wwwtasos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2001 Re paidia, ekeino to kolpaki pou vazeis stand-by apo to BIOS kserete pos ginete???<P>Sorry, alla den thimame akrivos pos ginete auti h istoria kai to mono pou mporo na kano einai to na doso mia tetoia ftoxi perigrafi...<P>Apla thimame oti to pc einai kleisto h' stand-by kai otan pliktrologiseis kati anigei meso BIOS...<P>An kaneis katalave ti ennow kai mporei na voithisei...<P>Thanx!
G.O.S. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2001 tha pas mesa apo to bios kai tha psaxeis na vreis mia entoli pou leei wake up.logika apo mono tou tha exei hot key.tha epilexeis kodiko kai tha valeis opoion kodiko theleis,nomizo mexri 5 psifia!
Highlander Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Γιατί δεν ρωτάς εμένα ?<P>Όταν έρχομαι εκεί μου δείχνεις τις πεταλουδίτσες και τα αεροπλανάκια που φτιάχνεις...<BR>(πλάκα κάνω...)<P>Αλήθεια έμαθες ότι η Ολυμπιακή Αεροπορία πουλήθηκε ?<BR>Την αγόρασε ο Bill Laden για πυρομαχικά.<P>Anyway,<P>Stand By υπάρχουν 3 περιπτώσεις & 1 Hibernate.<BR>Αν ο υπολογιστής δεν είναι σύγχρονος το τελευταίο δεν το συνιστώ.<BR>Τα 3 πρώτα έχουν ώς εξής:<BR>1. Υπάρχει ειδικό switch πάνω στην mobo αλλά τα κουτιά σπάνια το έχουν. Εγώ στο δικό μου έχω κάνει μία τρυπούλα και το έχω βγάλει έξω.<BR>2. Υπάρχει ρύθμισει (όχι σε όλα τα mobo) που επιλέγεις αν θέλεις το Power Switch με το που το πατάς, να πηγαίνει το σύστημα stand by, και να κλείνει αν το κρατήσεις πατημένο 4 sec ή να κλείνει αμέσως.<BR>3. Υπάρχει και το stand by από τα Windows εκτός κι αν το έχεις απενεργοποιημένο για κάποιο λόγο.<P>Αν θέλεις κάτι άλλο e-mail me, αλλιώς θα τα πούμε μέσα στη βδομάδα.<BR>Είχα πήξει αυτές τις ημέρες και δεν προλάβαινα για τίποτα.<P>Highlander
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.