Προς το περιεχόμενο

Βρηκα ενα Wireless Network....

crach13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Egw xerw re guyz alla fovamai mn me mpanarei o Billy!!:S

Afiste pou 8elei polli douleia....

BTW Billy me geia thn idropsiksi!!! :D

kai mia aporia.......afou dn tn exeis gnwrisei pou to xereis oti einai kopela???grafei sto ssid tou wlan mikri loulou???:P:P:P:P

Δημοσ.

Egw xerw re guyz alla fovamai mn me mpanarei o Billy!!:S

Afiste pou 8elei polli douleia....

BTW Billy me geia thn idropsiksi!!! :D

kai mia aporia.......afou dn tn exeis gnwrisei pou to xereis oti einai kopela???grafei sto ssid tou wlan mikri loulou???:P:P:P:P

Δημοσ.

λοιπον την κοπελα δεν την εχω γνωρισει.Καταλαβα οτι ειναι κοπελα απο το ονομα που χρησιμοποιηει ως SSID.Ρε παιδια πειτε.Η τουλαχιστον στειλτε ενα email.Please.Οσο για το wep key δεν νομιζω οτι ειναι παλια τεχνολογια και οτι ειναι ευκολο να το βρεις.

Δημοσ.

λοιπον την κοπελα δεν την εχω γνωρισει.Καταλαβα οτι ειναι κοπελα απο το ονομα που χρησιμοποιηει ως SSID.Ρε παιδια πειτε.Η τουλαχιστον στειλτε ενα email.Please.Οσο για το wep key δεν νομιζω οτι ειναι παλια τεχνολογια και οτι ειναι ευκολο να το βρεις.

Δημοσ.

Το WEP key δεν νομίζω ότι σπάει εύκολα anyway δεν το έχω ψάξει κιόλας

Αμα η κοπελια ξέρει κάτι παρπάνω από pc και έχει bali και MAC address ξέχνα το

Δημοσ.

Το WEP key δεν νομίζω ότι σπάει εύκολα anyway δεν το έχω ψάξει κιόλας

Αμα η κοπελια ξέρει κάτι παρπάνω από pc και έχει bali και MAC address ξέχνα το

Δημοσ.

δεν ειναι κι advanced μη τρομαζεις αρκει να εχεις στοιχειωδεις γνωσεις linux κι ειδικα με το "auditor" (διανομη linux ειναι) γλιτωνεις την εγκατασταση των προγραμματων!

τωρα crach13 να σου πω οτι ενας φιλος μου στο wifi του εχει βαλει γυναικειο name της κοπελιας του. αλλα κι να ειναι κοπελα εφοσον χρησιμοπιει WEP θα ειναι καμια καμμενη αρα κατα την γνωμη μου δεν θα λεει πολλα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...