N1ghtW0lf Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 nai ta arxeia einai polu megala gia na ta anebaseis edw...
Luxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 και πως τα εξαγετε απο το παιχνιδι; ή αποθηκευονται σε καποιον φακελο του παιχνιδιου;
tsakonas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 mesa sto fakelo save an thimamai kala......den to xw installed..
GioLas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 και πως τα εξαγετε απο το παιχνιδι; ή αποθηκευονται σε καποιον φακελο του παιχνιδιου; Tα αρχεια αποθηκευονται στον φακελο My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\save\folder1 ..αλλα οντως ειναι μεγαλα..δοκιμασα να ανεβασω ενα ,αλλα περναγε κατα πολυ το οριο...
G_Zisis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Είναι site που μπορείς να ανεβάσεις διάφορα αρχεία. Εγώ έχω βάλει κάτι γκολάρες και τα είχα αποθηκέυσει μερικά γιατί μερικές φορές έπαιζα και σε net cafe αλλά πρόσφατα έγινε κάτι και κόλλησαν όλα και έπρεπε να κάνο format και τα έχασα γαμώτο.Το πιο ωραίο γκολ που έχω βάλει είναι ένα γ@μ@το γυριστό με το Ronaldo.Ο Zidane ανοίγει τέλεια σέντρα και βλέπω το Ronaldo να τραβάει ένα γυριστό από τα 23 μέτρα περίπου πηδάει ο τερματοφύλακας να την πιάσει αλλά είχε πολύ φάλτσο και άλλξε πορεία η μπάλα και μπήκε μέσα.Αν το βλέπατε θα καταλαβαίνατε.
sotris99 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 για αυτό υπάρχει το bigfile & rapidshare αν ειναι κανονικά video καλύτερα στο youtube... (εγώ παίζω στο xbox)
N1ghtW0lf Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 nai alla an einai video, to mege8os 8a bgainei gurw sta 2mb to ka8ena, enw to arxeiaki tou replay einai ~=250kb
EKTELESTES Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 valte video na kanoume k diagwnismo, px to kalytero goal tou mhna klp ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.