freakystyley Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Γιατί στην αρχική σελίδα του Ινσόμνια γράφει "Είσοδος στα Forums" ? 'Ενα δεν είναι το φόρουμ??
insomniac_new Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 oxi... ayth h selida pou vlepeis einai h arxiki selida tou site... den einai to forum
Oberon Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 ennoeitai oti me to forums ennoume to ka8e forum pou yparxei gia to ka8e ksexwristo 8ema pou 8a vreis mesa se auto. Elpizw na katalaves ti ennow...
Cristina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Forums = Οι κατηγορίες (και όχι τα θέματα). Όπως της Ψυχαγωγίας, του Προγραμματισμού, του Software, κλπ.
freakystyley Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Forums = Οι κατηγορίες (και όχι τα θέματα). Όπως της Ψυχαγωγίας' date=' του Προγραμματισμού, του Software, κλπ. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img] ναί, το αντιλαμβάνομαι οτι έτσι το εννοεί.. Αλλά είναι σωστό??
MariaTs. Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Nαι είναι το σωστό, άλλο αν εμείς χρησιμοποιούμε ενικό κι αυτός περιλαμβάνει όλο το πακέτο σε ένα. Κάθε ενότητα είναι και ένα φόρουμ για συζήτηση!
Cristina Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Ως προς τι αν είναι σωστό; Γραμματικά; Δηλαδή σχετικά με την διευκρίνιση που έκανε πιο πάνω ο Σωτήρης, η οποία είναι μεν σωστή, αλλά δεν είναι και λάθος να πεις «forums»; fora = πληθυντικός της λέξης forum στα Λατινικά forums = πληθυντικός της λέξης στα Αγγλικά Μια λέξη δηλαδή που εξαγγλίστικε (αν μπορούμε να το πούμε έτσι). Αλλά επειδή είμαι της 1ης και όχι της 3ης δέσμης και ενδέχεται να σου λέω και βλακείες, έχε αμφιβολίες. Τώρα αν η απορία σου είναι στο γιατί χρησιμοποιούμε πληθυντικό αφού είναι ένα το forum, δηλαδή το Insomnia forum ως σύνολο, θαρρώ πως δεν είναι λάθος αυτό μιας και κάθε θεματική ενότητα είναι ένα ξεχωριστό forum (πχ. Ψυχαγωγία = Κινηματογράφος + Μουσική). Εν τούτοις, συνηθίζεται να το λέμε στον ενικό, εννοώντας τα forums ενός site ως σύνολο. Μήπως εννοείς κάτι άλλο και δεν κατάλαβα καλά;
freakystyley Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 όχι κατάλαβα... απλά δεν μου αρέσει!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 fora = πληθυντικός της λέξης forum στα Λατινικά forums = πληθυντικός της λέξης στα Αγγλικά Μια λέξη δηλαδή που εξαγγλίστικε (αν μπορούμε να το πούμε έτσι). Αλλά επειδή είμαι της 1ης και όχι της 3ης δέσμης και ενδέχεται να σου λέω και βλακείες' date=' έχε αμφιβολίες. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img] Μια χαρα τα λες Aκριβως ετσι ειναι.
Cristina Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Ωραία... Αφού επιβεβαίωσε ο Τριτοδεσμίτης, είμαστε ΟΚ. όχι κατάλαβα... απλά δεν μου αρέσει! Για να καταλάβω... Το πρόβλημα είναι ότι δεν λέει «fora» ή ότι δεν λέει «forum»;
sotris99 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Εγώ Χριστίνα μου είμαι τεταρτοδεσμίτης... Το forums ποτέ δε μου άρεσε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.