xmperop1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Μάλλον έφτασε ο καιρός για μια αναβάθμιση αλλά έχω χαθεί με τα διάφορα socket και τις διάφορες μνήμες. Με ενδιαφέρει κάποια μητρική για PENTIUM χωρίς ενσωματωμένα κάρτα ήχου-οθόνης-δικτύου αν γνωρίζετε (δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν μια μητρική των 50 ευρώ είναι τόσο καλή με μία των 100 που όμως τα έχει όλα ενσωματωμένα) γιατι τα έχω. θα έχω τα ανωτέρω, 2 σκληρούς, ενα cdrec, ενα dvdrec, διάφορα bluetooth και usb2 cables, ena printer και ένα scanner και θα χρησιμοποιείται για οικιακή χρήση χωρίς extreme καταστάσεις. Αντε αν μας κάτσει και κανένα καλό παιχνιδάκι να το παίξουμε. Οποιος μπορεί ας βοηθήσει μην αγοράζουμε......... Ευχαριστώ ποοκαταβολικά
Cyric Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Τον επεξεργαστη τον εχεις; Ποιος ειναι; Ξερεις σε ποιο socket κουμπωνει;
xmperop1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δεν εχω επεξεργαστή θα αγοράσω καινουριο καθώς και μνήμες. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τους επεξεργαστές και τις μητρικές για αυτό ψάχνομαι. Δεν με ενδιαφέρει επεξεργασία εικόνας αλλά με ενδιαφέρει η επεξεργασία ηχου για αυτό δεν θέλω να πετάω χρήματα σε ενσωματωμένα της μητρικής ώστε με τα χρήματα που θα διαθέσω να πάρω μια καλή μητρική για τα λεφτά της. Δεν με ενδιαφέρει celeron.
HellasVagabond Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Gigabyte Nforce 4 SLI Pro.. Περιπου 100-110e.
xmperop1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Απο οτι καταλαβαίνω ψαχνοντας δεν γλυτώνω τα on board sound, video,ethernet. Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει τι διαφορά μπορεί να έχει μια μητρική των 50 ευρω με μια των 120 για εναν οικιακό χρηστη.
mandate Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 to onboard sound oxi,ta alla nai.η onboard κάρτα ήχου είναι ικανοποιητική.μακριά από onboard κάρτα γραφικών.εντελώς άχρηστη.
xmperop1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μα ακριβώς αυτο είναι το θέμα μου θέλω ( αν υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά )μια μητρική που να υποστηρίζει pentium και να είναι αδεια χωρίς on board διάφορα τα οποία κάποια έχω και κάποια θα αγοράσω. Το κακό είνα αν το βρώ δεν θα ξέρω κατά πόσο είναι εντάξει και καλό σαν υλικό.
Cyric Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Κοιτα μια ακριβοτερη μητρικη θα εχει καλυτερες δυνατοτητες overcklocking, πιθανως να εχει και ενσωματωμενη καρτα δικτυου, dual channel RAM, PCI-express καρτες γραφικων και υποστηριξη για SLI...Πολυ πραμα ε; Και αν δεν ειμαι λαθος οι καρτες με πιο καινουργια Socket ειναι πιο τσιμπημενες...
HellasVagabond Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Καλυτερα να πας να βρεις 3-4 μητρικες στα λεφτα που θελεις ( πηγαινε multirama-Plaisio να βρεις μαρκες και μοντελα ) και απο αυτα να μας πεις πιο προτεινουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.