Προς το περιεχόμενο

xfx geforce 7800 gs

hackermon1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην ελλάδα αλλά λογικά η τιμή τους θα είναι άνω των 270-280 απότι έχω καταλάβει όταν λες προβλήματα θα εννοείς τα λεγόμενα bottlenecks αλλά απο τα λεγόμενα πολλών από εδώ μέσα δεν νομίζω να έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.Πιστεύω αν έλεγες επακριβώς το system σου θα γινόταν πιο εύκολη η απάντηση, αλλά όντως η nvidia έκανε 1 καλή κίνηση 1 πολύ δυνατή κάρτα σε agp έκδοση...άμα έχεις τα γκαφρά χτύπα την

Δημοσ.

nai re paidia kani 400 eyro kai ta mazevo edo kai kairo giati ithela na paro mia karta grafikon.tha sas po to sistima m ala to mesimeri giati prepi na pao sxolio.an valo enan epxergasti sta 3ghz i perissotero kala tha inai??

Δημοσ.

Αν η κάρτα κάνει 400? και θέλεις να βάλεις και άλλο επεξεργαστή καλύτερα να πας κατ΄ευθείαν σε PCIe σύστημα να τελειώνει η ιστορία.

Δημοσ.

Είναι αρκετά τα λεφτά. Εγώ νόμιζα ότι οι 7800GS κάνουν γύρω στα 320 με 350 ευρώ. Ρίξε μια ματιά στα διάφορα e-shops μπας και την βρείς πιο φτηνά.

Πάντως μπορεί με το σύστημά σου, η κάρτα να μην αποδίδει τα μέγιστα, αλλά θα το κάνει να πετάει....!!!!

Δημοσ.

Βρήκα 7800 GS AGP με 300 ευρώ σε Πλαίσιο ,μάρκας Albatron. Τι γνώμη έχετε για την εταιρία?Το σύστημά μου είναι Athlon XP 2400+, 1GB RAM, 300GB WD,80GB Maxtor,DVDRW,live 5.1, Asus Geforse FX5200. Έλεγα να πήγαινα σε 6600 αλλά μόλις είδα το θηρίο άλλαξα γνώμη. Νομίζεται ότι είναι υπερβολή για την cpu που έχω?Το πιο σημαντικό είναι αν η κάρτα θα είναι θορυβώδης.Η 5200 που έχω είναι σχεδόν αθόρυβη.Δεν θα ήθελα κανα tοurbo να βγαίνει από το κουτί μου!!!

Δημοσ.

I 7800gs albatron apo to plaisio sta 300 eyro einai mia aristi agora gia opoion thelei edo kai tora na anavathmisei to pc tou xoris polla polla eksoda...........

File jimarass an exeis ta gafra xtipatin me kleista matia....

Δημοσ.

Πρώτο μου ποστ. Be gentle....

Οκ φίλε μου. Μπορείς να πάρεις την 7800GS (Πλαίσιο 300?)

ή την Χ850ΧΤ.

Εγώ συγκεκριμένα πήρα την Χ850ΧΤ από Αγγλία (http://www.overclockers.co.uk/acatalog/AGP.html) μαζί με 1GB μνήμη για το κατά τα άλλα παλιό συστημά μου.

AMD Athlon 2000XP

1GB DDR 266Mhz

ASUS A7m266

Aydigy 4

Ενώ πριν είχα μια FX5600 και έπαιζα όλα τα παιχνίδια σε 1024x768 και σε low detail τώρα στην ανάλυση είναι όλα σε high detail και AA / AF On.

Πρόσεξε ότι η Χ850ΧΤ δεν υποστηρίζει SM3.0 ενώ η 7800GS το υποστηρίζει. Κατά τα άλλα είναι δυό πολύ καλές κάρτες.

Δημοσ.
Πρώτο μου ποστ. Be gentle....

Οκ φίλε μου. Μπορείς να πάρεις την 7800GS (Πλαίσιο 300?)

ή την Χ850ΧΤ.

Εγώ συγκεκριμένα πήρα την Χ850ΧΤ από Αγγλία (http://www.overclockers.co.uk/acatalog/AGP.html) μαζί με 1GB μνήμη για το κατά τα άλλα παλιό συστημά μου.

AMD Athlon 2000XP

1GB DDR 266Mhz

ASUS A7m266

Aydigy 4

Ενώ πριν είχα μια FX5600 και έπαιζα όλα τα παιχνίδια σε 1024x768 και σε low detail τώρα στην ανάλυση είναι όλα σε high detail και AA / AF On.

Πρόσεξε ότι η Χ850ΧΤ δεν υποστηρίζει SM3.0 ενώ η 7800GS το υποστηρίζει. Κατά τα άλλα είναι δυό πολύ καλές κάρτες.

Καλή επιλογή φίλε μου αλλά τί κάνεις αν χτύπα ξύλο έχεις πρόβλημα?Τη στέλνεις πάλι πίσω?

Δημοσ.

to systima mou einai->3GHz, 512 ram poy tha ginei se ligo 1Giga kai exo pano gforce 5700 256 ram. Skeftomai tin agora tis 7800gs albatron apo to plaisio sta 300 eyro . An pao tin ram sto 1G i karta tha parexei ta megista opos prepei i tha adimetopiso problimata?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...