tip8y Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 υπαρχει περιπτωση να εχω dialer? πειραξα χτες κατι μλκιουλες βλεποντας το τοπικ περι genuine check στα windows κ απο τοτε καθε 3 και λιγο μου αποσυνδεεται (η γραμμη ειναι συγχρονισμενη κανονικα, απλα πρεπει να ξανακανω dial) δεν ξερω αν εχει σχεση με αυτα που πειραξα, παιζει ναναι κανα dialer? any ideas? δε μου το'χει ξανακανει ποτε το συγκεκριμενο παντως (εχω εδω κ 1 χρονο dsl). cheers
npapagri_xtra Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 καθε μηνα για 2-3 συνεχομενες μερες εχω disconect και μαλον ειναι προβλημα του οτε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Στην dsl δεν υπαρχει περιπτωση για dialer. Εκτος και εχεις συνδεδεμενο και κανα αλλο αναλογικο modem στο pc και την τηλεφωνικη γραμμη. :-D
tip8y Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 μπα thank god δεν εχω φτασει μεχρι εκει... απλα σπασιμο δε μπορω απο ψες να κατεβασω τπτ, ολο με γειωνει...τι να πεις...
Icecut Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Me th dsl glitwsame apo dialers etc.Kati allo einai,ti na peis...?
dioptra999 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Στην dsl δεν υπαρχει περιπτωση για dialer. Εκτος και εχεις συνδεδεμενο και κανα αλλο αναλογικο modem στο pc και την τηλεφωνικη γραμμη. :-D OFF TOPIC!!!!!!!!!!! Γιαννη σου δινω την ευκαιρία και να κανεις το 10000οστο ποστ σου!!!! 9999μεχρι τωρα!!!!! :-D :-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 OFF TOPIC!!!!!!!!!!! Γιαννη σου δινω την ευκαιρία και να κανεις το 10000οστο ποστ σου!!!! 9999μεχρι τωρα!!!!! :-D :-D Χαχαχαχα...Ουτε που το ειχα προσεξει...Ευχαριστω !!!!!!! :-D :-D Μηνύματα: 10.000
tip8y Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 τελικα dudes οντως dialer εχω! ονοματι ENTER με αριθμο κλησης "5" (ωε ωε!) εκανα search με ad-aware & spybot, τπτ και το πηρα πρεφα οταν φιλοτιμηθηκα να κοιταξω τις network connections :S καμια ιδεα πως να το στειλω..? εχω το dialer control, αλλα με αυτο και παλι πεφτει η dsl ελπιζω μονο να μη μου'χει κανει ερωτα 3 μερες τωρα που το κολλησα και φρικαρω με τον επομενο λογαριασμο οτε...
tip8y Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 ναι οκ το κατεβασα, και θελει αγορα για να αφαιρεσει ο,τι βρηκε :-? και υπαρχει ελλειψη ρευστου...
JiKL Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Κανε Update τα adaware spybot ktl ktl και θα το βρουνε σχεδον σιγουρα..αν δεν τον βρουνε κολλησες κατι πολυ καινουργιο οταν το μαθουν και αυτοι θα το ενσωματωσουν και θα στο σβησουν.. Μην ανυσηχεις για μεγαλο λογαριασμο αν δεν εχεις συνδεδεμενο Modem για Pstn isdn η εστω και αν εχεις να μην ειναι συνδεδεμενο με το τηλεφωνο!
tip8y Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 ναι μωρε δε φοβαμαι τοσο για κλησεις, απλα ειναι σπαστικο που με πεταει καθε 3 κ λιγο και δε μπορω να κατεβασω ο,τι δεν παιζει resume αλητες να'ουμ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.