Προς το περιεχόμενο

Βρηκα ενα Wireless Network....

crach13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αλλα κι να ειναι κοπελα εφοσον χρησιμοπιει WEP θα ειναι καμια καμμενη αρα κατα την γνωμη μου δεν θα λεει πολλα :P

Αυτό μην το πείς ποτέ :)

You never know :P

Δημοσ.
Αυτό μην το πείς ποτέ :)

You never know :P

καλα σιγουρα αλλα βαση στατιστικης... :Ρ

..τωρα η WPA θεωρειται ασφαλεστερη. προτιμησε την

Δημοσ.
δηλαδη τι ειδους ασφαλεια πρεπει να χρησιμοποιω στο wireless network μου??

WPA kaliteri apo WEP kai Mac Filter pou eisai ok...

Δημοσ.
San na mou les oti thes na pareis meros se agwnes me to fiataki sou.

Μόλις μου θύμησες ένα φιλαράκι, που έτρεχε σε αγώνες δεξιοτεχνίας με 1 Fiat Panda Van! Μια φορά μάλιστα είχε βγεί και 2ος στην κατηγορία του!Μόνο που....................................τρέχανε δύο!

Δημοσ.
Ναι' date='πες μας επιτελους καινουριους τροπους για να "σπασεις" το WEP Key που χρειαζεται για να "εισελθεις" στο "δικτυο" της.Το παρακανα με τα "".

Τα σέβη μου[/quote']

Ειναι πραγματικά ωραίο να αισθάνεσαι οικεία ανάμεσα σε άλλους geeks... :-p

(Μου φάνηκε πολύ αστείο αυτό το πόστ και τα μετά απ' αυτό, αν ειμασταν στο slashdot χαλαρά Score 5, funnies) :-)

Πέρα απ' την πλάκα πάντως, ειναι πολύ εύκολο με συγκεκριμένα προγράμματα να σπάσει ενα WEP...

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να κάνεις κάτι που είπε ένας φίλος πριν.

Να τις την πέσεις. Να την γνωρίσεις, να μάθεις να μυστικά της, να την ψυχολογίσεις και θα βρεις από μόνος σου το key.

Μετά θα σε πάρει χαμπάρι, θα το αλλάξει, θα βάλει και φίλτρο και δεν θα έχεις ούτε την κοπελιά, ούτε πρόσβαση στο δίκτυο της :)

Δημοσ.

φίλε υπάρχει τρόπος να βρεις τον κωδικό αλλά ανάλογα με το πόσα Bit ασφάλειας είναι τόσο πιο χρονοβόρο. Πρέπει να αφήσεις ένα PC ανοικτό για μέρες, και να ψάχνει συνεχώς συνδιασμούς...! Δεν θα σου πω πως, αλλά ξέχνα τα Windows... :) :) :)

Επίσης, γιατί να το κάνεις;; δεν σε βολεύουν τα κυάλια; :). Πες οτί τον βρήκες,που ξέρεις οτί είναι άσχετη και δεν μπορει να κοιταει ανα πάσα στιγμή για τους Clients που είναι συνδεμένοι στον ROuter/AP;; αν δει οτι καποιος ξένος είναι μέσα, μπορεί να αλλάξει αμέσως WEP...!

Σε ένα φιλαράκι μου, εχω κανει δώρο μια 384 ADSL!! εψαξα για πλάκα όταν είμουν σπίτι του με το PDA και βρήκα ασύρματο δικτυακι με DHCP kai Gateway για ADSL 384 και είναι ξεκλείδωτο :). του πήγα μια κάρτα δικτύου ασύρματη για το PC του, και εδώ και 2 μήνες σχεδόν κατεβάζει αβέρτα...μιλάμε ο τύπος που την έχει πρέπει να είναι στόκος,και δεν την χρειαζεται κιολας, αφου δεν κατεβάζει ποτέ...!!! αν το κάνεις και εσύ γιαυτο τότε οκ.... το ξέρω... είμαι κακός... αλλά δεν μ'αρέσει να το παίζω δήθεν στο φόρουμ και να σου λέω μη... δεν πρέπει κτλ...

τελικά η κοπελιά λέει τπτ;;;

Δημοσ.
Εγώ θα έλεγα να κάνεις κάτι που είπε ένας φίλος πριν.

Να τις την πέσεις. Να την γνωρίσεις' date=' να μάθεις να μυστικά της, να την ψυχολογίσεις και θα βρεις από μόνος σου το key.

Μετά θα σε πάρει χαμπάρι, θα το αλλάξει, θα βάλει και φίλτρο και δεν θα έχεις ούτε την κοπελιά, ούτε πρόσβαση στο δίκτυο της :)[/quote']

είσαι γαμάτος φίλε.... :) αχαχαχαααααααααααααα

Δημοσ.

thanks για την βοήθεια! αλλά είπα ότι δεν γνωρίζω αν είναι κοπέλα.(οπότε δεν γνωρίζω αν είναι καλή!)το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάω με έναν φορητό υπολογιστή και να δω που είναι η πηγή του ιντερνετ! Μπορώ να χτυπήσω και το κουδούνι, οπότε θα μάθω ότι χρειάζεται για την σύνδεση. Αλλά έλεγα μήπως γνωρίζει κάποιος από εσάς γιατί δεν έχω ίντερνετ, παρόλο που συνδέομαι. Και δεν μου ζητάει κανένα κλειδί όταν γίνεται η σύνδεση. Μήπως χρειάζεται στο tools-internet options-connections-lan settings κάποιες ρυθμίσεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...