tsipouro Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Καλημέρα σε όλους και σε όλες. Αγόρασα χθες από το ΠΛΑΙΣΙΟ το συγκεκριμένο gadget στην τιμή των 20€ και είπα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου μαζί σας. Η αλήθεια είναι ότι το αγόρασα για την κοπέλα μου, αλλά στον ΗΡ φορητό Η/Υ της, λείπει είσοδος Line-In, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί. Τόσο από την είσοδο του μικρόφωνου, όσο και από την έξοδο των ακουστικών ο ήχος ήταν από ελάχιστος έως ανεπαρκής. Έτσι, το πήρα στη δουλειά μου. Το όλο σετ περιέχει ένα USB stick και ένα καλώδιο που συνδέει το stick με το Line In, το οποίο βγάζει και ένα επιπλέον καλώδιο - κεραία. Όταν τα συνδέσουμε όλα αυτά, και εγκαταστήσουμε και το πρόγραμμα από το CD, τα πράγματα είναι πλέον πανεύκολα. Το πρόγραμμα παίρνει την πρωτοβουλία να σαρώσει την μπάντα των FM, και φτιάχνει μια λίστα με όλους τους σταθμούς της περιοχής που βρισκόμαστε. Ο δέκτης είναι αρκετά καλός, οι περισσότεροι σταθμοί ακούγονται "καμπάνα" και υπάρχει και η δυνατότητα αναπαραγωγής (αντιγραφής) του ό,τι ακούμε. Πιστεύω ότι για τα λεφτά του είναι μια πολύ καλή λύση μουσικής παρέμβασης στο χώρο εργασίας μου :mrgreen: Απλώς, θα πρέπει η port του USB που θα το κοτσάρετε, να είναι κοντά με την Line-In είσοδo της κάρτας ήχου. Αυτά.. :wink: PS. το link της επίσημης ιστοσελίδας του προϊόντος είναι το http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_multimedia_usbradio.asp
Enedra Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Το συγκεκριμένο προιόν το έχω κερδίσει σε ένα διαγωνισμό... Ομολογώ ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα λήψης...
madboy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Και εγω το εχω αγοράσει εδω και 2 χρόνια περίπου και δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος με την λήψη του. Επίσης ενα μειονέκτημα του είναι οτι δεν μπορείς να του καθορίσεις σε ποιο ευρος συχνοτήτων να ψάξει και έτσι ξεκινάει απο τα 77ΜHz μέχρι τα 108. Προφανώς τα 77 πρέπει να υποστηρίζονται απο Usa μεριά.(Τελικά στην ιστιοσελίδα της εταιρείας είδα οτι είναι japanese system) Και έστω ενα εξασθενημένο στίγμα να βρεί απο τα 77 εως τα 88 που έχουμε εμείς τα περνάει σαν κανονικούς σταθμούς και μετά πρέπει να τους αφαιρέσεις χειροκίνητα. Το καλύτερο που μπορεί κάποιος να κάνει γιατί δεν εμπιστευομαι τον αυτόματο συντονισμό του (καθαρά λόγω κακού σήματος καθώς και για το μειονέκτημα που ανέφερα) είναι να κάνει χειροκίνητα την είσοδο των σταθμών. Μπορεί να είναι λίγο πιο χρονοβόρο ως σκέψη αλλά στην πραγματικότητα για μένα είναι ο πιο γρηγορος τρόπος.
stsakal Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 gia paidia. Edo kai dio xronia exo parei kai ego to aver media usb radio alla distixos exo xasei to cd me to logismiko. Mporei kapoios na mou steilei sto email mou to logismiko? Thanks in advance.. [email protected]
sret Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Stsakal δες το παρακατω link: http://www.avermedia.com/cgi-bin/support_driverbympdcat.asp κλικαρε στο other. στο σπιτι μου παντως εχει καλλιτερη ληψη απο 2 φορητα ραδιοφωνα που εχω.
stelini Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Παιδια μια ερωτηση επειδη ψαχνω να αγορασω ενα USB RADIO θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν βγαινει κανενα που να εχει RDS!!! Εχει ακουσει κανενας τιποτα???/
yioula Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 ναι ρε παιδια usb radio με rds! ονειρο! και καποτε ειχα βρει usb radio το οποιο εστελνε data μεσω usb και δεν χρειαζοταν συνδεση μεσω line - in ! αλλα η εταιρια δεν απαντησε σε e-mail μου... check this : http://www.mobilefun.co.uk/product/11970.htm
yioula Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 ...Τόσο από την είσοδο του μικρόφωνου, όσο και από την έξοδο των ακουστικών ο ήχος ήταν από ελάχιστος έως ανεπαρκής... μπορεις να κανεις μετατροπη το σημα που θα πηγαινε στο λαην ιν σε σημα για εισοδο μικ ιν, βρες εναν που ξερει βασικα ηλεκτρονικα και κολητηρι και κυκλωμα στο ιντερνετ χωρις εξτρα τροφοδοσια.. "line in to mic in converter / adapter" ..google it
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.