Προς το περιεχόμενο

2 μηνες για επισκευη?

nmtray2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα απο γνωστη εταιρεια κινητων ενα bluetooth (61 ευρω). Ειχε προβλημα απο την αρχη η μπαταρια του (κρατουσε περιπου 3 ωρες μονο standby). Το επεστρεψα για επισκευη πριν 2 μηνες και ακομα "επισκευαζεται".

Οταν τους πηρα τηλ μου λενε δεν ξερουν ποτε θα ειναι ετοιμο. Φυσικα μου ειπαν οτι για αλλαγη η να δωσω κατι παραπανω και να παρω αλλο δεν γινεται.

Ξερει κανενας αν υπαρχει τροπος να γλυτωσω απ'αυτους? Οτιδηποτε αλλα να μην περιμενω αλλο.

ΥΓ. Δεν θελω να δωσω στοιχεια για το μαγαζι η τον τυπο του bluetooth αλλα αν ειναι απαραιτητο θα το κανω.

Δημοσ.

Δεν μου αρεσει που το λεω αλλα αν θες να τελιωνεις πηγαινε στο μαγαζι και κανε φασαρια,ειναι η μονη λυση ετσι ωστε καποιος να ενδιαφερθει πραγματικα και να προχωρισει τις διαδικασιες.

p.s.Αν το καταστημα δεν ειναι της εταιρειας του BT τοτε μην εισαι πολυ επιθετικος γιατι δεν φταινε αυτοι και δεν μπορουν να κανουν τιποτα...

Δημοσ.

ΥΓ. Δεν θελω να δωσω στοιχεια για το μαγαζι η τον τυπο του bluetooth αλλα αν ειναι απαραιτητο θα το κανω.

Giati den theleis na dwseis stoixia? Min tous ektheseis? Autoi otan se exoune sto perimene gia 2 mines den se ekthetoune?

Kanonika prepei na sou dwsoune sta kapakia alo kainourgio kai meta to xalasmeno as kanoune kai 2 xronia na to ftiaksoune . Problima tous .. oxi diko sou.

Δημοσ.

Δεν θελω να δωσω στοιχεια για το λογο που λεει ο Giorgio. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να γινει αντικατασταση ή επισκευη? Το πηρα χαλασμενο αρα αντικατασταση. Φταινε ολοι γενικα αλλα ισχυει το ηταν στραβο το κλημα, το εφαγε κι ο γαιδαρος...

Δημοσ.

Nαι αλλα γιατί δεν λές τί μάρκα ειναι το ΒΤ δεν κατάλαβα.. Για το κατάστημα το καταλαβαίνω, αλλα για τη συσκευή ως συσκευή?

Δημοσ.
Nαι αλλα γιατί δεν λές τί μάρκα ειναι το ΒΤ δεν κατάλαβα.. Για το κατάστημα το καταλαβαίνω, αλλα για τη συσκευή ως συσκευή?

Γιατι τα πουλαει το συγκεκριμμενο καταστημα...και μονο αυτο.

Τελικα, εχει κανενας να προτεινει καμμια κινηση η θα αναλωθει η κατασταση στο γιατι δεν λεω στοιχεια?

Σημερα μου ειπαν οτι τη Δευτερα θα παρουν τηλ να ελεγξουν αν επεστρεψε.

Ζησε Μαη μου, τον αραπη κι αν τον πλενεις, τι εχεις Γιαννη μου- τι ειχα παντα, στου κουφου την πορτα.

Βαρεθηκα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...