Sadako Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Πως μου ήρθε χτες, να ανοίξω λίγο το treesize, και πως μου'κοψε και πατάω στο tab "extensions".. Και εκεί βλέπω ότι τον μεγαλύτερο χώρο στο σκληρό τον πιάνουν τα .avi αρχεία, λογικό όμως αφού έχω ταινίες και τέτοια. Το περίεργο ήταν στο αμέσως επόμενο στη λίστα, που έλεγε ότι τα αρχεία με κατάληξη .db πιάνουν κάπου 6GB :shock: :shock: Κάνω ένα search να δω τι αρχεία είναι αυτά, και πέρα απο κάτι thumbs.db μεγέθους 1kb το καθένα, βλέπω ότι στο directory του peerguardian έχει ένα αρχείο history.db που είναι απο μόνο του όλα αυτά τα 6GB.. Είναι φυσιολογικό αυτό? Και κατ'αρχάς το σβήνω αυτό το αρχείο κανονικά?? Τι παίζει???
yannis27gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 http://forums.phoenixlabs.org/t10367-the-size-of-the-file-historydb.html Anaferei ena prog gia na sbhseis to history.db.
Sadako Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Το θέμα είναι, το αρχείο αυτό μπορώ να το σβήσω με ασφάλεια?? μήπως δηλαδή χρειάζεται σε τπτ?? EDIT: Και βασικά εκεί απλά βλέπω να προτείνει άλλη έκδοση του προγράμματος..
Duke Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 ousiastika einai to istoriko sou gia tis connections pou ginontai blocked. Tora ama den xreiazesai na katagrafeis kai na blepeis to istoriko sou mporeis na to sbiseis akolouthontas tis odigies pou exei to post pio pano tou yiannis27gr
Sadako Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Χμμμ.. Θα χρησίμευε σε τίποτα να κρατάς το αρχείο με τα blocked connections?? Στο forum που μου είπε ο φίλος (που το είχα βρει και μόνος μου όταν έψαξα στο google πριν ποστάρω εδώ), λέει But, if you ever get in "trouble" online, those logs can be interesting AND helpful to track down who caught ya Αλλά δεν αναφέρει τον τρόπο, ή ακριβώς πως θα χρησιμεύσει.. Στην τελική, οφελεί σε τίποτα να κρατάω τα logs?? Γιατί στην τελική, μπορώ να απενεργοποιήσω το "log allowed connections"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.