύ περισσότερο σε αυτόν τον τομέα... Με το ίδιο σύστημα παίζω το NFS Carbon 1280Χ1024 όλα full και τα frames δεν πέφτουν κάτω από 45...

Δημοσ.

Και κάτι άλλο για το παιχνίδι. Έχω CPU: AMD 3200+, RAM: 1 GB, GPU: ATI x1950 pro 256MB, και το παιχνίδι το παίζω στα 800Χ600 με medium γραφικά και 2Χ AA για να έχω μόνιμα πάνω από 30 fps. Βέβαια και με ανάλυση 1600Χ1200 και όλα full τα fps δεν πέφτουν κάτω από τα 20. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και έχει τόσο μικρή διαφορά. Θα μπορούσαν να είχαν προσέξει το παιχνίδι πολύ περισσότερο σε αυτόν τον τομέα... Με το ίδιο σύστημα παίζω το NFS Carbon 1280Χ1024 όλα full και τα frames δεν πέφτουν κάτω από 45...

Είσαι CPU Limited γι αυτό (στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν λέω ότι σε όλα θα είσαι πλέον CPU limited). Πάντως το φαινόμενο που παρατηρείς είναι η έννοια του CPU limited χρήστη.

Δημοσ.

Όταν πάρετε το champion rank , στη μέση του χάρτη περίπου , ανοίγει ένα αποστολή για 180 mph και μπορείς να βγάσεις 70Κ ανά 14 seconds ( saleen tier 3 , ή 15 me 16 sec (enzo - mclaren tier 3)

Δημοσ.
Είσαι CPU Limited γι αυτό (στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν λέω ότι σε όλα θα είσαι πλέον CPU limited). Πάντως το φαινόμενο που παρατηρείς είναι η έννοια του CPU limited χρήστη.

(Συμφωνώ ότι κόβει ο επεξεργαστής την κάρτα αλλά γιατί σε όλα τα άλλα παιχνίδια παίζει σε αναλύσεις πάνω από 1024Χ768 με όλα full??Όπως στο Call of Duty, Half Life 2 episode 1 κ.τ.λ.)

Μόλις τελείωσα την αποστολή του εκατομμυρίου στο Test Drive. Την έκανα σε 59 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα!!!! :-D Αν δεν την προλάβαινα θα το έσπαγα!!! :twisted:

Δημοσ.

Γιατί σε αυτά τα παιχνίδια όλο το βάρος (ή το κυριότερο) το παίρνει η κάρτα γραφικών σου που είναι πολύ καλή ;). Ο λόγος τώρα που το TDU είναι τόσο CPU depended είναι άγνωστος. Ίσως εξαιτίας του εντελώς free roaming,ίσως λόγω κακού optimization (και προτού εμφανιστεί κάποιος,το παιχνίδι και δείχνει αλλά και τρέχει καλύτερα από την Χ360 έκδοση οπότε δεν νομίζω να έχει να κάνει μόνο με το PC optimization),ίσως εξαιτίας των τόσων αυτοκινήτων ΟΛΟΥ του νησιού για τα οποία πρέπει να κάνει πολλούς υπολογισμούς η CPU. Κοινώς μόνο οι devs μπορούν να μας πουν γιατί θέλει τόσο καλή CPU το παιχνίδι

PS: Ένα άλλο CPU depended παιχνίδι είναι το Supreme Commander

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...