dkangel000039 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 καλησπερα σε ολους ρε παιδια τις τελευταιες 2-3 μερες εχω απελπιστικα αργες ταχυτητες σε emule και διαφορα site ενω μεχρι πριν λιγες μερες ολα καλα υπαρχει γενικα καποιο προβλημα? εσεις εχετε προσεξει κατι πορομοιο? οχι τιποτα να μη παιρνω και πριζω τον ποτε και τη forthnet τσαμπα εχω dsl 384/128 apo forhtnet
Jiakomo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μπορεί να φταίνε τα site από τα οποία κατεβάζεις, ή να μην υπάρχουν αρκετοί χρήστες στο Ρ2Ρ. Επίσης, στην DSL η ταχύτητα δεν είναι ποτέ εγγυημένη (παίζει ρόλο το πόσο είναι φορτωμένο το δίκτυο, πόσο πιταρισμένο είναι το DSLAM κτλ.) Για να είσαι σίγουρος για το μέγιστο της ταχύτητας της σύνδεσής σου, κατέβασε ένα (μεγάλο) αρχείο από τον ftp server του παροχέα σου ή από άλλο "σίγουρο" server (πχ ftp.ntua.gr) και δες τί ταχύτητα θα πιάσεις. Α, δοκίμασε και το speedtest της forthnet.
Norien Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 [thread=136300]Δες εδώ![/thread] Μπορεί να καληφθεί η απορία σου για τον πΟΤΕ και τις ηρωικές ταχύτητες του δικτύου...
dkangel000039 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μπορεί να φταίνε τα site από τα οποία κατεβάζεις' date=' ή να μην υπάρχουν αρκετοί χρήστες στο Ρ2Ρ. Επίσης, στην DSL η ταχύτητα δεν είναι ποτέ εγγυημένη (παίζει ρόλο το πόσο είναι φορτωμένο το δίκτυο, πόσο πιταρισμένο είναι το DSLAM κτλ.) Για να είσαι σίγουρος για το μέγιστο της ταχύτητας της σύνδεσής σου, κατέβασε ένα (μεγάλο) αρχείο από τον ftp server του παροχέα σου ή από άλλο "σίγουρο" server (πχ ftp.ntua.gr) και δες τί ταχύτητα θα πιάσεις. Α, δοκίμασε και το speedtest της forthnet.[/quote'] το speedtest της forthnet το δοκιμασα πρωτο πρωτο ¨κανονικα΄ μου εβγαζε τις ταχυτητες 346 κ 118. δε ξερω τι να πω απο χθες το βραδυ πανε παλι ολα κανονικα...ποοοοοοτεεεε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.